Отговори
# 60
Привет, мами Simple Smile  Радвам се, че и за утре се събираме  Hug
Лориситка, как беше името на кожната лекарка от 29-та, че забравих Blush? Благодаря, предварително!

# 61
Честито на месечинковците днес!!!
wiwi и аз имам същия проблем с проходилката и цветята.  ooooh! Много обичам цветя и имам над 15 саксии в хола, да обяче явно и на Криска са и много интересни. Ако не е с проходилката с пълзене все се докопва до тях, дъвче листа, опъва бута саксии. А така не ми се разделя с цветята.
Млаката днес успя отново да се метне от спалнята. Аз хем си знам, ама като съм патка Sad
След обед я приспивам на спалнята и обикновено я местя после, но днес беше по-неспокойна и реших да не я пипам, за да не я събудя. Като заспа я оставих и с включих бебефона, да ама след час тя се събудила и тихичка, та да не се включи бебефона се заиграла, по едно време я чух, че шумна, влизам и гледам, че я няма на спалнята. Удари се в радиатора миличката ми и сега си има цицина.
Да ви казвам ли колко се уплаших, но май ще взема да свиквам вече, първият път бях по-зле.
Хайде, че малко се улях ooooh!
Лека и спокойна нощ на мами и бебенца! smile3524

# 62
здравейте ...
честито на нашите месечинковци....
ние днес бяхме на доктор че пак си имаме хрема ooooh!еми тва  е май всеки зъб ще го вадим така..да почвам да свиквам каза докито...някоя мама беше питала дали за всички зъби важи рева и т.н. ами при баткото ни важаха хремата и кашлицата но някои ги вадехме по леко други по зле но мами ще си отдъхнем сега трябва да им излязат 16 зъба после след 2 год още 4 кътника и другите не знам кога... Thinking Blush
Деси,Пепе обещавам като проходя да организираме и ние една Пловдивска среща..няма да се даваме я! Naughty
spirit-ако измислиш нещо по отношение на саксиите казвай и аз да се възползвам аз за сега ги барикадирам със столове..ама той не може да лази и не успява да иде като ги сложа там....
лека вечер чеее..тежък беше деняЗори-много сладък Жорко... аз пък искам коледен подарък момиченце ама май трябва да почакам 10годинки  bouquet
П.С - моето шишенце си е пак 10кг за което сам щастлива...

# 63
  • София
Здравейте и от нас, аз май в темата веднъж се отичтам  Embarassed и само чета.

Черпя за рожденният ми ден , който беше вчера ,но не успях да смогна да влезна . И аз си пожелавам по -другата година още едно бебенце. Пускам малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288615&pid=8657030

# 64
  • София
Andjela81 ,много е сладка Ивето! Heart Eyes

Незнам за цветята,но как ще опазим елхите се чудя.Представям си как ще се кефи Жори като види тия ми ти играчки и гирлянди . ooooh!

ООО много скорпиончета сме се събрали. Mr. Green

Бумеранг, честит празник,да си здрава,щастлива и горда мама !

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 00:05 от angels_zg

# 65
Здравейте и от нас Hug
Аз си ви чета и докато се наканя да напиша нещо и ... Embarassed
Честито на месечинковците днес!!!
На софийските мами -тайничко ви завиждам за срещите които си спретвате.Тук има много деца,но винаги родителите се държат на страна и много трудно да си завържеш приказка с някой  Rolling Eyes Та затова си трамбоваме сами  Whistling
Зори много сте сладки  Hug Ама мене нещо ме дразни това че от октом. започват коледните неща.А до Коледа ми се повръща да ги гледам  Sick Иначе е многоооо красиво ,ама 3 месеца все Коледа  ooooh! Аз окрасата правя на 1 дек. до 14 януари. Тук от януари почва пък за Великден  нещата. ooooh!  Абе или те са сбъркани нещо или на мене ми има  newsm78
Andjela81 ,много е сладка Ивето Hug
Ради от здраве да не се отървете Peace
За цветята. Ами аз съм страстен почитател на .... кактусите Crazy  Имам над 50 вида и май 10 палми.С баткото като се убоди няколко пъти и вече заобикаля саксиите  Whistling
Абе ние ли сме единствените без проходилка Thinking
А и зъби нямаме... newsm78
Да се похваля .  Embarassed Купих си една книга - Всяко дете може да се научи да спи. Многоо е хубава и действам вече по нея.  Ванката преди се будише в 23 и в 3 за цица,а сега като си легне в 20ч до 7 не му чувам гласчето  newsm44
Буми честити рожден ден  bouquet Здраве щастие любов.
Ето и нещо от нас
http://sunnynes.multiply.com/video/item/11/s_bati_si_igraem
Хайде че много стана  Embarassed.лека вечер

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 00:23 от Sunny...

# 66
Sunny..., не сте единствените без проходилка, и ние си нямаме  Laughing
Дари пак има хрема от снощи. Чета тук, че бебоците на които им никнат зъбки са с хрема демек това е от зъбките ли? Тук, за това съм неосведомена   Embarassed
Честит Рожден Ден, Бумеранг! Да си жива и здрава и много щастлива мама!
   bouquet

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 04:59 от terre

# 67
Здравейте и от нас с Дея в новата тема. Благодаря на създателите й и пожелавам да е пълна само с весели и щастливи постове.

Бумеранг, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

Преди малко качвах снимки на Дея , разгледах албумите още преди да знам за срещата, видях колко добре сте си изкарали и на двете събирания и позеленях от яд, че ме нямаше по това време. Мен ме нямаше 3-4 дни, а преди толкова, срещата беше все още с сферата на мечтите. радвам се, че ще има още една. Дано успея да се присъединя.

Ние се поразходихме до Рибарица. Мъжо се оказа с няколко дни почивка и веднага я оползотворихме. Много ни похвалиха ми един комплекс с къщички и хубава природа и решихме, че това е мястото за нас. Е, сигурна съм, че можех и по-съвършенно място да намеря  Mr. Green, ако сама си бях направила проучванията за хотелите в България, но важното е, че се отдадохме на пълен релакс и спокойствие. Прилагам малко снимков материал: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=273794&pid=8743057

# 68
  • София, Борово
Гутен морген на всички  bouquet
По кафенце за събуждане
Бумеранг, ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН!
Да си много здрава, усмихната, обичана и желана!

Ау, Марги, страхотни са снимките. Дея има най-дълбоките и умни очи, които съм виждала. Да нацелуваш малката принцеска от мен и Вики. Heart Eyes
Анжела, Ивето е много сладка и много голямам изглежда. Hug
Съни, прекрасни дечица Hug

# 69
Добро утро!
Честит рожден ден на Бумеранг - много здраве, щастие и любов! Hug
Честито на месечинковците ни днес!

Да се похваля .  Embarassed Купих си една книга - Всяко дете може да се научи да спи. Многоо е хубава и действам вече по нея.  Ванката преди се будише в 23 и в 3 за цица,а сега като си легне в 20ч до 7 не му чувам гласчето  newsm44

Sunny, я дай някакъв линк да я видя тази книга, че ме заинтригува много. Ели заспива почти винаги с шишето, а така ми се иска да го махнем. ooooh!

# 70
Добро утро на всички, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици да си жива и здрава и много, много щастлива newsm59  Gift

# 71
А сега да ви почерпя! Днес милото ми майче има рожден ден! Heart Eyes
Да ми е жива и здрава! Hug

# 72
  • София, Борово
Енигмата, да ти е жива и здрава майчицата и да я радвате много  bouquet

# 73
Ч.Р.Д за милата майчица, много здраве и късмет пожелавам.

# 74
Добро утро и от нас. Честит рожден ден на Бумеранг!
Да почерпя и аз за нашата осма месечинка

Имам едно въпросче. Има ли мами, които ползват вече гърне. Аз от две седмици слагам Мартин два пъти дневно и ако го хвана навреме той там си върши голямата работа. Забавно му е, играе си с дръжката и топчицата отпред(гърнето ни е на ОК беби), снощи обаче се позачетох в нета и четох разни неща от рода, че трябвало към година и половина две да се слага на гърне, че не знам си ка влияяло върху психиката и други подобни. А детето не проявява признаци да не му е приятно, а и аз не го насилвам. Слагама го за не повече от 10 минути, той си и играе и си свършва работата.
Малко дълго стана, но исках да попитам и дали някоя от вас знае някой сайт в интернет, където могат да се поръчат малки и големи календари със снимка на бебока, че искам по нова година да раздавам

Весел ден на всичси  newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт