Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 610
  • 314
  •   1
Отговори

Най - продуктивна дата: 07.08.2006г - 8 бебета
Най - разпространено име: Никола, Николай, Николета - 9 бр.
Най - тежко бебе: Калоян на nana77 - 4.350 кг.
Най - леко бебе: Явор на punita - 1.150 кг
Най - дълго бебе: Андреас на Ljubica - 56 см.
Най - късо бебе: Стефан на KoRn4e, Кари на Lorexa, Александра на Val_ Stef - 47 см.
Първото ни зъбче: Ивайло на Netty

НЕЩА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ:
Парацетамол-сироп или свещички(Ефералган, Панадол, Калпол и др.)
Спирт или кислородна вода 3%
Стерилни марли
Памук
Хипоалергичен лейкопласт и цитопласт
Топоцин пудра или Бивацин спрей(за подсушаване на мокрещи и сълзящи рани)
Сироп за кашлица(Проспан, Хустагил,Стодал и др.)
Капки за нос или спрей за нос(Виброцил, Низита, Стеримар и др.)
Витамин Ц на ампули 2мл
Осцилококцинум(хомоепатично лекарство,което се дава при първите симптоми на разболяване)

НЕЩА ОТ ДОПЪЛНИТЕЛАНА НЕОБХОДИМОСТ:
Дуфалак(за разхлабване)
Сока на Хип против разстройство или активен въглен
Фенистил гел за мазане при единични пъпки
Зиртек или Фенистил капки при цялостни обриви или други алергични реакции
Гентамицин крем(вече няма производство, новия се казва Банеоцин)
Калгел или Дентинокс
Камомила или Осанит
Фуроталгин(капки за уши при оставане на вода в ушите)

Детски клубове в София

Детски песнички и стихчета за сваляне

Старата ни тема Heart Eyes

# 1
Валка, супер тема  bouquet

# 2
Гъбка, сега видах Дани и Мони - просто са адски красиви........ да са ти живи и здрави! Приказни са!!!  Нека Бог да е с вас и да ви пази!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. съжалявам че url-тата не работят, но явно архива не е ок все още  Rolling Eyes

# 3
Val-страхотна зимна темичка  Heart Eyes  bouquet Hug
Песента е страхотна и мен ме разчувства,текста също...сега ме запалихте по тази Лара Фабиен,за което много ви мерси.
И аз съм чувала,че направо се слагат една върху друга,пералнята и сушилнята....,но нали няма вариант сушилнята да се срути от центрофугата  newsm78  Thinking

# 4
Валка благодаря за темичката.   bouquet

Утре по-подробно, а сега се запътвам към леглото с поредната топла чаша. Дано утре съм по-добре. Praynig
Лека вечер на всички. Hug

# 5
  • София
Прекрасна изненада!  Heart Eyes Валка, темата е супер, недей да скромничиш  Wink Heart Eyes Hug  bouquet
Гъбка, много мили снимки  Heart Eyes Страхотни сладури са ти момченцата! Да са ви живи и здрави!  Hug
Сега остава и Мадонка да покаже нейните кукли скоро  Whistling Laughing
,но нали няма вариант сушилнята да се срути от центрофугата  newsm78  Thinking
И аз това си представих, като написаха, че ги слагат една върху друга  Blush Хайде да ни светнат по въпроса  Simple Smile

# 6
Валка, темичката ни е страхотна  Peace Благодаря   bouquet Hug
Кайли, да се оправяш и ти  Praynig
А за сушилнята - да не се изказвам неподготвена, че нашата не е върху пералнята  Laughing, затова Дани да разказва. Ама май се закрепяше по някакъв начин - абе не помня  Embarassed
Новото ни албумче е пълно с красота  Heart Eyes

# 7
еха,темата е толкова красива !!!Валка много благодаря!
А Лара Фабиан ми една от любимите певици ,особено след като започнах да разбирам и текстовете  Wink

