Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 601
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ммилена, и ние сме така със спането  Tired Само дето му се спи, личи си, но просто се инати и понякога трябва да го тупна по дупето, за да се кротне.  Embarassed Ама съвет от Блан не искам Laughing, че ще ми предложи да го будя в 7ч, което е немислимо, при условие че се буди нощем бая и няма да съм се наспала и аз.   Blush Само си се оплаквам.  Crazy Embarassed
Друг вариант е да не спи на обяд, тогава докато пие млякото вечер заспива, но през деня и особено привечер е ужасен.

# 301
Марулка,лека бременност ти желая -надявам се сама да влезеш в темичката да се похвалиш,въпреки че каза,че повече няма да го правиш   Hug Peace
Ембър,голям ужас сте изживяли и ние имахме подобен случай,но слава богу не стигнахме до болници  Praynig(защото лекар да ти обърне внимание и то в почивни дни,направо си е като да удариш 6 от тотото)  Twisted Evil
Миленка,Марти е супер сладуранка  Peace,а относно заспиването и Даяна ми прави същите номера  Close
Иначе аз отдавна не съм писала,ама ми писна от болести,Даяна беше 3 седмици в къщи,оправи се и миналата седмица беше на ясла и тъкмо свикна да спи там и сега отново сме си в къщи,пак е болна  Cry,а за капак и ние с баща си също се разболяхме  Close
За ръката се указа,че имам плексит и от сряда трябва да започвам физиотерапия,ама като Даяна си е в нас,как ще стане идея си нямам  Rolling Eyes
Кайли и на мен ми харесват заглавията,който пуска темичката да хваща едно и готово  Mr. Green,а иначе ти пожелавам Тони да свикне да спи в яслата и ти да се успокоиш поне малко  Peace
Разписах се подобаващо,скоро се надявам пак да се включа  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КАТЕТА      bouquet  bouquet

# 302
  • софия
миленка,ние за абсолютно всичкосме на вашия хал  Wink
иска всичко сама.да се храни,да се мие,ако на някой му звънне тел. тя иска да го донесе(в което аз не виждам нищо лошо  Laughing,но примерно онзи ден баба й беше по-близо до шкафа в/у който ми беше мобилния и тя ми го донесе  Crazy.найа изпадна в истерия,взе го от баба си,върна се до шкафа,остави го пак в/у него,погледна ме,взе го отново и ми го донесе.ТЯ!през това време той вече беше спрял да звъни  Joy.
за спането заспива с триста зора към 15 някой път 16ч. и вечер ляга към 23-23.30 .направо ме е побъркало това диваненце.за всичко е тръшкане,лягане по земята(навън и най-любимо да ме излага),ритане,дране  #Crazy...
аз пък съм забравила да ви кажа,че от петък не сме на ясла,защото сме със сополи.сега сме си дома.
ембър,дано не ви се случва повече  Praynig!аз вече,като чуя за болница и ми премалява,ако пък е свързано с найа сигурно,ще си умра.
в петък бях на мамолог,защото когато преди 5 години си сложих  bombs ми казаха,че по време на операцията са видяли,че имам малки кистички и бяха взели,за проба,но всичко беше о.к  Praynig.предупредиха ме да ходя поне два пъти в годината на мамлог,но до онзи ден не бях стъпвала  Embarassed.преди няколко дни докато се къпех и си напипах някаква бучица  и изпаднах в шок  Sick.записах си час,но имаше много хора при този лекар.почаках някъде час и през цялото време си мислех,че ще получа инфаркт.така ми биеше сърцето.в момента  в който ми каза,че "гърдите са здрави" ми идваше да заплача от облекчение.

