Отговори
# 90
                                честита месечинка на малките бебчета smile3501

# 91
Здравейте и от нас в този гаден ден!

Честит рожден ден на Бумеранг!Много здраве,любов и късмет!

Честит рожден ден на майката на Енигмата!Да е здрава и много, много щастлива! color]

Честити месечинки на всички сладки бебоци!

Марги, снимките са страхотни. Направо ми се искаше и ние да се пренесем там Hug

Анджела,Ивайла е много сладка.

Космополитан, и ние сме същата картинка с яденето. Цял ден Марти и крив, повръща и дори не е спал като хората Sad

после ще дописвам,че....................

# 92
Честит Рожден Ден,Бумеранг!Здраве и много обич ти желая!
Честит Рожден Ден на майчето на Енигмата!
Честити месечинки на Елора и двамата Мартиновци!

# 93
   Влизам и си мисля, че ще има да четем с часове написаното от сутринта, а то....

Лили днес не беше кой знае колко очарована от яденето в кухнята. Супата беше супа топчета. Топчетата разбира се бяха ситни парченца кайма и на Лили това не й хареса, нали не е пасирано. Яде го на два пъти, защото аз отказах да го пасирам (само прибавих 1 сухар в супата). Десерта беше мляко с ориз. За първи път я виждам да яде така ориза, ама как иначе, като то беше с много захар (аз не съм го пробвала, татито е дегустатора). От десерта й дадох малко, че това й е първото хапване на прясно мляко. Много ме притеснява тази захар в десертите. Може ли мамите, които са записали бебетата на кухня да споделят, дали и при тях се слага сол и захар на яденето.

Еми това е от нас. Лека вечер на всички.

# 94
  • Sofia
Здравейте!
Честити празници на всички с поводи!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Имаше ли среща днес? Искаме снимки и подробни разкази!!!
Да разкажа за първия урок по плуване на Алек.
Състоя се в нашата вана. Joy Много му харесаха и упражненията и инструкторката. Peace На мен също. Мисля да ходим сериозно на уроци всяка седмица. А и имам невероятен късмет, защото се провеждат в един санаториум тук, в Банкя.
Идеята е бебето да си потапя главичката, за да достигне играчка на дъното. Да свикне да задържа дишането си 2-3 секунди. Всъщност е повече занимателни игри и упражнения, отколкото плуване. Но мисля, че ще е много полезно.  Peace
Марги, много е хубаво това място. А вие сте много мило семейство, от чиито снимки лъха много нежност и спокойствие. Разбира се Дея...с тези очи...пу пу пу Heart Eyes
Алек също не лази и няма зъбки.
За подстригването - 2 пъти, но само колкото да не влиза в очичките.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228930&pid=8751072
най-накрая малко нови снимки и от нас

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 20:29 от galiushka

# 95
Тинче и при нас слагат сол и захар в храната от кухнята. #2gunfire Хич не ми се искаше да й давам сол (захар съм слагал по малко в десертите, като правех), но какво да се прави като е голямо удобство тази кухня. ooooh! Няма как да готвя всеки ден различно само за Ели.

# 96
Добър вечер Hug
Буми - честит рожден ден Hug  bouquet
За храната от кухнята - естествено че ще слагат сол и захар, все пак готвят. Количествата са минимални, не мисля, че е кой знае какъв проблем. Все пак готвят по някакви стандарти и изисквания на здравното министерство нали? При нас на всяко ядене е показано дори колкичеството протеини, мазнини и т.н.

Лека вечер Heart Eyes

# 97
Здравейте отново!
Аз си приспах мъжете и сега имам малко свободно време.  Mr. Green
Галюшка, ама много сладък Алек се кокори от снимките Hug
И аз все си мисля за тази кухня newsm78И сол, и захар слагат и сигурно един куп други глупости, обаче е удобно. Аз днес се престраших и взех едно пюре на Ганчев, а вътре пълно с излишни работи - сухо мляко, олио и т.н. Та се чудя, не е ли още рано за сухото  мляко?

# 98
 galiushka, много сладко това детенце Hug
За детската кухня, да има доста захар, но солта не е чак толкова. То кухнята е до 3 години при нас и храната е една и съща и за бебчетата и за по гплемите деца, затова си мисля, че няма как да не слагат. Еми така ще е на мама като не и се готви Embarassed. Не мисля, че би и навредило с нещо.
За сухто мляко в пюретата аз давам от доста време, но тези на Ганчев Криска не ги хареса особено.

# 99
  • Sofia
При нас на всяко ядене е показано дори колкичеството протеини, мазнини и т.н.

Лека вечер Heart Eyes

Чили, какво означава "при нас"? На някаква частна кухня ли сте?
Благодаря ви за милите думи за Алек.  Hug
На кухнята, на която бях го записала в Ямбол, готвеха със сухото мляко на Нестле - Нидо. Не е имало проблеми, а даже не бях давала на Алек АМ /като изключим малкия процент в пюренцата на Хип/.

# 100
Добър вечер

Мерси за хубавите думи за дечицата ми  Hug
Ето я и книгата,но аз я чета на немски  Wink
http://www.amazon.de/gp/product/images/3774274096/sr=1-1/qid=122 … 001562&sr=1-1
Ще се опитам да я потърся и на бълг. ако я има.
лека вечер

# 101
Привет и от нас - единствените на срещата пред Народния театър Whistling Излезнахме сутринта и не сме разбрали, че желаещите са се отказали Simple Smile Нищо -аз си направих разходка от час и половина докато стигна Народния и там просто се размазах на една пейка - доколкото е възможно да си починеш с мойто шило  ooooh!
  Честито на всички с повод - здраве, щастие и любов! Много са ни хубави бебетата, и как бързо пораснаха Rolling Eyes
И ние сме без проходилка и смятам да минем без това "удобство" - по съвет на ортопеда
Галюшка, можеш ли да споделиш координати на жената-инструкторка по бебешко плуване? Предварително благодаря!

# 102
   Галюшка, Алек е много сладък и изглежда толкова голям, особено на снимките, където се топи в смрадлика. Дано бързо се оправите.

Добър вечер Hug
Буми - честит рожден ден Hug  bouquet
За храната от кухнята - естествено че ще слагат сол и захар, все пак готвят. Количествата са минимални, не мисля, че е кой знае какъв проблем. Все пак готвят по някакви стандарти и изисквания на здравното министерство нали? При нас на всяко ядене е показано дори колкичеството протеини, мазнини и т.н.

Лека вечер Heart Eyes

Сол и аз слагам, но по една щипка (захар досега никога не съм слагала, дори и в попарата, а тя си я хапва добре). Супата не беше солена (поне мъжа така каза), но десерта е бил точно по неговите изисквания, а той ги обича доста сладички, така че не съм съгласна, че е в минимално количество. Не знам как е при вас. Може би там не слагат голямо количество. Честно казано искам до годинка да не давам на Лили сол и захар в големи количества, та може да се откажа от десертите.

# 103
  • Sofia
Поли, казва се Александра. Ето имейл и тел : al.nikolova@mail.ru, 0889/639154
Малко е дълго, но ще копирам тук отговорът и на моето запитване.
"Здравейте,
Благодаря Ви за интереса. Ако искате детенцето Ви да посвикне с
водата, да обикне да си играе в нея и да се научи да се гмурка
(плуването е по-късен етап, важно е едно дете да не се страхува да е
ПОД водата) - ще се радвам да споделя опита си с Вас.
За малките деца е много важно някой от родителите да е в басейна, а и
методиката, която използвам е насочена към обучение на родителите - за
да можете да прилагате уменията си навсякъде - басейн, река, море.
Това, което можем заедно да научим вашето детенце (не само в басейна,
дори при обикновенно къпане вкъщи могат да се упражняват някои важни
елементи), е да не се страхува да си потопи главата във водата, да се
гмурка за 5-10 секунди, да вади предмети от дъното на басейна, да се
изтяга по повърхността на водата - т.е. максимално да опознае
свойствата на водата и движението в нея, което много ще му помогне за
същинското плуване. Ако имате голяма вана вкъщи, би било добре да се
видим веднъж предварително, за да Ви покажа някои от упражненията
които могат да се правят при всяко едно къпане.
Обикновено провеждам една такава среща с родителите за да ги запозная
с принципите и методиката на занятията, с това, което могат да правят
при всякакви условия (дори с един по-голям леген, но голяма вана е
най-добрия вариант за домашни упражнения), а и как да подготвят детето
за басейн, и, ако решите, впоследствие може да се присъедините към
занятията в Банкя. Те са засега в четвъртък, от 17-30 в едно много
подходящо басейнче - топло, чисто, не много дълбоко, с минерална вода.
Намира се в санаторен комплекс "Ясен"
http://www.sbrbankya.hit.bg/index.html , сигурно го познавате, щом
живеете там?
Ето телефона ми - обадете се, ако имате допълнителни въпроси."

# 104
 Странно, не съм се разписвала в тая тема newsm78

Преди малко качих снимки и от моя апарат от оня ден. Вместо да кача тези от срещата бях качила гоблените, та трих сума време... много лесно се качват снимки, ама колко по-бавно се трият...после защо съм недоспала на другия ден...  Но пък качих много сладки снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304747&pid=8756033

Някой питаше за гърне. Ей така, за спорта, купихме едно гърне... Бела влезе цялата вътре...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=8755234
 Нямаме успеваемост, ама и аз я сложих колкото за снимката... Повече успех имаше с един леген, но всичко си е до уцелване на момента.

Има ли друго бебе с памперс тройка? Аз реших, че е крайно време да минем на четворка, в резултат детето е все едно с парашутни гащи. И сега май ще трябва да купувам пак тройка, а четворката ще чака- заедно с гърнето Mr. Green

Ето и едно клипче от срещата в неделя с малкото Къдриче:
http://kikiniki.multiply.com/video/item/22

Общи условия

Активация на акаунт