Март 2009

• 12 966
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добра вечер от мен  Hug

Ами такова... сини гащи за нас, така каза докторът днес. Точко е с главата надолу, но е рано още за предлежанието, както са казали и други, има мноооого време да се обръща. Искам да ви питам за киселините нещо. Изписаха ми АНТАЦИД, но се оказа, че не се внася. Само  за информация питам какво ползвате вие? На мен в аптеката ми предложиха Талцид, било почи същото  newsm78

Само да кажа за лекциите, че който ги иска, да даде мейл на ЛС и ще пратя. Като цяло през уикенда гледам да допълня посетената през седмицата лекция, та файлът се обновява. Така че от време на време пускайте по 1 ред, че да пусна последната версия. Друг вариант е да се качат някъде, но не знам къде може файл, знам само за снимки Embarassed
Имам разрешение от шефката да излизам от работа за 1 лекция седмично, но за тази седмица имам бонус - пуснаха ме и за двете  Peace
П.С. Скайп имам, ама нямам навик да го пускам  Joy

dyMa, няма проблеми! Честит ти новия ник  Hug

БОДЛИВКА, аз ще бъда утре на лекцията. Но да знаеш, че после ще тичам на работата, т.е. ще бързам  Embarassed

Леа нощ от мен и много  Hug ПАЗЕТЕ СЕ!!!!!

# 151
Здравейте на всички. От днес съм в болничен, ама не заради мен, а ми синчето се разболя от варицела. Аз съм я карала и доктора каза да не се притеснявам, ама все пак на мен ми едно такова свито Rolling Eyes. От друга страна поне ще си почина малко, че в неделя бая ми се беше стегнало шкембето.
Във вторник съм на преглед и на изследвания та се надявам всичко да е наред с принцесата Praynig
Лека вечер момичета.  bouquet

# 152
Зелено човече в момента имам киселини и се чудя дали да пия лекарство или да потърпя докато( ако) заспя.
Иначе попитах док-ра дали мога да пия РАНИТИДИН и той ми каза -да. Мъжа ми често получава киселини и казва ,че това е най-доброто лекарство.Днес пък една приятелка ми сподели за някакво което се сдъвквало и действало на минутата-но не помнеше името.Като ми го каже,ще питам док-ра дали мога да го пия и него.

# 153
Аз мога да ви кажа какво ми помага при кисели, газираната вода, лимон (може и домашна лимонада  ), прясно мляко, лукчета (може и ментова дъвка  ), а иначе съм прибягвала и до лекарство като "Талцид", който дори и лекаря ми каза, че мога да приемам (той се дъвче, и минават бързо )

# 154
  • Стара Загора
The_light_2008 аз също до преди да забременея пиех постоянно ранитидин заради язвата, но сега ми е забранен да го пия. Не съм сигурна дали може да се приема от бременни. За киселините пиех Стопацид - те се сдъвкват и имат лек ментов вкус.

# 155
Добро утро момичета.  Събудиха ли се малките бебоци в коремчетата ви Hug.
Пожелавам на всички успешен, спокоен и усмихнат ден  bouquet

# 156
здравейте мамчета

да си хапнете добре днес.

Elwing - права си за лошите неща, но при мен имаше момент, когато четях всичко и ревях по цял ден и си въобразявах, че и моето бебе ще е така. Сега тук не говоря, че съм пропуснала това с нашите мамите, даже двамата с таткото ги четохме.
зелено човече - честити сини гащи
Шу - дано малкият се оправи бързо

От мен хубав и спокоен ден  bouquet

# 157
Здравейте и добро утро от нас.
Искам да ви почерпя за здравето на моята вече пораснала принцеса.
Да ви е сладко.

# 158
Добро утро и от нас с бебо Simple Smile
Честит рожден ден на Радина на ivelina  newsm59 newsm59 Да ти е жива и здрава и много да те слуша!  bouquet
зелено човече-честити сини гащи! stork-boy
Аз изчезвам на работа, днес ми е последен ден за тази седмица, след това ме чакат 3 дни заслужена почивка Hug
Хубав ден и на вас!  bouquet

# 159
Добро утро  Simple Smile
ivelina май с теб имаме една и съща дилема  Joy Да са ни живи и здрави, пък март месец ще се види Wink кой крив, кой прав. ЧРД на дъщеричката ти, да е много здрава и да ви слушка и радва   bouquet
ЛЮБИМА  Hug радвам се, че се подобрява състоянието ти, само така момичета почивка пък работа ще има мнооого после.
Зелено човече честито син биберон  Hug Това че шефката те пуска за лекциите е чудесно, на теб ще разчитаме   bouquet
 Лек и усмихнат ден желая

# 160
Добро утро и от мен   bouquet
ivelina - да ти е жива и здрава дъщеричката! Да ви радва и да ви слуша Laughing
Лека работа на работещите мами!А на тези, които си почивате - благородно Ви завиждам!!!
В моята работа се очертава голяма лудница до към средата на декември...но после - каква почивка ще му дръпна. То се очертава и хубава отпуска покрай празниците, а и по майчинство излизам средата на януари - стига само да оцелея до 15.12  Joy

# 161
Добро утро!

ivelina честита малка кака рожденничка  bouquet

Зелено човече - честити ви сини гащи Hug

Добре дошли на новите маминки   bouquet

Еля - честита ви месечинка  Hug

Нещо много ми се е прияло сладко напоследък....като видя сладкиши, торти и т.н. ми течат лигите!

А, пак да ви се оплача от моята шефка (ако си спомняте ме караше да й чистя офиса с размери на двустаен апартамент). Сега не дава още да пускаме никакво топло. Вчера й викам - да донеса ли духалка от вкъщи?, а тя: аааа, не, то тя много ток гълта  Rolling Eyes И си стоя на студено, по цял ден съм с палтото и куп блузи отдолу. С нетърпение чакам "синдрома на бременните" - когато ще вземе да ми става топло! Засега за компенсация се наливам с чайове. Абе с две думи - на никого не пожелавам такива шефове, а твърдо съм решила след бременността тук да не се връщам Naughty

Хайде, хубав ви ден!

# 162
cvetka_koketka, това за (гр)Адския транспорт е ужасно и напълно го споделям! Току-що идвам на работа, и то след като ми бяха взели кръв и незакусвала..., и никой не се сети да ми отстъпи место в трамвая! Всички се обръщат към прозорците - омръзна ми. Толкова очевадно ми личи, че просто хората се правят че не виждат. Аз съм и припадала в трамвая и ... е, тогава ми отстъпиха вече.
Кога ще се оправим в тази България. Мен са ме възпитали и винаги съм отстъпвала место на възрастни и бременни, и ето че дойде моето време и няма кой да се сети.
зелено човече - четох в една книга What to expect when you are expecting - тя е доста добър наръчник за бременни- за киселините специално пишеше, че зависи от храната, която приемаш вечер. И ако може да се органичиш от "похапванията" на снаксове и солетки пред телевизора. Препоръчва се лека храна - и аз имах малко киселини, но без лекарства съм ок сега. Вечерям салати с препечена филийка, някой плод - нещо такова. Ти си пробвай пак с лекарствата, ако докторът ти е казал, но ако се чувстваш по-добре с лека храна, защо да не го пробваш:)

# 163
ivelina- честита рожденничка, да ти е много здрава и да те радва много, а през март да е една послушна кака  bouquet
cvetka-koketka - и аз ще съм така през декември, но мисля да се спасявам.
tai- благодаря за честитката. Ние пък имаме заповед да не си пусками климатиците на повече от 23градуса и то само ако навън е 0.  Rolling Eyes Аз съм супер зиморничева и спя на 25-26градуса, та представят ли си особенно сега как ще им седя на студа. Ама най- демонстративно си пускам климатика на 28 и даже си оставям дистанционното на бюрото точно, когато зам.управителя е там (понеже той издаде заповедта). Да има късмета да ми каже нещо- пускам болничен до края на бремеността и няма кой да им обучи новия човек Joy
А ти да се пазиш много, че никак не е приятно да си болен особенно сега.
kasparita- напълно те разбирам, на мен ако ми се наложи да се возя в ГТ предпочитам да ходя пеша или ако съм с някой най-нахално си казвам да ми отстъпят място. Да не ви обеснявам как се карам с бабките.

# 164
С нетърпение чакам "синдрома на бременните" - когато ще вземе да ми става топло! Засега за компенсация се наливам с чайове.

Абе затова ли на мен ми е все топло и понякога се разкарвам по камизолка в къщи/?Вечер все се изпотявам ,а спя по потник.
Иначе незнам дали има друга като мен толкова зиморничава ! А сега не съм явно.Ще видим как ще ми се отрази зимата! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт