Отговори
# 45
Здравейте.
Влизам да почерпя за 8-ия ни месец. За всеки каквото си пожелае от сърце - хапване, пийване, близнаци Laughing
Пожелавам на всички дечица порастващи днес заедно с Кико да са здрави и усмихнати.

Отчетът от днешната консултация - 7800гр. и 68см. Дребничък си върви и това е, но пък той не се и спира. Надявах се поне на височина да е дръпнал повече, но здраве да е. Иначе днес по случай празника си Калоян е супер кисел - явно е изпаднал в сатурнова дупка. Не иска да яде и само мрънка. Надявам се утре да сме по-добре.
Лека вечер.

# 46
  • Sofia
Честити месечинки! Много бели зъбки и големи усмивки!
Добре дошла на новата мама и нейното малко съкровище!  Hug
Моля ви давайте съвети за подсечено дупе.
За първи път му е, да е толкова зачервено и сега като сменях памперса, имаше и малко кръв на мократа кърпичка.  Cry А той така жално се разплака.
Докторката каза да му направя баня със смрадлика и да го мажа със "Здраве" до утре. Ако не мине ще ходим на преглед да не са гъбички.  newsm78 Чудех се за този крем на Мустела за подсечено дупе. Какво ви е мнението?

# 47
Аз ползвам на Мустела козметиката и кремчетата им за дупе са страхотни. Peace Щом е толко зле положението, трябва да вземеш Стелактив май се казваше. newsm78 Милото сладурче, дано му минава бързичко! Praynig Цункай го от мен!

# 48
  • под жаркото слънце
Здравейте и от нас!
Утре ще направим всичко възможно да дойдем пред Народния  Hug

# 49
Здравейте!
Ние отдавна не сме се появявали. По цял ден сме навън.
Постиженията ни до сега са, че седим и имаме едно зъбче.
Много са хубави снимките от срещичката.
Къдричка - Ние също бяхме в Борисовата градина, когато и вие, но как не сме се засекли.

# 50
  • София
Здравей,
Ние се оправихме с едно кремче, което ни го забъркаха в аптеката. Можеш да намериш аптека, в която бъркат и да питаш. На нас ни го изписа педиатърката, но мисля, че е стандартно. След това си взехме Мустела и от тогава сме само с нея. Кремчето им за дупе е около 15 лв/ 100 мл, но ние го ползваме вече 3 месеца и има още малко. Трябва да пробваш.

# 51
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

galiushka, като за начало е най-добре или крем "Здраве" или "Бочко"(той е с екстракт от смрадлика) - това са цинкови кремчета , а цинка подсушава да няма влага, която прави зачервяването. Мажеш зачервеното дебело - да си стои бяло. Ние ползваме крема за дупе на "Мустела" - страхотен е, но не при толкова тежки ситуации.

# 52
А,за подаръците от Дядо Коледа аз съм пас. Grinning
И ние вече щъкаме с проходилката всичко пипат,дърпат и пищят от радост.За тях добре за нас от сега е малък ужас.Никъде не можеш да ги оставиш въртят се и се придвижват и по гръб оттласкваики се с крака,не дават да се обличат и събличат настава лудо пищене.Ако малкия вземе играчка и са един до друг Йоанка му я взима и доволна почва да си играе,а той реве.

# 53
  • Sofia
Благодаря ви за бързите отговори.  Hug
Мажа го със Здраве или с Бочко при всяка смяна на памперс и то толкова дебело, че е като филийка с маргарин. Blush
Мислех, че е от памперсите на Либеро, после взехме Хъджис. Пак се върнахме на Памперс и сега сме с едни Додис  /португалски - донесе ги татко му/. Обаче си стоеше леко зачервено. А днес направо дупето му си е червено. Сега поръчах Смрадликата и кремчето на Мустелата и ще видим резултата.

момичета, дайте идея къде да отидем с една приятелка и с бебо за почивните дни. Някъде на близо и да са добри условията.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 01:25 от galiushka

# 54
Здравейте,

Галюшка, аз мажа с кремчето на Клоран (когато ми трябваше кремче, в аптеката нямаше това на Мустела). За два дни мазане при всяка смяна на памперса всичко се оправи. Но при всяка смяна мия на чешмата дупе. Сега го мажа само вечер с Клоран. Обясниха ми, че Бочко е по-добър за предпазване от подсичане, а ако вече е подсечено дупето е добре да има повече цинк в кремчето. Заради подсичането не използвам мокри кърпички още от първия месец, а само намазнените на Себамед. По-скъпи са, но от мокрите направо му се цепеше кожата на гънките. Успех и бързо оправяне на Алекс.

