Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 604
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
 Мерси,Велмар,посмях се с изпълненията на Дария.
 Вчера лъвкинята ми се тръшна в метрото,понеже искаше да се качи САМА във влака, а аз само исках да я хвана за ръка,че да не хлътне крачето й в дупката м/у вагона  и перона. Леле вътре като ревна това дете,народа се стресна-ще речеш,че я е затиснала врата. Как стиснах зъби и я разсеяхме с едни брошурки... Ама ми идеше да потъна.

Лягай,Нана Peace

# 271
Велмарче, и Деница един път сама си е пазарувала, но не чак яке. Избра си шапка с Ягодов сладкиш /сега м/у другото си я носи с кеф Peace/ и един Мечо Пух, но със сестра ми си разделихме разходите за покупките /играчката й се яви подарък от леля Laughing/. Но понеже няма на кой да я оставям като пазарувам, редовно се самообслужва с нещо от супера.
Нана, вземай мерки Peace Hug
Блан, а защо София се разрева?  От страх или от глезотия? Ние в метрото не сме се возили, но Деница много обича да се вози на трамвай и много ме слуша.

# 272
Абе- аз разни шапки, ръкавици, чорапки   и покупки от супера не ги броя.А и за якето не ме еяд- майната му.То е без пари ( то и за таз безумна китайска прелест какво  ли му се плаща Crazy), но  големия проблем е 4е не мога да й взема нещо, което тя не си е избрала и харесала, защото просто няма да го носи. ooooh! Одеве  ми звъня баща ми да се чуем и като му се оплаках, той се изхили по телефона и каза 4еи аз съм била така от малка Sick

# 273
  • София
Ми то малък дзвер обикновено сватьо се пада на голям такъв  Joy Mr. Green

Аз се опитах да легна, ама моето диване сега реши, че ще вечеря, след като цяла вечер го молих да дойде да яде. И тамън се бях примирила, че ще ляга гладен и той писна, че иска домат и сирене. И това яде.  Wink

# 274
Много хубава новина.  Hug
Марулка лека бременост и едно сладко бебче. Hug

И ние днес ходихме за ботушки на Тони. Успях да му харесам и купя едни, но голям зор д аму ги премеря. Не си дава старите обувки и това е. Сега ще трябва да ги скрия за да може да обуе ботушките. ooooh!

В Пловдив само е прехвърчало следобед малко сняг. Но аз спях с Тони и пропуснах да го видя. Mr. Green
blanc и Тони ми прави такива номера. Онзи ден ми се тръшна точно пред едно павилионче на паркинга на Баумакс защото не му позволих да влезе в голямата локва.   Embarassed Накрая го затворих в колата да се потръшка само пре мен. Mr. Green

# 275
  • гр.София
 София се тръшна,понеже я хванах за ръка и я набутах вътре. А тя искаше самостоятелно да си се качи. Много лошо,че и на улицата ми се изплъзва от ръката. Редовно се налага да се закова и да й кажа,че ако не ме хване,ще си стоим до второ пришествие. И си стоим така. В един момент на нея й писва или минава и ме хваща за да продължим.
 И за дрехите се инати-не дава аз да я обличам,когато бързаме.

# 276
 Blanc- И Марти така ми се инати.Всичко трябва да прави сама и ,ако случайно някой я докосне се връщаме в изходна позиция,за да се повтори същото нещо,но без никой да я пипа.(Примерно,ако и помогна да се качи в колата,(за да не обере цялата мърсотия),докато тя се качва сама,се пищи "не ме пипай" и слизаме ,за да се качи отново диването ,но само  ooooh! ) Както казва баща и-"Никога повече лъв"

Велмарче-и Марти пазарува,но яке не си е купувала  Joy Вчера направих грешката да я заведа в Хиполенд-а и си откарахме там 1.30ч  Crazy  Пазаруваше си почти от всеки рафт,мъкнеше ми разни кутии с кво ли не,после сяда и става на всички модели коли,колела и кончета,които бяха изкарали и ми викаше " Дай стинка"  hahaha ,за да тръгнат  Joy Аз се опитах да мина с пъзел,че са по-ефтинки и я питам иска ли пъзел с Мечо Пух,а тя ми вика : " Не,имам такъв при баба! "  Mr. Green

# 277
Добро утро!
Нана, благодаря, преди РД ще отидем, дано да работят преди 10. Взимай мерки с това кръвно,може пък ракиите да са били малко Heart Eyes
blanc, още лятото като се разболя, бяхме на морето, една педиатърка ни изписа през деня олинт, вечер виброцил пастичка, за да може да навлиза по-навътре в нослето.
velmar , точно така трябва да проявяваме непукизъм, с тези лъвчета трябва много търпение. И Дани му позволявам да си избира, но като кажем, че не може тази кола да се вземе сега, подържи я, покара и я оставяме, докато не ни се скарат, понякога. Иначе за дрехи и обувки, ако има две за избор, тои си избира, още от бебе е така .
Миленка, много сте сладки до снежния човек, каква моцунка е направила, и рошава е хубава
Отивам, че Дани гледа за колите и нещо чувам гърнето, а не е махнал памперса. Някои бебета отлепват сами лепенките, тои иска да го събува като гащи
Хубав слънчев ден

# 278
Добро утро от мен.  Hug
Моите мъже спят още, а аз се събудих рано-рано. Вече ми свикнах с ранното ставане сутрин.
Кафенцето е готово,заповядайте да  правите компания.

Велмар от сега ни правят номера. И Тони прави опити да пазарува сам, но най-вече играчки и сокчета.
blanc явно всички деца са в този период,когато се опитват да отстояват собственото "аз". Доста често събираме погледите като се разпищи защото не сме минали от където той е  казал. ooooh!
Нана нормализира ли кръвното?
Сервирам и чайче за тези,които не обичат кафе. Wink

pepejeans купувай му тогава памперс-гащи. Много са удобни когато започнете да се учите на гърне.

Сега ще събирам идеи какво да направя за обед и вечеря от готварския.
Лек ден на всички! Hug

# 279
Аз съм малко объркана дали е добро утро или лека нощ,защото тук е 2:25ч  Mr. Green
Но след 5 чаши червено вино,което пих до преди малко на един рожден ден в блока и понеже обичам кафе ще кажа "Добро утро!" Laughing
Само моята Елица ли е така разбрана  Embarassed,и тя си отстоява какво да облече или от къде да се мине ,но след кратък разговор е готова на компромис,особено сега след като зъбите израснаха е много по спокойна и лесно я убеждавам в нещо (засега...)Да пазарува сама -абсурд,давам и само да разглежда закачалките и понякога ме моли "Мамо ,може купим абъка",много  обича ябълки това дете.
Но Ники както е Близнаци ,все се тръшкаше точно като София когато не е на неговата,така че зодията няма нищо общо характер е.
Ние ходим в парка на бой с топки ,но тук дори по обед температурите са минусуви и е само за малко,вчера Ели пипна сняг с голи ръце и умря от болка горкото  Sad и се прибрахме скоропостижно ,аз съм я екипирала със ски гащеризон и апрески,но май ще ни трябва ново яке че на сегашното ръкавите ни окъсяха.Утре ще търсим на батко и апрески за да може да играе на снега,гледах и за шейна ,но тук има само от тези като корито,пласмасови и нашата Чук и Гек много ни липсва.
Миленче много хубави снимки ,Марти е просто страхотна!

# 280
 Добро утро и от мен...Марти е при баба си  Party
Благодаря за комплиментите към Марти.Сега ще ви покажа колко е смешна между по-големите деца на един РД миналата седмица.Тук много смешно подскача,като зайче и в един момент страхотно се включи с танца на Лас Кетчуп.А накрая който останеше последен в ластика-изгаря...,познайте кой беше,ама много се постара ,де. hahaha Joy   http://milenche.multiply.com/video/item/11/11
А тук се е хванала на влакче,но от скоростта излетя още на първият завой и после (понеже никой не и обръщаше внимание,защото е малка)с търсещ поглед се опита пак да се хване,ама така и не успя...,докато аз не я съжалих и и помогнах.  http://milenche.multiply.com/video/item/12
Хубав и слънчев ден на всички.  Heart Eyes

# 281
Къде сте всички днес?

Миленка Марти е голяма сладурана. Hug

# 282
  • София
Привет!  Grinning
Ние днес пътувахме до Кюстендил и се изненадах от доброто състояние на пътищата. А колко е красиво...  Heart Eyes
Ммилена, Марти е бонбон Heart Eyes
Нана, как си?
Сега разбрахме, че само Марго, Вст и Янаст не са дзверове  Mr. Green
Ми то малък дзвер обикновено сватьо се пада на голям такъв  Joy Mr. Green
, само те не се оплакват от децата  Mr. Green
За Лъвовете - и аз уж се зарекох - повече никога.  LaughingДа видим Рибките как ще са, живот и здраве. Сестра ми е била добро дете и бебе, но да не се успокоявам със зодията  Simple Smile Само вс. да е наред!  Praynig
Марулка кога ли ще не се похвали лично Simple Smile

# 283
  • София
А добра вечер!  Mr. Green

Елфче добре съм. Днес бяхме с Кало у мама, че Митко се прибра от нощна смяна и да може да спи.

После ходихме на оглед на един апартамент, но бях много разочарована, защото описанието от страна на собственика се оказа леееееко преувеличен. Чудя им се на акъла на такива хора. Защо лъжат като знаят, че ще отида на оглед и ще видя друга картинка?  Twisted Evil А се бях настроила, че ще купувам. Пфу...
После ходихме малко на гости при кумовете, че да тушираме разочарованието с малко туршийка и ракийка  Wink Децата бесняха и сега Кало яде "шокодалово" ице  Joy

# 284
Включвам се само да кажа Simple Smile
Ураааа  marulka, чак сега вижвам...лека, безпроблемна, много щастлива бременност ти желая!   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

...аз днес нагушках едно такова малко прекрасно невинно създание...малкия Никола е приказен!!!  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт