Март 2009

• 12 728
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ей колко нови мами! Добре дошли на всички и лека бременност!
Аз нямам повод да се оплача или похваля затова и не пиша много често!
За темите който има желание да ги прави!

# 106
Ето ме и мен!
Имам си новинка - ще си имаме  ГОСПОЖИЧКА   smile3522. Впонеделник бяхме на преглед - бая време я гледаха, тя доста хубавко се беше разкрачила. И моят мъж видя междукрачието - две тънки чертички, и нищо не стърчеше  Laughing Честно казано аз бях настроена за момченце, а моят мъж - още повече, но и на момиченце се радваме много!

ЛЮБИМА, kasparita честити ви девойки! Вероники - ха честит момък    bouquet
Яница - незнам да ти честитя ли момата?-ами ти откъде знаеш кой от двамата доктори е познал? Нали и двамата са те гледали на 4Д? Може вторият да бърка. Абе като прочетох какво си написала - няма да споделям с моя мъж, че ще вземе завалията да се надява докрая на момченце Laughing

Гинеколожката ми предписа Зимафлуор, ОБАЧЕ зъболекарят ми изрично ме предупреди, че от предозиране на флуор зъбите на децата се скапват ужасно(даде ми пример от практиката си). Препоръча ми да пия всеки ден мин. вода и поне веднъж седмично риба - така се усвоявал най-добре флуор, фосфор и вит.Д (само да добавя, че той на неговата жена не позволявал когато била бременна да пие никакъв допълнителен флуор на хапчета). Позволих си да напиша тази информация по-подробно - вярвам на някой да  е полезна Peace

Ксd
 Hug

Слънце - ще ми сложиш ли розово момиченце? Не се притеснявай за главичката на твоята бебка - те лекарите само плашат, а докато се роди има още мнооооого време Peace

Хубав ден момичета  bouquet

# 107
Добре дошли на новите мами! Честити ви новини за момченца и момиченца! Всички да са живи и здрави!
Аз днес бях на контролен преглед в ЖК и ме гледаха на ехограф, разбира се по-несъвършен от този на ФМ, докторът каза, че не е плацента превия парциалис точно. Но ми каза да се пазя и да не се преуморявам. Ако имам нужда ще отида за болничен, но от днес съм на работа. Има натрупани неща за вършене, трябва да обучавам колежката и се надявам на увеличение на РЗ.
Прегръщам ви всички и ви желая хубав ден!

# 108
Не бях на преглед точно когато получиха 4D ,но стана един скандал пред кабинета
Не можах да разбера  newsm78 Че те в Света София си имат отдавна 4D ехограф
kikoimery моля се само за добри новини на следващия преглед и да не ти дават повече поводи за притеснение докторите  Praynig  Hug
Janitsa, дай да си ги менкаме като искаш момче. Бъзикам се, не си го давам за нищо на света бебока.
 И аз се надявах на една мома, но даже и за момент не съм съжалила като разбрах, че е момче. Живот и здраве след време ще си направите и един момък.

Joy И аз си я обичкам момата в коремчето, нищо че толкова време и говорех в мъжки род, поне няма да е глезена а "мъжко момиче"  Wink

Добре дошла milenium и честито синя биба   bouquet

tai честита госпожичка  Hug А затова дали е сигурно то май ще има някои изненади като се родят бебоците, затова да не се настройваме много. Ама аз съм по склонна на втория преглед да вярвам, защото е в по голяма седмица. А първия беше в 13 г.с. и всички ме убеждаваха как на 4D нямало грешка. А по въпроса мъжа ми вика "По-добре да е мома, че както докторката не видя нищо ще да е някое малко пишленцеееее ако излезе мъжко"  Joy hahaha Мъжка суетаааа

dimginjan пази се повече, и ще стискам палци за увеличението на РЗ  Hug

# 109
  • Стара Загора
Само да ви кажа, че в тази тема на никоя нищо не мога да слагам, защото Даниелка я е пуснала, но в следващата тема всяка ще си има каквото е необходимо

# 110
  • София
 Щом ще го карама на откровения да ви споделя, че аз освен, че не съм се качвала на самолет и никога не съм излизала извън България  Laughing

Ха, още едно съвпадение при нас  Laughing Blush Hug
Тай, честито момиченце!  Hug Може наистина да се окаже мъж накрая  Wink
milenium , добре дошла!  Hug
dyMa , най-тъпото е, че имаме скайп на компа, мъжа ми ползва, но нямам лично  Crazy Трябва да се регистрирам просто.  Blush
emily , мен миналия месец ме боцкаха за втори път.  Peace
jivotinche, приятно изкарване в Лондон  Peace

# 111
Слънцето и аз много се радвам ти да правиш темите  Simple Smile и вярвам че ще се погрижиш всеки да си получи бибата  Wink

# 112
tai честита госпожичка
dimginjan - дано да има увеличение на РЗ. Аз на нищо не се надявам вече. А и спрях да мисля колко пари ще взема като болничен, все тая. Важно е бебо да е ок. Ти да си почиваш повечко, то работа все ще има.
Аз почвам сериозно да се замислям за болничен, много ме дразнят колегите. Вечно викат, не почукват като влизат (вече на 3 пъти без малко да ме ударят с вратата).
Споко за самолетите, и аз към групата на некачвалите се Rolling Eyes, но пък съм излизала от БГ.

# 113
Оох, от доста време не съм влизала във форума, а сега само лоши новини научавам Cry
Фийвър, Мария д, не намирам думи да изкажа колко много съжалявам за случилото се newsm45 Знам какво е да преживееж такава загуба. Кураж момичета, не се предавайте!

Желая на всички останали безпроблемна бременност и здрави бебета през март!

# 114
Много ми стана гадно като прочетох какво се е случило.Момичета не се отказвайте,потърсете причината и най-искрено ви пожелавам да си родите живи и здрави бебета!!!Пожелавам ви цялото щастие на света!

За предлежанието-последния път и на мен ми казаха ,че е седалищно,но не обърнах никакво внимание.С първата бременност до осмия месец си беше с главата надолу и изведнъж се обърна с дупето.Вероятността в деветия да се обърне беше много малка,НО уви обърна се в последния момент и се роди нормално.Затова хич не му мислете още отсега и в осмия да е наред пак не се знае дали няма да ви изненада.
Аз съм на преглед в края на месеца и дано с пола да е вече сигурно,на предположение е момче !Каката вече си го обича-толкова е мило.Гали корема и му вика"ооо,мойто малко момченце,много си сладичко".А то я рита и тя много се кефи.
От гърдите усилено ми тече течност,в книгата пише че е коластра и много интересно като закусваме или вечеря ме и съм без сутиен и тогава стават едни мокри кръгове.Мъжа ми вика,че и то се хранело!Аз толкова много искам и се надявам да се справим с кърменето!
Пазете се всички!!!

# 115
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Това с кърменето ми е тъмна Индия ... дано да ми дойде от вътре в точния момент. Моите гърди не са се променили, нито по форма, големина, нито по чуствителност.
Но може и да ме навикате, хич не си го слагам на сърце ... ако мога, мога, ако не, не. Хич не ми е комплексирано на тази тема, естествено ще дам всичко от себе си, за да се получи.

# 116
когато имах час една пред мен ми каза че сега отишли да се обучават на Четири из мерния да работят с него и струвало 130лв. ,но тогава пред кабинета стана скандал и невлязох на прегред.

# 117
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
И аз съжалявам за загубата на някои мами  Cry
Тай, честита ти мома и на теб!
От Пловдивските мами май само juffy е с момченце  Laughing

Понеже нямам много време да пиша, ето нещо интересно.Таблица момче-момиче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104660.0, проверете я за вас дали е вярна - за мен се оказа, че не е.
http://store3.data.bg/svetvili/%f2%e0%e1%eb%e8%f6%e0_%ec%ee%ec%f … e%ec%e8%f7%e5.doc

# 118
Проверих таблицата, за мен се оказва вярна:)

Съжалявам за тежките загуби, които са се случили Cry Пожелавам скорошна радост!
Искам да споделя моите тревоги, доста изчетох - и явно не съм първата и не съм само аз, но ми е първа бременост и се шашкам от всичко. Когато бях на Фетална Морфология ми казаха, че матката ми била контрахирала. Аз усещах едни стягания, но си мислех че е нещо от бебето. Сега пия Магнерот, ходих и при други доктор, и с този от ЖК стават 3-ма: единият каза да пия 3х2, другият 3х1, а третият каза да не взимам нищо, а да си почивам:( . Аз сега пия 3х1, като средно решение на проблема.
На някой случвало ли му се е и да е чувал нещо по въпроса? Страх ме е, защото аз си ходя и на работа... Да не направя някоя беля

# 119
Кате- аз съм правила всички възможни тестове за пол (естествено които можах да намеря) и нито един няма верен за мен. На всякъде ме изкарват с момиче , а пък на мен док ми казва момче. Е освен ако той не греши , но ще видим дали утре ще го потвърди пола.
kasparita- много не разбирам , но със сигурност ти препоръчвам да си вземеш болнични до края и да си почиваш. Аз съм болнични от началото на бременноста , е ходих за два дни колкото да съобщя новината и толкова. Така че по добре си стой наистина в къщи , нали все пак  бебетата са най важното нещо за нас , има кога да работиме. Успех и наистина не се натоварвай.  HugВъпреки че на мен ми е втора бременност , аз също много се шашкам , но тук все някой ще ти помагне дори и само със съвет пак е нещо.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 15:05 от dyMa

Общи условия

Активация на акаунт