За срещата - аз ще пропусна този път. Весело изкарване и  Hug на всички бебоци

# 55
Хоп и ние в новата темичка Hug
Зори, поздравления за труда. А Жорито е толкова сладък...
Честити месечинки на Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07,Ради на мама mimela6ka!

Ние 2 дни не сме писали и сега не мога да ви изчета!
Гледаме да използваме последните слънчеви дни и сме по цял ден навън. Благородно ви завидях за срещичката. Пловдивчанки се излагаме в това отношение SadИ ние си имаме голяма компания в парка, ама си е друго да си се срещне човек с нашите мартенчета.  Heart Eyes
При нас нищо ново - по цял ден се хили на хората, а като се приберем вкъщи - девее Mr. Green
Честити зъбчета на озъбилите се бебочи!
В тази връзка, започнахте ли да миете зъбките?
mimela6ka ,добре дошла!
isihia80 ,честито ти християнче,да е живо и здраво!Честита венчавка,да се обичате все повече и повече!
Станкова, стискаме палци за петък. И да се отчитате по-честичко Hug

Отивам да лягам, че и тази нощ ще се будим сигурно поне 10 пъти.

# 56
Зъбчетата започнах да ги мия с онази детската паста - ненедент май беше newsm78, която е в комплект със силиконов накрайник-четка. Само дето хич не съм редовна, просто много забравям. ooooh!

# 57
  • София
pepe_80 ,не съм,но мисля да започна.Само трябва да намеря подходяща паста ,че тук не ги знам кви са.

За подаръците - със сигурност ще му купим,просто немога да пропусна.Аз да има как и всеки ден ще купувам,пък камоли за празник.Може би ще е играчка,но не съм избрала,имам само няколко идеи.

# 58
  • София
Привет и от нас, мами!
Първо да кажа и аз добре дошла на Мимелашка  Hug
Второ- утре за срещата съм за, стига времето да е добро, че Еми вече 10 дена е с упоритата гадна хрема  ooooh! 
Полим, Марти ще ни липсва утре  Heart Eyes
Заки, сигурно е много весело у вас  Party
Мерси на всички за снимките от срещата! Много се радвам, че се видяхме и с Герчо и нейната нежна принцеска Криси  Hug
Ама толкова е сладък този Жориии  Heart Eyes Ще вземе и аз да си пожелая на Коледа едно момченце...

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 22:45 от lorisita

# 59
Мами айде и аз се записвам в новата тема,Благодаря на Зори за темичката,и на Ива за заглавието  bouquet
Много сте изписали и тръгнах да ви чета,но сестра ми преди малко ми съобщи ,че с мъжа й заминават за Италия да работят незнайно докога  newsm45 Не съм спряла да плача откакто ми каза,толкова ми е тъжно  Sad Не можем и два дни без да се видим или чуем,незнам как ще издържа,щяла да си купи лаптоп и щели сме да се виждаме всяка вечер,дрън- дрън,няма да е същото Crossing Arms
Иначе Нати вече пълзи много бързо,казва АМ-АМ когато е гладна и помлясква с уста  Grinning Освен това пропи вода от шише като смених шишето и сега не мога да й се нарадвам като си цока водичка,а също като е жадна  пак казва ам-ам-ам Grinning Днес например след като си изяде попарата я сложих в люлката да я преспивам като всеки ден,а тя зпочна да повтаря ам-ам-ам и аз се учудих защо го повтаря след като е нахранена и се сетих,че забравих да й дам водичка след това,а тя след хранене държи много на водичката си ,цокна си и заспа  Laughing
Аз си лягам,много съм тъжна,а все още не мога да повярвам,че сестра ми ще е далеч от мен,не мога дори да си го представя Crossing Arms
Честито християнче и венчавка на Исихия!
Честито на всички,които са имали повод за празнуване!

Общи условия

Активация на акаунт