Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
-
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
-
Как реагират участниците във форума на загубата на бебета на други участници?
-
Какви действия могат да бъдат предложени за подкрепа на участниците, които са преживели загуба на бебета?
Пожелавам скорошна радост! 
- просто си почивах повече /както е казал твоят трети доктор/, беше ми забранила да ходя на работа /и ми даваше болнични с ЛКК до края/, слава Богу контракциите и понякога болките ми в корема не доведоха до преждевременно раждане, нито до разкритие; не са ми правили и серклаж... нищо! оставихме Природата и бебето в мен да си свършат работата
Слава на Бога и Дева Мария, всичко приключи добре за нас, родих ден преди термин, здраво и красиво момченце
, нормално вагинално раждане, абе по учебник 

Това определено обърква ситуацията. Затова и написах, че аз тогава се доверих на моята ЕДИНСТВЕНА АГ, а тя не ми назначи никакви медикаменти, а само почивка - точно както я е посъветвал един от тримата нейни доктори
гарлото ме наболява и понеже скоро повечето мами бяхте болни реших да ви помоля за съвет какво мога да пия за да облекча това положение

Аз съм много щастлива, че не ми се е налагало да го ползвам от мноого отдавна
Ако ще да припада до мен
Такива съм ги нагледала толкова много...Едвам ходят уж, а като се освободи место и Олимпийски медал за спринт може да й дадат
и 35