Отговори
# 120
 HugЦвете дано да не е това, което са ти казали, ходи и при други доктори Hug

# 121
Цвети,опитай се да бъдеш позитивна,сигурна съм,че Коки ще се оправи Hug Hug Hug
Снимките са невероятни  Sunglasses

# 122
При специалист УНГ сме ходили, за такива работи въобще не се доверявам на педи. Но най вероятно ще изчакам и вторник че тогава пак сме на преглед да видим какво ще каже - и сигурно ще потърсим още едно мнение. galiushka аз съм от Червен бряг и ходим в Плевен.
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 123
  • София
Цвете, дано бързо се оправи Коки . Аз като знам с едно разтройство и една хрема как се ядосвам   Tired си представям на теб какво ти е. Стискам палци за правилно лечение и оздравяване .  Praynig

# 124
от сърце благодаря за поздравите и пожеланията!!!

# 125
  • Sofia
galiushka аз съм от Червен бряг и ходим в Плевен.

Извинявам се, напълно изключих за това.  Blush

# 126
Здравейте и от нас!
И тук времето е гадно, но ние ще излизаме, само чакам Марти да се наспи. И аз няма на кой да го оставя и за секунда, затова си пазаруваме смело двамката. На него му е интересно с магазините - едно такова шаренко...
Проблема ми е, че с това време ми се обостриха всички болки. Незнам как ще изкарам зимата. Моля се да отминава вече тази гадна болест, че не съм пълноценен човек така.
Цвете, стискаме палци всичко да мине бързо, бързо Praynig

# 127
Здравейте!
Аз вчера се завлякох в градинката пред Народния към 14.30. Бях с бебка, синчето и голямата дъщеря + сестра ми с нейното синче. Оглеждах се, ама не разпознах никого  Embarassed (ако някоя изобщо е останала до това време).
Цвете, не се вкарвай в мрачни мисли (казва ти го най-голямата паника  Rolling Eyes),  отиди при друг УНГ.
Прегръдки от нашия Коки за твоя  Hug

# 128
  • София
Цвете, всичко ще се оправи!!! Само спокойно и не се настройвай сама. И не чети в нета...И на нас като ни казаха за бъбрека на Маги, четох и ми се изправиха косите, но сега просто съм приела, че ще живее с един бъбрек, не чета само да се притеснявам още повече  и това е. Многото информация често ни прави лоша услуга! Целувки от мен и гушка от Шушка  Hug

Диана, мерси за комплиментите за Маги  Blush Аз какво да кажа за Виктор и суперските му наситено сини очи  Flutter

С най-добри пожелания за всички празнуващи днес,

# 129
   Включвам се само да кажа на Цвете, че всичко ще е наред. Ние всички ще стискаме палци.

П.П. После ще пиша повече.

# 130
И аз така мисля! Най-добре потърси второ мнение - всичко ще бъде наред!!!

# 131
  • около Варна
Привет и от нас!
Времето тук не е толкова студено, но пък е дъждовно, така че сме на заточение в къщи.

Днес за пръв път от мноооооого време ще си прекараме деня сам самички двете без компания, но трябва да свикваме.

Пазаруването, до сега го съчетавахме с разходката, в кофти време с колата до магазина.

Цвети, прегръщам ви двамата с Коко, нормално е да ти се въртят лоши мисли в главата, когато ти е болно детенцето, за краткия си опит като мама се убедих, че това е най-големият недостатък на майчинството, а многото инфо е колкото полезно, толкова и вредно/личен опит/. Стискам палци бебчо да оздравява бързо!

# 132
Цвети, стискам палци всичко да се оправи! Praynig
Не се вкарвай сама  във филми като се ровиш в нета! Само бъди спокойна, за да е спокоен и Коко и всичко ще е наред! Hug

# 133
Привет!  Hug
Ние ще пазим компютъра днес, тук времето е гадно - леко вали и е мъгляво.
***Cvete***, стискаме палци с Дари всичко да е наред и ушенцето на малкия Коки да му мине много бързичко  Hug
За студеното време вие мислите ли да мажете личицата на бебоците и ако да с какво. Аз съм фен на Мустела-та и мисля да взема "cold" кремчето им.

# 134
***Cvete***, гушки на малкия бонбон. И не се притеснявай. Имаште силно стиснати палци бързичко да минава.
Аз също съм по-цял ден самичка с малката. Пазаруваме си двете. И на нея и е много интересно в магазините. Като е по-студено сигурно ще излизаме с колата, дори и да не ми харесва особено тази идея.
За кремчетата за студено време, имам един на лавена, който бях купувала пролетта, но и аз мисля да и взема мустела

Общи условия

Активация на акаунт