Отговори
# 105
  • BG
Добро утро!
Днес май ще си вардим компютрите,вън е дъждовно.А ние май май нещо сме болнави.Цяла вечер Малката кашлеше,сополи и очичките й сълзят.Ох дано се оправи бързо ,че  не е приятно за никой.Вече ще издивяваме вкъщи в това време.
Айде, че реве. Hug

# 106
здравейте Hug

Преди малко качих снимки и от моя апарат от оня ден.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304747&pid=8756033

Има ли друго бебе с памперс тройка? Аз реших, че е крайно време да минем на четворка, в резултат детето е все едно с парашутни гащи. И сега май ще трябва да купувам пак тройка, а четворката ще чака- заедно с гърнето Mr. Green

Ето и едно клипче от срещата в неделя с малкото Къдриче:
http://kikiniki.multiply.com/video/item/22

Много ми харесаха снимките ти, особено спящата сесия, лъха едно такова спокойствие Heart Eyes
И клипчето от неделя е много сладко  bouquet
Иска ли питане за памперсите - ние сме с тройка Joy ... като гледам скоро няма да ги сменяме Crazy

аз имах намерение да дойда до народния, но бях забравила, че първолаците са във ваканция и бях обещала на сестра ми да гледам Валентин. Не посмях да се смъкна с двамата, а и все мислех, че времето ще е лошо, то пък беше хубаво! освен това имах и друго премеждие. Цялата нощ не спах от болки в бузата най-точно казано и от там и цялата глава. Търпях и през деня, накрая не издържах и отидох на зъболекар. Мъдрецът ми прави бели, беше се подул венеца и ме болеше цялата половина. Биха ми упойка, цепиха, чистиха, в крайна сметка ще трябва и да се извади Cry Като ме отпусна упойката продължи да ме боли и още ме боли много, пак не спах Sad Не мога и да говоря дори Crossing Arms (къдричко е много доволен Mr. Green)
КикиНики, в тая връзка - вчера щях да ти звъня, но стана много късно, исках да те питам дали упойката ще се отрази на кърмата, предполагам че не, ама за всеки случай ... е, тя си я изцока вече Whistling

# 107
  • София, Борово
добро утро от нас  bouquet
КикиНики, наистина спящата серия е уникална Simple Smile
Бела е много сладка в това голямо гърне Heart Eyes
Вчера срещнах Деситка в парка, която беше придружена от една прекрасна малка принцеса - Маги, в която буквално се влюбих Heart Eyes Не знам Виктор как устоя на изкушението.
Относно гърнетата - купихме на Нук, но виктор предпочита кала в банята и после да гледа как мия пода Laughing
Къдричке, съчувствам ти много - аз имам фобия от зъбари, а ми е наложително...
Хубав ден на всички  bouquet

# 108
Добро утро на всички  Hug Малкият аспа и аз седнах на бързо да ви изчета....
Относно кухнята ние сме на детска млечна от както направи 4 месеца и в момента ядем по 3 яденета - на обяд е зеленчуково пюре, след обед кремче а за вечеря супа, като супата само в понеделник е без месо
Не слагат грам сол, но в десерта има захар / и плодове/, по принцип е леко сладичко, ама няколко пъти беше все едно аз да го ям /т.е. доста сладко/. Ние всичко си хапваме с апетит  Laughing /даже и грах и зелен боб които аз много мразя/
Някой говори нещо за подстригването /не разбрах защо - да няма някакво поверие нещо? Thinking/ Ние се постригвахме вече 2 пъти, като след първия на Ванката му се накъдри отгоре косата и втория път ми беше жал да му я режа ...ама майка реши въпроса като го пострига докато ме нямаше  Rolling Eyes/
В Сливен времето е доста гадно, мрачно и влажно...и направо се чудя дали ще излизаме и днес newsm78, сигурно татито ще ходи за храната.
За сега това от нас...отивам да си допия кафенцето  Grinning

# 109
Добро утро. Hug
Снимките са много хубави, а за спящите мъници нямам думи Heart Eyes, моето диване от кога не е спало вече в количката не знам. Не ще и това е, спи и се, реве, ама не заспива, та на обед се прибирам за дрямката. Е то вече е и студено, така че няма да е проблем. Mr. Green

# 110
  • София
  И аз отидох пред народния и гледах , но не видях познат. Поли13 с теб не сме се виждали на срещите като бременни , но съм те виждала на снимка тук ! Явно не съм те познала  Embarassed . Имаше една руса майка (аз ги оглеждах всички УЖАС) , но нейното бебе ми се видя по-малко ! Яд ме е . Трябваше да потвърдя и да си оставя тел.........
За кухнята и аз ям много безсолно, а захар в нищо не слагам само в чая мед! Следователно съм върл противник . Някой ще поръчва ли от частна кухня и ако да от коя?
 Имам и друг въпрос  - като е лошо времето как ходите да пазарувате продуктите за готвене  ? Аз няма на кой да я оставя и трябва сигурно да я опаковам и дъждобрана да слагам и да се молим да не вали. А мъжа немога да го карам да напазарува, защото той иска да е сготвено когато се прибере а не тепърва да се готви  ooooh!   chef
П.С И Ивайла неиска да спи в количката и ние се прибираме по обед или когато трябва да се спи независимо , че времето навън е много хубаво пак в къщи !!!

# 111
Добро утро!
И при нас е доста мрачно и е валяло. Confused Чудех се дали да ходя с малката за храната, но пък после  се замислих, че тепърва ще става още по-студено и реших да излизам с нея. Ако от сега се ни уплаши времето, трябва до март само вкъщи да си стоим. Naughty Знам, че не трябва да я вадя като има мъгла и вятър само. Поне педи така ми е казвала. Peace Мамите в чужбина да кажат как се оправят те със студеното време. Ще се опаковаме добре, ще се намажем с крем и хайде навън. Laughing
Надявам се да не съм само аз лудата, която ще излиза! Blush

# 112
  • София, Борово
Енигмата, коя кухня ползвате?
Анжела, аз излизам в студеното време, но избягвам мъглата. Опаковам виктор хубаво, слагам и чувала на количката и дъждобрана, когато има вятър. Нашият дъждобран има прозорче и го отварям за да влиза въздух

# 113
  • София
Добро утро!
Разделихме се с хубавото време за няколко месеца, но това няма да ни уплаши  Naughty Енигма, естествено, че не си само ти- аз мисля да НЕ излизам само ако има ураганен вятър, градушка или мъгла. Иначе всеки ден мисля да излизаме поне за час, два.
Анджела, и аз няма на кой да я оставя дори за минута и пазарувам с нея. Ако ще излизам специално на пазар- с кенгуруто (после 1 час не мога да се освестя от болките в гърба, ама какво да се прави  Tired ) Но в повечето случаи ходим заедно с мъжо.
КикиНики, жестоки снимки си направила  Heart Eyes
И аз съм подстригвала Еми, ама то нейната коса е бая и отзад й ставаше като на кучетата зад ушите  Crazy А и бри(/е)тон съм й правила.

# 114
  • Бургас
Здравейте на всички и от нас!
Честити месечинки на бебетата,порастващи днес с още една месечинка!
Честитио на патерици на всички рожденици!Бъдете живи и здрави!
Много хубави срещички си правите,блазе ви.
Анджела,и аз няма на кого да оставям малката и ходя с нея.Сега също я чакам да стане,ще я храня и отиваме до 2 магазина.Сигурно ще й сложа дъждобрана на едната й количка,за да не й духа вятър,че зимната количка ми е много тежка и няма да я ползвам най-вероятно.
Хайде,ставам,че да видя какво ще яде за обяд Мария.
Лек и весел ден на всички!

# 115
Diana ние сме в Асеновград и сме записани на тукашната кухня - държавната. От частната взехме само 2 пъти, но ми идва малко далечко пък и манджите им са по-рядки, особено супата. Макар, че Ели няма претенции. Simple Smile

# 116
Здравейте. Аз съм малко унила, за което се извинявам. Вчера си звехме изследванията на ушето и е открита Streptococcus pneumoniae (някъква бактерия ) предписа ни и капки за ушето, който се оказа че не са на нашият пазар вече от месеч и нещо. След което прочетохме в нета малко за това и вече се уплаших тотално, тази бактерия водела понякога до пневмония и менингит  ,на едно място и 30% смъртност при ненавремено вземане на мерки и неправилно лечение което беше капака като се има в предвид че самият доктор не е информиран че тези капки не са на пазара. Обадих му се да каже какво да правим като не ги намирам, и той ни каза да вземем други (като поне преди това се обади в лабораторията да му кажат антибиограмата ) Моля се само да е предписал правилното лечение и детенцето ми да оздравее. Хващам се че понякога мисля най лошото, като си спомням за Zlato - как за миг си отиде малкото и ангелче  Cry

Разгледах всички снимки, невероятни са ни бебчетата. да са живи и здрави  Heart Eyes
Докато четох мислех да пиша още нещо, но вече не помня какво.

Извинявам се че ви натоварвам с мойте лоши мисли.

# 117
  • Sofia
Цвете, защо не го заведеш на специалист УНГ? Да видиш там какво ще ти кажат. Ако много се притеснявате, отидете на още едно място. А моят съвет е да повторите изследванията. Александър в урината му бяха изкарали, че има Стафилокок, което означава0 че бъбреците задържат урина. Но просто не бяха верни изследванията. Отидете в Токуда в лабораторията. там е стерилно на 100%. В др две лаборатории на Алек ми даваха какви ли не резултати.
 Hug

# 118
***Cvete*** , кураж, мила! Забранено ти е да си мислиш лоши неща, аз вярвам, че малкото ти съкровище ще се оправи! Мисли само как можеш да му помогнеш и се настрой позитивно! Ние сме с теб, за да те подкрепяме и окуражаваме, не унивай Heart Eyes
Галюшка е права - потърсете поне още едно мнение  Hug

# 119
  • София
Цвете, сигурна съм, че Коко ще се оправи! И моят съвет е да отидете на специалист УНГ.  Не си мисли такива неща Hug

Общи условия

Активация на акаунт