# 303
Kaili , слагала съм му, но само за спане ми трябват, а са малко по-скъпички.
Ember, в такива ситуации ти иде да ги разкъсаш, но си зависим от тях. А в кризистни моменти няма как да реагираме по друг начин, добре че му е минало на детето. Пу-пу да не се случва вече
Kaili и на мен ми хареса повече първото заглавие, но и второто е хубано за коледно настроение! Дано бързо надраснат тези яслени болести. И ние сме така, боледуваме, на ясла, пак се разболее и отново, свикване.
Иначе като че ли не винаги се наспива наобяд в яслата, то му личи вечер, по кисел и мрънкащ. Когато сме си вкъщи е ранобуден, а наобяд спи от към един и нещо до 5 и нещо. Голям сън. Вечер до 9,30-10 си е легнал и заспал.
Нана, имаме си обувчици на Капчица, благодарение на твоя ориентир, хареса си и Матю-играчката от Колите.
Сутринта удвам успях да размразя ключалката на колата с ухкане, после не можах да я затворя, идва Митко да я оправи. Тръгнахме с такси.На детския РД мрънкаше, само мене искаше, нямаше желание да си играе много с децата, само ме дърпаше, абе побърка ме. Заспа в таксито. После се пробуди и гледахме детско филмче, докато заспинка. Мани, мани....

# 304
  • София
Нана, имаме си обувчици на Капчица, благодарение на твоя ориентир, хареса си и Матю-играчката от Колите.

Радвам се, да си ги носите със здраве!   bouquet

# 305
 Дани,радвам се ,че всичко с  bombs е наред. Аз никога не съм ходила на мамолог,само се заричам и все не отивам,а знам че трябва.... Embarassed
миленка,ние за абсолютно всичкосме на вашия хал  Wink

hahaha Пу,да не съм сама ....,само че Марти  и НЕ яде,та и там троша нерви и ме прави на   af  afwitch  Clown  newsm29

# 306
  • София
Уф, и аз никога не съм ходила на мамолог  Embarassed Дани, добре че вс. е наред!  Peace Hug А за неяденето - и ние сме така. Цял ден ако го оставя, няма да се сети да яде  Rolling Eyes
pepejeans , браво на Дани - щом спи до 17ч и после в 21-22ч пак заспива Simple Smile
Мис, Дани, бързо да се оправяте сладурките!  Praynig А на Мис - плексита!  Peace
Хайде, Блан или Валката - няма ли да има нова тема  Grinning

# 307
Моя синковец току що заспа след като отново не е спал в яслата. Не ми се мисли ако се събуди по нощите какво ще правим. ooooh!

Дани добре че няма нищо, но е хубаво да се следиш. Аз не съм ходила на мамолог,но при профилактичния преглед ми провериха и гърдите.

И аз бях на гинеколог - потвърди наличието на 3 миомни възела. Sad Но засега само ще се наблюдават за растеж. Вече ако се стигне до кръвоизливи ще решавам какво да се прави. Дано не се стига до там.

# 308
  • софия
ох,забравих да ви кажа какво ми се случи в четв.,като взимах найа от ясла на обяд .
значи да почна от там,че найа на мен ми го разиграва този цирк по сто пъти на ден от някъде месец.
нали от сутрин до вечер все си е от беля на беля  Sunglasses,първо започвам с молбите да не прави това,или онова,после започвам със заканите(не така,ще ядеш бой !) и когато вече съвсем ми е причерняло следва шамар(по дупе,ръка,понякога и по бузката  Embarassed).
та моята се отвори и започна още ,като тръгне с две ръце да се изплакне в т.чиния  Sick ме поглежда и казва "не,бой !" и така,за всичко. в каквото ли да прегреши,още даже не съм и видяла тя идва и ми казва "не,бой!".на мен естествено ми става хем смешно,хем жал и даже забравям и да и се скарам,ноооооооо в детската не я знаят каква е актриса.много е добра  bowuu  Joy!
та,значи вземам я в четв. и лелката ме посреща пак с думите какво спокойно и послушно слънце си имам,нооооо виждаш ли днес какво и направило впечатление.карала се тя на някакво момченце,а нашата отишла при нея и казала "не,бой!"
казва ми го това жената и ме гледа.а,аз направо усещам как кръвта ми се качва в лицето и бях сигурна в този момент,че сигурно съм червена,като домат.тя мълчи.аз също.думи нямах.само си мислех,как тази жена си мисли,че сигурно с баща й се бием ежедневно и детето е свидетел,или пък още по-лошото,че сигурно побърквам найа от бой  ooooh! Sick .
 преди аз да успея да се съвзема лелката продължава "да не вземете да си помислите,че я бием тук!" Joyаз и обясних,че това театро го прави от преди да тръгне на ясла и да не и се връзва.тръгнахме си с найа,а аз ни жива ни умряла.
от тогава вече 4 ден не споменавам думата "бой".много усилие ми коства  Joy.а пък това все едно разбира и е станало още по  голям деспот  Tired.абе,дупе да ми е яко с този лъв  Laughing

