Зима иде тра-ла-ла, августинчето си пада по снега :)

• 14 605
  • 314
  •   1
Отговори
# 255
  • софия

Честит първи сняг  Hug!

# 256
  • София
Добро утро!

Дани изпревари ме мацка  Mr. Green

Честит първи сняг!

Хайде аз ще сложа кафето тази сутрин

# 257
Честит първи сняг и от мен Hug Не съм излизала и не знам дали е студено, но от прозореца е толкова красиво Grinning
Нана, благодаря за кафето Hug Ще ми трябва за сила, че с ученика сядаме да учим по английски език.

# 258
  • София
Честит и от мен!  Hug
Много ми хареса картинката

# 259
  • гр.София
 Разкошна е на Дани картинката!
 Ние потропахме 1 час в снега,яко ни намокри-наваля.Просто не се стърпях. Май само на мен ми беше неприятно навън.
 Сега трябва да се добера от Ф-ци до Центъра,че съм на род. среща в английския на Пепи.

ПС За коледна среща-където и когато решим  Peace

# 260
 Хе,хе,хе и ние се потъркаляхме в снега,че и снежен човек направих...много приятно беше.
http://milenche.multiply.com/photos/album/8/8#6

# 261
  • София
Мдааааа май само аз мразя толкова много снега, че даже и не направих опит да изведа Калоян  Mr. Green

# 262
  • София
Ние пък пропуснахме разходката, защото снегът ни завари неподготвени - няма ботушки Иво. Оказа се, че не сме единствени - имам чувството, че половин Люлин беше се заврял в магазина на КиК в Силвър центъра Simple Smile В крайна сметка му взехме едни апрески, дето не са много красиви, но дано му топлят. Сега вече сме готови за разходки Simple Smile Иначе той сутринта се зарадва на снега, веднага пожела да прави "снежен чойек" Simple Smile
Тук не мога да видя на Ммилена клипчето, но вкъщи ще се пробвам.
П.П. Честит имен ден на Снежина на Мегишик! Simple Smile

# 263
И ние имаме два снежни човека в двора Grinning /снимки нямам/. Децата бяха много доволни Peace, а на Деница й бяха доста топли крачетата в новите ботушки. Даже Влади и татко му излизаха следобяд със шейната, ама ние нали сме си почти в планината и снегът е повече Wink

# 264
Здравейте  Hug
Хайде честит да е и от мен  Laughing Въпреки че аз хич не му се радвам  Sad, ама няма начин, ще стискам зъби няколко безкрайни месеца  Crazy За това пък Лорката си умря от кеф и сега само ме води към вратата да ходим да играем със "няк""  Crazy  Laughing
Честит имен ден на Снежина  Hug  bouquet

# 265
Честито на Марулка! Леко бременеене и едно здраво шушелче!
Vst_80, да поздравим баба ти с още много здраве и дълги години да ви радва и да преживява още внуци, правнуци! За тях е голяма радост.
Честит първи сняг! и нас ни завари без ботушки, миналогодишните са ни малки - казва, че иска буе, да ги събуе. В КК в СкуСити беше пълно, тези, които харесахме, нямаше номера.
Нана, знаеш ли магазина наКапчица, в Дружба 1, до пазара, до някаква пица?Може утре там да отидем, преди да се повеселим на един детски рожден ден.
Ходихме на доктор, червено гърло, може и Т да вдигне, пу-пу дано не вдигне, пием капки Умкалор, вит С и за носа ВИброцил пастичка и олинт. Дано сме здравички, иначе ходим на ясла
Целувки и спокоина нощ

# 266
  • гр.София
 Дано на Дани му се размине по-сериозно боледуване. Странно,че хем Виброцил,хем Олинт newsm78

Много съм щастлива,че след днешното мокрене на София обувките са сухи-те пък са бивши на Петър. Имаме и красиви апрески,но си пускат и по-скоро за сух студ ще ги пазя. За сметка на това моите ботуши се пързалят  и ще им лепя отдолу лейкопласт. Много  ме е страх. Hug

Милена,много ти е красив сайта.

# 267
 честит ви сняг.Аз хич не му се радвам- особено днес Close  Няма да разказвам цялата днешна одисея- само ще кажа че Симо е на лов #2gunfire, а аз на вино от обед Crazy Дария не пожела да мери ботуши и  приключението наречено пътуване из софия  не се увенча с успех.Та- така....мина ми вече етапа на ядосване, сега съм на непукизъм Whistling
На снега не сме излизали, защото  сме необорудвани Mr. Green Ако приинцесата благоволи  да си избере и хареса нещо, и аз да съм в настроение за пазар утре, може да я огрее зимно  снежно приключение.Ако не- ще си лентяйствам вкъщи с чиста съвест.Нейна е вината Whistling( Днес тя си закупи сама едно  безумно  зиганско розово яке с пух4ета и аз успях само да хвърля пари на  продава4ката и да я догоня ooooh! Нямам идея  дали и става, а и  не бих й го облякла..Вашите лъвове правят ли така newsm78 ТО бива характер, ама вече луда ставам #Cussing out)

# 268
  • София
Пепеджинс, дано Дани се оправи бързо!
Вст, както и всички необичащи снега - ще изтраете няколко месеца, както аз трая лятото на жегата Wink
Ох, Велмар, стана ми смешно като си ви представих, прощавай, сигурно на теб не ти е! Ивчо досега такъв номер не ми е правил, но и да опита - няма да го огрее - нямаме на този етап излишни пари. С това самоосигуряване направо се закопахме... ама нали уж е за добро. Няма да се оплаквам. И как така не си харесва нищо Дари? Сигурно щото е момиче, отсега провява претенции и вкус. Иво хич и не му пука какво му обличам - като му е ново се радва. Даже имахме проблеми днес - искаше да ходи с апреските вкъщи.
За обувките - имам си полицейски кубинки, грозни , но не порпускат и топлят. За нещо по-фръц ще мисля като съм в по-друго състояние Simple Smile

# 269
  • София
Нана, знаеш ли магазина наКапчица, в Дружба 1, до пазара, до някаква пица?Може утре там да отидем, преди да се повеселим на един детски рожден ден.

Да, магазинът е срещу зеленчуковия пазар при новите магазинчета. Гледа точно към оградата на 36-то ОДЗ - "Пеперудата". От едната му страна е пица на парче, а от другата заложна къща. Няма начин да се объркаш. Реално се намира на уличката, която отива от пазара към 8-мо РПУ.
Дано си ме разбрала.  Peace

Аз отново съм с кръвно 145/100. Следобяд ми прилоша и сега идва кумата да ме спасява и да поиграят децата, че Митко е нощна. Пих 2 ракии и сега мисля да лягам да гледам нещо, ама в хоризонтално положение.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт