Отговори
# 75
  • София
Привет, мами Simple Smile  Радвам се, че и за утре се събираме  Hug
Лориситка, как беше името на кожната лекарка от 29-та, че забравих Blush? Благодаря, предварително!

Поли, д-р Ангелова. На 2я етаж в дясно по коридора, ако не се лъжа...

# 76
Добро утро и от нас.
Бумеранг, честит рожден ден! Много здраве и щастие ти желая!
Енигмата,да ти е жива и здрава майчицата,много да я слушаш Naughty  Laughing
Честито на всички месечинки днес.
Днес закусихме със супата от кухнята и много му хареса.
С цветята се справих изведнъж след като изяде няколко листа - преместих ги в друга стая.
Календари ще правя във фотото до нас.То във всяко фото вече ги правят ,а фона можеш да си го избереш от нета и да им го дадеш.Въпреки че и те работят с интернет.
Ради,хайде душице,чакаме да свирнеш когато си готова.Много се излагаме пред Софето.Те си правят сумати купони,пък ние тук.........Чак ми се прииска да се метна на колата и с Любо да идем до Сф и ние да се вкл.в срещичката.
Айде стига че стана дълго.

# 77
  • София...........
Здравейте:)

БУМЕРАНГ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА МАМА И ЖЕНА!

Енигмата,да ти е жива и здрава майката!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

Марги, страхотни снимки! Дай малко инфо за това комплексче?

# 78
Малко дълго стана, но исках да попитам и дали някоя от вас знае някой сайт в интернет, където могат да се поръчат малки и големи календари със снимка на бебока, че искам по нова година да раздавам

Ето един сайт: http://www.fotobravo.com/

Честито на всички месечинковци
Бумеранг, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива мама

Весело изкарване на срещичката

# 79
  • София
Честит рожден ден на Бумеранг и на майката на enigmata , честити месечинки на бебоците .
Искам да ви питам , някой от вас подстригвал ли е вече бебо? Аз мисля  много леко да и хванат връхчетата колкото може, защото се заплита и става на раста  Embarassed на места и да и я подготви за прическа на черта  Thinking Лек ден от нас  Heart Eyes

# 80
Добър ден.
Честити рожден ден на Бумеранг!Много здраве,любов и късмет!
Честит рожден ден на майката на Енигмата!Да ви е здрава и много щастлива баба на внучета!
Честити рожден ден на Анджела /на патерици/ !
Честити месечинки!
Съни и аз искам линк на книгата  Simple Smile
Вчера забравих да кажа,че снимките от срещата ви са невероятни Sunglasses
Марги,страхотни снимки,чак и на мен ми се прииска да отидем на Рибарица Sunglasses
Анджела,Ивайла е много сладка и каква косичка има Heart Eyes
Клипчето на Деси ще го гледам по-късно,че малката дивачка спи  Simple Smile
Нати,много я мъчи един зъб и милата от 3 дни отказва да яде на обяд,а вчера и следобяд не искаше кашата,но поне я склонявам да суче.А като й дам пюрето прави ето така  smile3534  право в лицето ми и навсякъде става мазало,вчера реших да я нахраня е едно барче,но след като всички ни се посмяха,а аз бършех пюре от лицето и дрехите си си тръгнахме бързо  Crazy
Приятен ден!

# 81
Здравейте и от нас Simple Smile
Ние днес чакаме още 1 зъбче, ама може и да закъснее, че досега все на 1 м и 1 ден хопп зъбче!! Laughing
Честити месечинки на бебоците Simple Smile
И ние направихме някой снимки, ако на някой му се разглеждат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298923&pid=8745338
Днес май ще пропуснем излизането...и ще пратим нашия тати за кухнята Simple Smile
Ние на компютъра ще прекараме деня!!!

# 82
донро утро ..мами..!
-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БУМЕРАНГ И НА МАЙКАТА НА ЕНИГМАТА- ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ
Марги завидях ви тайничко и аз искам така да идем някъде ама няма как..моя мъж няма почивни дни.. Crossing Arms,за рязането на косата -ми ние няма какво да резнем Mr. Greenимаме 5 косъма на кръст..а за гърнето-на този етап при нас мисиятя е невъзможна защото се опъва и дърпа за то ва ще го оставя за лятото..но ти щом успяваш продължавай Peace..аз това лято разбрах какво им е на децата ни с тези памперси и повярвайте ми усещането е ужасно Sick.
за сега лек ден ви желая.......а и да за подаръци за коледа още нямам никаква идея..а колкото до елхата дано оцелее Joy

# 83
   Добро утро.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ СЛАДКИ БЕБЧЕТА.

БУМЕРАНГ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЙКАТА НА ЕНИГМА.

Съни, давай линк към книжката. Явно има много желаещи. Аз искам да разбера, как да науча Лили да си заспива сама на леглото, че откакто започнаха да я мъчат зъбите сме само на ръце, а преди си заспиваше в креватчет.

Марги, браво на вас. С удоволствие изгледах снимките ви и видях една пораснала красавица.

Анжела, и вашите снимки са много хубави. Пускай по-често.

Силвиавт, в книгата, която имам пише, че децата се научават да използват гърнето, но на по-късен етап се отразява на психиката им. Препоръчва се гърне да се използва след като детето навърши 2години. Аз много пъти съм казала, че на мен ми се струва доста дълъг период и все още съм в чуденка, кога да започна, но няма да е по-рано от една годинка.

Лили вече както пълзи си сяда на дупето, преминава стъпалото, което е между хола и кухнята и се научи да прави здравей, като си подава ръчичката. Обаче е голям инат. Като тръгна да я обличам или й казвам, че не трябва да пипа нещо (разбираме на 100%, защото се обръща към мен и почва да мучи, като кравичка) почва да пищи, опъва се на струна, рита и маха с ръце. Моля ви се, ако някой знае някаква книжцица, която да ми е от полза да сподели.

Днес за първи път ще взимам храна на Лили от кухнята. Трябва да навърши 10 месеца, за да й взимам готвено. Засега сме на супа и десерт. Дали ще й хареса, ще споделя по-късно.

Май забравих нещо, но ще се включа пак.

П.П. Калинка-М, ама много усмивки раздава тоя Ванката. Пу-пу.

# 84
  • София
Момичета, ние с Къдричка май ще пропуснем срещата... Весело и целувки на бебоците!

# 85
Енигма, честито на майчето ти! Пожелавам й да е здрава, обичана и много щаслива!

Момичета, тая мъгла ме притеснява. Ще има ли среща? Номерът ми е 0898 779 409.

Благодаря ви за милите думи! Много сте внимателни. Heart Eyes

Дивна, комплекса, както и цялата Рибарица е изключително подходяща за събиране на няколко приятелски семейства. Десетки къщи се дават под наем напълно оборудвани. Ние бяхме в Грийн вилидж. Има 6-7 къщички на два етажа, с три спални, кухня, трапезария и хол. Все си мислех колко идеално е за игра на карти и за пийване на бутилка вино с малко глезотийки. lalalala

# 86
  • София, Борово
Мен също ме притеснява мъглата. Виктор кашля от мъгла (нали е алергичен) и май няма да идваме.

# 87
Здравейте и от нас.
Доста време не съм писала, ама имам ужасно главоболие, дето от нищо не минава.  #2gunfire Снощи чак ми се гадеше от болка. Днес пак ме боли, ама по-поносимо.

Честит рожден ден на Бумеранг и Анджела! Пожелавам ви много здраве, любов и усмивки!

Честит рожден ден на майката на Енигмата! Да ви е здрава и да я радвате с повече внучета!

Честити месечинки!

Вчера бяхме на консултация - 7.750 кг. и 72 см. Като цифри са ОК, но това означава, че за 1 месец е качила само 170 грама! Ами така е, като не ще да яде. Само търси да суче, а от пюретата / кашите хапва само по няколко лъжички и то ако е на кеф! Не знам как ще я караме. Докторът ми се поскара, че не можело така - трябва да яде друга храна, освен кърмата. Даже каза да я отбия. Ама аз не искам. Искам да я науча да си хапва пюренца и кашички, а кърмата да остане за през нощта, за рано сутрин и за успокояване при нужда. Знам, че това е идеалният вариант, а нищо идеално не съществува наистина, но пак ми се иска поне малко от това да постигна. За капак ми казаха да започвам попарата и тя днес оплю всичко около себе си с попара. Много гадна й се видя. Вие как я правите тая попара?

За подстригването - и Поли има само символична коса. Като за момченце е чудесна, ама за мома има какво още да се желае.  Mr. Green

Чета, че уговаряте среща пред Народния театър. Кажете ще има ли такава и къде по-точно, защото имам ходене до Централната поща и ако сте там, може да мина да се запозная на живо с присъстващите. Ето и моя телефон: 0889 90 22 00.

А, щях да забравя. Маги, Анджела, страхотни са ви бебките.  Heart Eyes

За гърнето - мисля да изчакам. Навремето Гого започнах да го слагам щом се научи да седи стабилно. Но той не знаеше какво се очаква от него, а ако успееше да "свърши" нещо, после искаше и да бръкне да го разгледа.  Sick
Затова Коко го оставих да поотрасне (след 1 годинка) . Вече ходеше, пъхаше се след брат си в WС-то и се научи на принципа на подражанието. Освен това беше достатъчно голям и го научих да седи направо на приставка върху самата тоалена чиния, което ми спести изхвърлянето на гърнето и разсипването на съдържанието му по пода. Мисля и с Поли да постъпя така.

Сега е ред да помисля за детска кухня. Вярно, че тя е още малка, но не е зле по-навреме да се ориентирам и да я запиша. Мисля след Нова година да започна да й вземам храна от там - дано прояде, диването.

Айде стига, че и аз се олях - то не пиша, не пиша, а после няма спиране.
  bouquet

# 88
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Елора-на мама Весела Динкова,Мартин-на - мама Nina-Bs,Мартин-на  - мама Vlady!

Sunny...
,много са ти сладки дечицата и как се забавляват заедно,браво. HugА проходилката - ние също нямаме.,имаме локър на Чико.

Марги* ,разкошни снимки,особено горските. Heart EyesДея е прекрасна!

Енигмата,да е жива и здрава майка ти!  bouquet

Kalinka_M ,Ванката е голям сладур! Heart Eyes

И при нас беше мъгливо и мислех да не излизаме(чела съм ,че не трябва в мъгла),но то пък се оправи и сега е едно слънчицееее.
Весел ден!

# 89
Честитки на всички с повод за празнуване!

Зори- кое е градчето в Германия?С голям кеф разглеждам снимките ви.Направо ви завиждам,за красотите,които виждате на живо.Мерси,че споделяш с нас!Чакаме още!

Подстригването-вече 3 пъти.

И ние нямаме проходилка и ...зъби.
Още не лазим,но всяка цел я достигаме..от гръб по корем,от корем на гръб.

..........................Мандата ми изтече.

Общи условия

Активация на акаунт