# 309
Дани, стана ми много смешно като прочетох за "театрото" и особено в градината Joy На теб сигурно не ти е смешно, де.
Да си знаете, всички мами с ясленчета, че децата си казват всичко там и то без да ги питат Peace Аз нали веднъж съм минала по този път, пък и майками работи в градина, та и от нея знам Wink
Хубаво, че на прегледа всичко е минало добре Hug И аз само отлагам, не съм ходила откакто родих Влади Embarassed

# 310
Здравейте  Hug
Аз пак ви изпуснах  Embarassed Sad Ама нещо много се омотах в работа  ooooh!
Искам само много да нагушкам Ембър и Вики  Hug Hug Hug и Дани  Hug - радвам се, че всичко е наред с прегледа  Peace И моята мишанка се опитва да ми върти такива номера - и аз като ме ядосва и я питам - Искаш ли пет-пет . А тя ме поглежда с ококорени оченца и казва - Не иска пет-пет, пет-пет утре  Laughing Едвам се сдържам да не се изсмея  Laughing
Аз от три дни нямам нет   Twisted Evil та съвсем ви изпуснах. Ама много си ви мисля  Hug Надявам се до 1-2 седмици да се поосвободя и да мога да се включвам по-често  Praynig
 Hug

# 311
  • София
Вст, чакаме после снимков материал  Laughing Hug
Кайли, дано всичко е наред с миомните възли!  Praynig Praynig Praynig
Дани, представям си как си се почуствала  Crazy

# 312
Елфче, давам го веднага докато съм още на "кумпата" както казва Лори  Laughing, че после като се омацам с боите и ще се отнеса.  Тамън това ще е повода да ви поканя, който има възможност и желание да дойде на Благотворителниь базар в Мола на 13 и 14.12. /дано не бъркам датите  Embarassed/

http://picasaweb.google.bg/vstlis/200802?authkey=zNXkmmhwjuM# - хтова са нещата, които правя за базара. Снимките на някои от тях ще използвам и в сайта, ако стане въобще някога  Mr. Green

# 313
Еха какви красоти!
На мен най много ми харесаха ,поставките за хранене и чашите,картичките също са супер!

Ембър съжалявам за ужаса с Вики,дано скоро се подобри и да не ви плаши повече така ,а лекари както и хора има всякакви и навсякъде  има и професионалисти и други които не са си оцелели призванието,за жалост,но няма бранш където да не е така.
Дани много хубава ,новина ,олекналото ти е много предполагам,а за Найа много се смях ,голяма скица е!
Кайли надявам се и при теб нещата да не се влошат  Hug
Много хубави заглавия,сега и ако нашите творчески личности тук се проявят ще е страхотно  Blush
Тук пак вали сняг  , както сме на 8 мия етаж скоро ще скачам направо в пряспата  Mr. Green
Аз още нямам резултат от банките.За жалост  Rolling Eyes

# 314
  • у дома
абе хора, толко ли е сложно да се пусне новата темичка  Rolling Eyes

заповядайте   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт