Март 2009

• 12 713
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Момичета вчера не ми се пишеше  Sad
Ама сега ще ви разкажа за моята ФМ. Много съм доволна от Томова. Внимателна и така добре обяснява това което вижда.
И сега момента който мнооого ни изненада. Докторката пита "Вие нали си знаете пола" А аз нали съм си тома неверни все имах някакви съмнения /основателни/ и викам "Кажете Вие", а тя "Момиченце"  stork-girl , а ние с мъжа ми ей така опулени  Shocked "Ама на нас ни казаха момченце"
Май аз по-трудно го приех, така се бях настроила за момченце вечееее. По добре предния доктор да не беше казвал пол като не е сигурен, а той дори и не изрази съмнение, даже написа на формуляра че е мъжки пол  #2gunfire Сега не мога да се настроя за женски именааа  ooooh! Помагайте
Иначе на ФМ докторката проследи всички органи, кръвоток, сърце и т.н. Нищо обезпокоително не видя. Даже бях започнала от 1 седмица да пия витамини Пренатал, но тя ми каза да ги спра, защото бебо се храни чудесно, големичко върви. Може по нататък да пия по 1 през няколко дена като се присетя. Като ви чета сега се сещам, че дори и не питах как е прилежанието на бебо, но и тя не ми каза. Ама аз като се замисля то си се върти постоянно май.
Все по силно го усещам да ме ритка. А и мъжа ми като си сложи ръката я усеща по интензивно.
Слънцето радвам се че и с твоята бебка всичко е наред и както са ти казали другите мами не се притеснявай за някакво си определение, което е изръсила докторката.

Благодарности на Зеленото човече за лекцийките, добре че си ти мила. След малко отивам да ги чета, ама тази за закаляването на детето ще трябва да я посетя тук намясто, че с морския климат е по-различно. Като се сещам аз колко боледувах като малка и въобще не съм калена, а напротив разнежена и все на топло обичам. А мъжа ми е от Габрово и все ми вика, че детето ще го калява да не е като мен  Wink

Вероники, честито ти второ stork-boy   bouquet
ЛЮБИМА, честито ти второ stork-girl   bouquet
Добре дошла savage_17 и kasparita Честито мома stork-girl   bouquet

Еххх че дълго стана, ама като не съм писала отдавна
 Hug и много да се пазим всички

# 91
Искам да попитам коя мисли да ражда секцио? Защото,аз мисля със секцио във Варна или  София,но съм определена за 8 март,но   мъжлето ми иска юнака "му" да се роди на 03.март.Някой ако знае нещо повече за секцио-можили да ме светни?

# 92
Janitsa-каде ходиш на прегледи?Аз ходих при д-р  Ризова във Света София

# 93
  • София
savage_17 , добре дошла и на теб!  Hug
Яница, Любима, честити ви девойки!  Hug
Вероники, и аз съм така - имам кю, ама и него не ползвам  Crazy , от форума не ми остава време  Blush Може би все пак ще си направя скайп в скоро време.
Даниелка, дано всичко е наред с изследванията!  Praynig
jerri , аз съм раждала секцио, както и много тук мами, какво по-точно те вълнува?
Детска стая и ние нямаме, ще спим всички заедно  Crazy

# 94
Janitsa-каде ходиш на прегледи?Аз ходих при д-р  Ризова във Света София
ходя си при Добрева в Бургас, а за първата ФМ при Яков във Варна  #2gunfire, но след като видях на какво ниво беше ФМ в София при Томова направо съжалявам че и първата не направих при нея.
Ризова на 4D ли гледа? доволна ли остана от нея?

# 95
  • София
Здравейте и от мен.

Много прегръдки за Fever и Maria_D. Искрено съжалявам момичета  Cry

Ето малко новини и от мен - в понеделник си взех резултатите от БХС- всичко е нормално.
Гледам и за пози си говорите - нашето бебе от сега е с главата на долу, но както всички знаем - нищо не е окончателно. Иначе главата му върви малко по-голяма, но аз не се притеснявам още, нещо много спокойна го раздавам, да видим до кога...

Иначе да се похваля - утре заминавам за Лондон на гости на приятелка, която е вече в 9ти месец и много се вълнувам Simple Smile

Добре дошли на новите мами и се моля повече да няма лоши новини  Praynig.

Лек ден на всички.

# 96
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм писала, но не пропускам нито пост.
Кажете, мамчета- кога се пускат втори изследвания за кръв и урина? Днес съм на ЖК май за последно там и мисля да сменям АГ-то, че не съм доволна. Иначе на 7.11 съм на втора ФМ (на 1вата ми казаха, че е пояти сигурно момче, а сега ще ми потвърди) и нямам търпение, но гледам да не мисля  Crazy
До скоро и хубав ден на всички  Hug

# 97
Не бях на преглед точно когато получиха 4D ,но стана един скандал пред кабинета и мъжът ми се ядоса и ътре сигорно ще ходим до София по работа и мога да направя някой преглед там.Но за сега нищо особено немие казвала освн че:"Всичко е на ред".

# 98
Май аз по-трудно го приех, така се бях настроила за момченце вечееее. По добре предния доктор да не беше казвал пол като не е сигурен, а той дори и не изрази съмнение, даже написа на формуляра че е мъжки пол  #2gunfire
Моя затова не ми каза нищо и предпочете, като отида в началото на декември да ми каже с почти 100 % сигурност, отколкото да стане нещо такова, а можеше да ми каже, защото ме гледа на 3D всеки път и там се вижда, но ...

# 99
Яница, Любима, честити ви девойки!
Danielkka - браво за бебо и  Praynigза резултатите.
jivotinche- браво и на теб за резултатите и лек път до Лондон, както и весело изкарване там.
emily - на мен всеки месец ми взимат пълни кръвни изследвания и урина и ме мерят (кг и кръвно)

# 100
Привет и от мен.

Добре дошли на новите мами! welcome

От сутринта се развозвам с колата,ходих до офиса да оправям док.за детските на каката,но не можах да свърша работа и след обяд пак се изстрелвам,този път до счетоводната къща,до общината..абе все забавни неща.. Tired

slancetoo и аз да те успокоя,всичко ще е наред със Симонката-почти до края ще има да се завърти поне няколко пъти. Wink Аз също съм се родила седалищно предлежание,вагинално раждане..Майка ми казва,че от тогава съм с г..за напред,а на нея дупе да и е яко! Mr. Green Измъчила се е жената с мене,едно време не е било със секциото както сега.Появила съм се с най-пипонестата репа на света,но бързо съм се оправила/я да се пуфаля сама, сега к'ва съм убавица  Flutter Mr. Green/

Честито на мамите,узнали пола! Flutter Аз съм на ФМ в петък при Марков,та по този повод да питам veroniki много ли се чака на прегледа? Rolling Eyes А диск аз ли да си нося,или той ще ми даде..? Така искам да знам вече каква ще е и моята панделка..  baby_neutral
Janitsa голяма  изненада сте имали. Wink Честита ви госпожица!
Виж обратния вариант също е срещан.Четох,че при момченцата тестисите могат да "слязат" и в деветия м. Wink
 tedsan часовете ни за Марков нали са близки,та се надявам там да се видим. Wink
jivotinche приятно изкарване в чужбинско,и лек полет.
Ех,срам не срам да си кажа,че за своите 33г.не съм се качвала на самолет.. Rolling Eyes Обаче миналата бременност в 3-ти м. изкачих Перперикон! Mr. GreenElwing,Еlq не е голям пропуск,че нямате детска. Wink Ние като имаме нова новеничка,та какво-пак ще се накачулим всички в спалнята. Crazy Каката едва ли в близката година ще се престраши да спи сама в детската,а за бебче мисля да взема от тези кошарки за игра и спане.Живот и здраве по-натам ще взимам направо двуетажно лего за детската.

veselina s_p много е свежо това с бебоците! Joy

Хайде,докато си почивам да  hang  Laughing

До скоро тумбачета.

# 101
Здравейте и от мен. Съжелявам за загубата на двете ни мами. Моля се всеки ден ден всичко да е наред с всички.  Praynig
Добре дошли на новите мартенски мами. Аз почти след всеки преглед има за какво да се тревожа. Последно след ФМ не можаха да ми намерят артерията захранваща матката с кръв и сега чакам да я намерят и да се пооспокоя, поне се установи, че инфото от предпоследния път, че коремната стена на бебчо е доста голяма, не е било точно и всичко е наред. И все броя дните до следващата ЖК и усещам, че ще е така докато не я гушна. Искам да попитам дали някоя от вас посещава д-р Джонгова. Simple Smile

# 102
Здравейте момичета!
Яница и  Любима- честити мацки милички  Hug, да сте живи и здрави  да си ги гледкате и да им се радвате а пък ние ще ви сваляме  Joybouquet
veroniki- добре дошла и ти в отбора на юнаците!
Elwinq-  А ти още ли не си си дръпнала скайп а ?  Naughty Роси е утре на ФМ при Марков.
slancetoo- наистина не се тревожи излишно  сигурна съм , че всичко ще е наред!  Hug

Ох , тази нощ от емоции хич не можах да спя. Нещо ме боляха кокалите и не можах за си намеря място.

veselina s_p- получи се с тези смешки  Peace и аз много се смях. Стана ми едно мило.

Добре дошли savage_17 ,kasparita и  jerri  bouquet Винаги е много хубаво когато има нови попълнения в дружината ни.
зелено човече- как си,  свикна ли с Люлин вече? Много ми се иска да ми дадеш и на мен лекциите, но не знам как да стане , ако нямаш нищо против може да ги поискам от Elg да ми ги прати по скайпа , щото знам че ти нямаш. ( а всъшност на нея как и ги прати? Нещо съм пропуснала по трасето в четенето  Simple Smile)

Детска и ние също нямаме , но със сигурност първата година бебето ще спи при нас в спалнята , а пък на тати ако му пречи бебето ще ходи при баткото да спи. Joy . А ние ще си се шириме на спалнята .

Аз също съм на ФМ  при Марков  , но чак на 25.11. Тогава ще съм във 22г.с. и 2 дни , как мислите дали не ми е късна тази дата ? Ама  като се записвах преди месец и половина така ми го изчислиха и аз се съглбасих.
Понeже редактирам и мисля , че veroniki писа за прегледа при него и  и благодаря , беше ми полезно инфото.
Ей мацки нали не сте забравили , че си смених ника , а иначе съм dianaknikolova
 Хайде лек ден за сега от мен!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 13:27 от dyMa

# 103
  • София
 Janitsa, дай да си ги менкаме като искаш момче. Бъзикам се, не си го давам за нищо на света бебока.
 И аз се надявах на една мома, но даже и за момент не съм съжалила като разбрах, че е момче. Живот и здраве след време ще си направите и един момък.
 БОДЛИВКА, аз почти не чаках при Марков. Часът ми беше в 14.20, а да съм влязла най-късно в 14.25 не обърнах внимание. Диск на мен не ми записа, но предполагам, че той го дава (аз обаче за всеки случай си бях взела). Той първо пита искате ли да ви каже пола и това е първото нещо, което гледа и ще ви каже.
 Щом ще го карама на откровения да ви споделя, че аз освен, че не съм се качвала на самолет и никога не съм излизала извън България  Laughing
 jivotinche, желая ти приятно изкарване
 Детска и ние имаме, но бебето ще си е при нас в спалнята. Баткото все още си спи и той при нас и ако не изяви желание да си спи в стаята, в крайна сметка може да сме си като дядовата ръкавичка - всички на едно място.

# 104
  • Варна
Здравейте, аз съм от Варна и очаквам момченце, терминът ми е на 10/03.
Чета ви отдавна, но чак сега се включвам.
Съжaлявам много за загубата на Фивър и maria_d

Общи условия

Активация на акаунт