Току-що разгледах и албума,не мога да си представя как сте успели Гъбка и Ели да сте толкова красиви,Ели само 40 дни след раждането а Гъбка с две породени деца ,евала!!!Изглеждате убийствено ,браво!
А за децата какво да коментирам ,произведения на изкуството,но с тези гени как иначе  Heart Eyes
А Вики е толкова сладка с тази плетена шапка и е толкова фотогенична,камерата я обича просто,Лени също е станала голяма кукла,напълнихте ми душата пак!
Марулче нямам търпение да покажеш готовите неща  PeaceА тази фурна новата с вентилатор ли е ?(май много питам ,а  Embarassed)
Блу тортата ти я сънувах,толкова вкусно изглежда  Blush

Надявам се всички болнички да се оправят бързо!  Hug
Успех и с кухните и да показвате после какво правите вътре  Mr. Green
Елфче тук фасадата е всичко,много се държи на това,може в къщата да е кочина,но отпред трябва да е много чисто и подредено ,че какво ще си помислят хората и туристите  Mr. Green

Искам и аз във Виена, Нана надявам се да направиш много снимки, лек път  Peace

Тук днес имаше снежна буря и за 1ви път видях сняг ,който вали от долу на горе и хоризонтално Laughing (то май не е за смях всъщност Thinking)

# 8
  • гр.София
Валкаbouquet  bouquet-красота си сътворила с темата ни!

# 9
  • варненка от София
Eeee, Валка страхотно си се справила. Сега минавам скромно със запис, довечера повече, че работа ме чака.

Ваня, такива фигурки има в Ибея.

http://cgi.ebay.de/Styroporset-5_W0QQitemZ200273622231QQcmdZView … rkparms=72%3A1229
http://cgi.ebay.de/Styroporset-4_W0QQitemZ200273620321QQcmdZView … rkparms=72%3A1229

# 10
Добро утро  Hug
Марулче, знам аз, гледала съм ги, ама нали съм си смотана  Embarassed та не мога да се справя с пазаруването от там. А съм си харесала доста неща, за които си мечтая  Laughing Бях решила за по-лесно да поръчам на сестра ми да ми прати, ама тя пак е с гипс  ooooh! и се отказах да я занимавам.
И аз искам нова кухня, ама ако може и в нова къща да е  Whistling Mr. Green
Анди, често се сещам аз за книжката, ама кога ще се организираме, незнам  Embarassed Дано направим една обща среща, че да можем да се видим с теб  Laughing Hug

# 11
  • софия
невероятна темичка   Hug

# 12
  • София
 Shocked Ехаа, val stef  Flutter благодаря за темата, прекрасна е ! За съжаление толкова рядко се включвам вече, че ви изтървах дирите...

# 13
  • София
Валка  Hug за темичката

Дани  Hug и аз съм фен на Лара Фабиен ( ама нали съм франкофон и любя почти всичко френско  Blush) Винаги им се получават много чувствени песните на французите, ама то щото езикът им е хубав...........айде дотук за тях... За приятелите - наистина е тежко, едни приятели преживяваха това през лятото ( ама накрая пак се събраха) и аз така се бях депресирала, че сънувах кошмари известно време. Но Нана е права -по-добре разделени отколкото с кошмара вкъщи заедно ( особено ако имат деца)

Гъбка честит ти рожденик на патерици   bouquet

Пепър дано се оправи Лора бързичко. Виена е прекрасен град, ама пак съм за Париж ( сигурно заради написаното по-горе  Laughing).

Дани ние не можем една върху друга да ги сложим, щото пералнята е в кухнята и над нея има плот  Sad, така че ...абе ще видим. Ние сме харесали една Аристон ( комбинирана), ама още смятам бюджета....., та не знам дали ще стигне и до нова пералня със сушилня.
Като сме тръгнали на тема домашно обзавеждане - някой да сподели добри впечатления  от мебели по поръчка - искам спалня, че нашта само като минеш покрай нея скърца, ама не ми харесват тези дето са готови и искам да поръчам ( вече съм я начертала в главата си  Joy..с мнооого място да събира разни боклуци ...пуста липса на място - плача си за гардеробна, ама като не ръкъвичка да се разпъва hahaha)

# 14
  • у дома
val, вече ти ще правиш темичките   Whistling
аз казах!
Хау!  Mr. Green

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт