Отговори
# 240
  • BG
Зори честит рожден ден мила!

Бъди винаги така усмихната и дружелюбна!

А защо не помислиш за подарък на Жорката  за Коледа една сестричка например Thinking

Харесах и това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4990.Май много работи си харесвам та да видим накрая.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 10:05 от vivi_an

# 241

Ангелче и SRN,ЧРД.
Много здраве, късмет и усмивки навред.Това което си пожелаете да ви се сбъдне.
Честити месечинки на бебетата днес.
Момичета не съм разглеждала тези книжки - албуми,я кажете къде да ги видя и аз ли си правя дизайна и после го пращам.Или си пращам снимките ,а те ми го правят.
Тази услуга има ли я в България?

# 242
Честит рожден ден, Зори!
За най-пътуващата форумка с пожелание за любов, здраве и щастие!

# 243
  • Бургас
Здравейте и от нас!
АНГЕЛЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ЩАСТЛИВА И ДАЙ БОЖЕ В СКОРО ВРЕМЕ БРАТЧЕ/СЕСТРИЧЕ НА ЖОРИ!
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИКА!
Ангелче,ами той жори много бързичко ходи,браво,пъргаво момче си имате.Мария я е страх да направи крачка.
На болничките желя да се възстановят бързичко.
За подсичането,питайте мен какво патило карам с мойта мома.Подсечена е откакто се е родила и сега постоянно си ходя в една аптека тук в Бургас и си поръчвам да ми правят мехлем против подсичане за бебе.Много съм доволна от него.Нищо друго не ни помага,пробвала съм толкова много продукти.
Мами,ставам,че Мария мрънка,ще се храним с нещо.
Исках да попитам какво адаптирано мляко /за да й правя попара с него и да слагам в някоя друга манджа/ мога да взема за Мария,при положение,че още я кърмя сутрин и вечер?Може би мляко за кърмачета,но какво.
Хайде,сатвам и желая на всички лек ден и почивка!

# 244
  • София, Борово
Честит рожден ден, Зори!
С пожелания за много радост, любов и само прекрасни мигове, естествено и за близнаци!

# 245
Честит рожден ден Зори ! Да си жива и здрава и много обичана съпруга и майка. Нека скоро ни покажеш  EFP

Честит рожден ден и на SRN ! Да си жива и здрава.

Но как само ви подгониха патиците. Това упражнение и ние го правим (в тази връзка да питам Диди какви колани си е взела, защото тук майките казват че са им широки и неудобни).
terre , Дари е голяма кукла с тези моцки. И тя е манекенче на Ларедут.

# 246
  • София
Зори, честит рожден ден! Дълъг и щастлив семеен живот и поне още едно братче и сестриче на Жорето.

# 247
Честит рожден ден, Зори! Hug
Желая ти много здраве, щастие и къща пълна с детски смях!
  bouquet

Честит рожден ден и на SRN! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 248
  • хасково
Честит рожден ден,Зори!!! bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Пожелавам ти да бъдеш здрава,  щастлива  и много,много обичана майка и съпруга!Нека всички твои желания станат реалност!

# 249
  • Sofia
Зори, честит рожден ден! Желая ти да бъдеш все така обичана и уважавана съпруга. И понеже и ти много си се измъчила до сега - желая близнаци, които да са най-безпроблемната бременност!   bouquet Hug

Днес ще е велик ден за нашето семейство. Всеки момент ще се похваля! Вече ми е и ревящо от вълнение!  Laughing Cry Laughing Cry Grinning Grinning Grinning

# 250
Зори, честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

[/color]

# 251
  • BG
galushka я издай вече новината.

# 252
Зори, честит рожден ден! Да си все така щастлива, много обичана и обградена с детки смях.   

galiushkaLaughing Laughing това, което си мислим ли е Wink  хайде, чакаме да се похвалиш Hug

# 253
  • София
Честит Рожден Ден и от мен, Зори!
Пожелавам ти всичко от което имаш нужда за да бъдеш щастлива!

Ама Жори как бързо тича  Crazy

Галюшкааааа, не така- ще ме изяде любопитството, казвай бързо  Blush   Laughing

# 254
                                             Честит рожден ден,Зори!Бъди здрава,обичана,щастлива и всичко,което си пожелаеш нека стане реалност!

Честит рожден ден и на SRN!
Всички,снимки са много хубави,дечицата ни са прекрасни Heart Eyes
Зори,клипчетата са много готини  Sunglasses
Давате много хубави предложения за подаръци,продължавайте  Grinning
Галюшка,чакам с нетърпение да се похвалиш #Milti sohappy

Общи условия

Активация на акаунт