Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 611
  • 314
  •   1
Отговори
# 15
val, вече ти ще правиш темичките   Whistling
аз казах!
Хау!  Mr. Green

Hug Hug Hug

Що, щот съм безработна ли  smile3534  Joy Joy Joy

# 16
  • у дома

ееееееееее знаеш, че нямах това предвид  Twisted Evil но пък може да помислиш за тарифа на 1 брой темичка  Joy hahaha  smile3534

# 17

ееееееееее знаеш, че нямах това предвид  Twisted Evil но пък може да помислиш за тарифа на 1 брой темичка  Joy hahaha  smile3534

Хъммм ще взема да приема  Money  smile3521  Joy Joy Joy  Hug

# 18
Прекрасна изненада!  Heart Eyes Валка, темата е супер, недей да скромничиш  Wink Heart Eyes Hug  bouquet
Hug
 Добро утро и от мен и честита ни нова тема Hug

# 19
  • у дома
хихихихи аз пък, ако се бях сетила по-рано, досега да съм забогатяла от всичките темички по време на преди и след раждането  Joy Joy Joy

Hug    bouquet

# 20
  • София
val, вече ти ще правиш темичките   Whistling
аз казах!
Хау!  Mr. Green

Hug Hug Hug

То по тази логика скоро и аз ще мога да включа  Mr. Green Тамън след 13 работни дни!, направо все едно не ми се случва на мене. Валка, аз го очаквах и пак ходя като ударена с мокър парцал, пък н е ми се мисли на теб какво ти е Hug
Пепър, крайно време беше да се поразпишеш Crossing Arms
А сега ще взема да разглеждам снимки, че съвсем изгубих желание и хъс за работа. Само да приключа на колегите договорите и трудовите книжки и повече нищо няма да правя Tired

# 21
Здравейте!
Честит РД на Данаил със закъснение! Да е жив и здрав!  Hug
Валка,   bouquet!
Пух, котето ни изобщо не пуска нокти  Thinking. До сега не ги е одрал нито веднъж, дори и ей така за бройката. Казват, че му е от породата, страшно е търпелив и мързелив. А и много лаком, на 8 месеца е, а вече е 5 кг.  Shocked. Специално при тази игра, само хапеше Сашко по главата, ама то е безобидно и на игра  Laughing.
vesi77, питаш за Замундата. По принцип, като теглиш нещо, след това трябва да го оставиш да се Ъплоудва. Ако го изтриеш веднага, след като го гледаш, ще ти падне коефициента в Замунда и просто няма да можеш да теглиш всичко. Хубаво е да го Ъплоудваш поне два пъти повече, отколкото е големината на файла. Напр. ако филма е 1GB, трябва да се Ъплоудва поне до 2-3GB. Предполагам, че теглиш с Bitcomet? Дано да ти стана ясно  Rolling Eyes.
Pepper, Боби изкара същия вирус, само с Т. Мина й за два дни, дано и на Лорката да й мине бързо  Peace.
elli78, да ти е жив и здрав малкият юнак.  Hug
Мойте хубостници са на детска, а аз съм яхнала метлата и чистя, готвя и т.н. Боби е в треска от предстоящия й рожден ден. Сама си избира тортата, сама си поръчва подаръци, абе вече си е голяма госпоИца  Laughing.

# 22
  • София
Здравейте!

Аз едвам гледам. Снощи си легнах в 2 часа, бях дежурна и имах работа след това. Да си похваля детето - вече няколко дни влиза сам в групата без да плаче и без да мрънка. Казва чао и влиза. Дано вече се е адаптирал.  Mr. Green

Ази котето е фантастично  Heart Eyes

Валка злато стискам палци да намериш нещо бързо!  Hug

# 23
Запиисссс!  Hug
Валка   bouquet.
Включвам се много набързо само за сушилните и мебелите - значи сушилнята се монтира в/у пералнята със спецаилен свързващ кант, който струва около 100-200 лв в зависимост от модела. Инче съм виждала че сушилните могат да се слагат и в спалнята, детската абе където има място, защото ти трябва само един контакт, а водата се събира в една кутия.
За 2 в 1 съм чувала че най-големият им недостатък е, че ако пере 6 кг, суши 3 кг.
Аз мойте ще ги сложа в коридора и за да не се виждат много кабели и др. ще измислим нещо като параван, но това след като ги "настаня" ще го мислим с мебелиста.
От изработката на мебелите съм доволна, най-вече от това че ми преправиха изцяло детската стая за без пари. Иначе основната идея се запази. Незнам дали някой друг щеше да ми угоди.
По принцип мога да ви дам координарти на лични, ако искате след като кача снимки. Цената е прилична, моята е направо смешна, но все пак ние имаме други бизнес взаимоотношения с мебелиста. Айде да не обяснявам повече, че да не му изям хляба на човека.
Ще се изнасяме вече от тъпата квартира... bowuu ...другат седмица, че мъжО ще ходи за уикенда в Турция.

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 17:52 от Dreams

# 24
Здравейте и от мен днес.
Откакто Тони е по цял ден на ясла сутрин плаче повече. Направо ми се сви сърцето. Cry Сестрите обаче казват че после е спокоен, което ме успокоява и мен малко. Все пак гледам да си го взема още в 4 ч. за да можем да се разходим преди да се стъмни съвсем. Няма да ми е проблем и в бъдеще да си го вземам рано защото съм на смени и ще има сигурно по 1 ден в седмицата когато ще съм цял ден или втора смяна и тогава ще го вземат малко по-късно баба или татко. Само се надявам скоро да свикне и да спре да плаче сутрин. Имах и 1 разговор с лелката относно памперсите, който се оказа ползотворен и сега няма проблеми.
Днес поне съм малко по-добре. Подремнах си малко като се прибрах след яслата и сега е време да се захвана с домакинството за да остане време и за четене. Само трябва да измисля какво да сготвя с кайма. newsm78 Ще поразгледам готварския за малко идеи.

Нана браво на Кало. Все така да продължава. Hug

Дриймсче ще чакаме снимки. И да се похвалиш че вече си в свой Дом.

Блу как е новата работа? Ния оздравя ли вече?

Гледам срещичката заформяте пак. Искам и аз. Simple Smile  Обмислям вариант за пътуване до София към края на месеца. Thinking Но трябва да се разбера с брат ми дали може да ни подслони за 1 нощ.  Ще се обадя ако успея с организацията да се видим в някое клубче.

Лек ден на всички! Hug

# 25
Запис  Hug
Валка,супер темичка си направила,браво на теб  Peace Heart Eyes

# 26
  • В ЛЮтеницата
Валка сега прочетох и подробностите за твоята одисея - неприятно изживяване! Дано бързо намериш по-хубава и по-платена работа!
Бубче, не се отчайвай и ти - ще се покажат нови възможности!

Аз втори ден се опитвам да си получа служебната бележка, че съм осигурена, за да сключа договор с майка ми и ако и утре не успея - ще продъжи да си работи нелегално и за без пари hahaha

Сушилнята е страхотна далавера, но като самостоятелен уред е по-добра, естествено. Аз имам комбинирана и пак съм достатъчно доволна.

Адрианска, май наистина е вируса, защото вече се оправя, но за първи път виждам такова нещо - само температура.

Анди - само да се стопли - и ще го планираме  Peace

# 27
  • София
Ей писна ми от малки лекенца, дето баба им продала една нива и им купила кола и като карат в София си мислят, че са хванали Господ за шлифера #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кумата се обади - ударили са кума т.е колата му странично някакви малки изродчета. Дано е добре... Sad

# 28
Нана, дано всичко е наред Praynig
Днес ме черпиха за Виктор. Не съм много наясно с имените дни, но ако е така Честито на Вики и Вики  bouquet

# 29
  • София
Ахой! Simple Smile
Днес било св. Мина, празнували и Викторовците, ама по каква логика, не знам. Да са живи и здрави! (пак не мога да слагам "човечета", пфу)
Радвам се на раздвижването в темата ни. Simple Smile
Пепър, това за нелегалното работене на майка ти ми хареса Simple Smile
Нана, дано всичко е наред и с кума ти, и с "изродчетата", все пак.

Общи условия

Активация на акаунт