Покажете детските си стаи - 3

• 60 912
  • 407
  •   1
Отговори
# 90
# 91
и като говорите за дрехи и къде да се вместват  да ви кажа. преди доста години 20 примерно  ooooh! имахме съседчета които бяха германчета. бяха 2 момиченца на 3 и 5 години и имаха точно 2 чифта панталони, няколко блузи, по едно яке и бельо. всичко се събираше в едно шкафче. като ги скъсваха тези се изхвърляха а други се купуваха.
в къщи е така - имаме съвсем малко дрехи, макар и повече от нужното. всичко е в килера и стаите са без мебели.
Точно се чудех аз ли не съм наред. Дрехите на сина ми се събират в гардеробче 60*130 см ( якетата ги държа на друго място). Не е като да има два чифта панталони, защото само преди месец купих 4 чифта дънки, но все пак се събират вътре Thinking
Иначе в детската засега има гардеробчето, една открита етажерка 150* 100 см, малко диванче и бюро. Ще снимам по късно, макар че стаята в момента е склад. Мисля да купя и една пързалка и толкова.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 08:55 от Рокси

# 92

Много хубава стая, но как се качва детето на горното легло?Не видях стълбичка?

# 93
Никол, поздравления, много добре се е получило.
И аз имах същата идея, но се отказах, стаята е малка и ако сложех готови мебели нямаше да остане много място.  Peace

# 94
 Laughing няма ,защото не е готова,но ще бъде съвсем в края на горното легло ,че се удрят в ръба

# 95
...
И аз имах същата идея, но се отказах, стаята е малка и ако сложех готови мебели нямаше да остане много място.  Peace

Нашите не са готови, по поръчка с наш модел и размери, според стаята и исках всичко да е ниско, гардеробчето например е 160 см. Simple Smile

# 96
никол много хубава стая и приятно изглеждаща  Peace но е само за момиче....пък мамите с две деца разноплови незнам какво правим  newsm78 харесах едни тапети с преобладавощо розово, ама имаме и момче та ..........  newsm78

# 97
  • София
никол много хубава стая и приятно изглеждаща  Peace но е само за момиче....пък мамите с две деца разноплови незнам какво правим  newsm78 харесах едни тапети с преобладавощо розово, ама имаме и момче та ..........  newsm78

И ние сме така, затова мебелите в пясък и синьо, а розовото и лилавото ги въведох като акценти -  завивки, цветен лист на табло, картина, снимка, кош, нощна лампа. Така спасихме положението и най-вече мъжкото достойнство...... Laughing

# 98
ха ха, то нашето мъжко достойнство е още бебе  Grinning та се чудя дали да не стане по в розово сега всичко а след 4 години да сменим с други цветове по неутрални. пък и дотогава може да си имат 2 стаи Simple Smile

# 99
  • Пловдив

Не ми се отварят снимките  newsm78

# 100
# 101
Anaise, Anaise, защо спориш с кака си! Като ти казвам, че е по-голяма от 12 кв, значи е по-голяма.
Колкото до цвета на мебелите, не виждам защо една момчешка стая да не бъде с бели мебели.
За дрехите - моите деца имат по един двукрилен гардероб с надстройка и по един шкаф за дрехи. И пак не стига мястото. Не знам аз ли съм луда, или вие послъгвате! Че то само зимните якета и грейки отнемат половината гардероб и се налага през лятото да ги прибирам в мазето.
Та, освен гардероб и шкаф, децата имат и по 4 шкафа с различна големина, за да си прибират играчките /иначе всичко е насипано по пода и няма откъде да се мине до леглото например. Като добавя и бюро, мястото съвсем свършва.
Anaise, честно, опитах да снимам стаята, ама нямам такъв зуум на фотоапарата, за да хвана всичко от вратата до прозореца /просто е прекалено малко мястото и само мога да снимам отделни елементи, нищо не се получи/.
А днес съвсем случайно се пъхнах в един магазин за чамови мебели на Сливница и попитах дали може да ми направят всичко, но без да го лакират. Казаха, че е абсолютно възможно и смятам да се възползвам от тази оферта - ще си лакирам мебелите в цвят и с лак, какъвто на мен ми харесва.
Лошото е наистина, че всички почти модели са с някакви гадни струговани елементи и опит за дърворезба, което осакатява мебелите. Много просто стои. Но пък ме увериха, че могат да променят модела по мое желание, и че дори може да поевтинее, защото няма да има бъзикни при обработката. Не знам защо си правят труда изобщо да правят дърворезби, като никой не ги харесва.

# 102
cydonia , сигурна ли си че комплекта за кошарката е на ТАЧ?вчера ходих в Пловдивския им магазин и казаха че те са вносители за цялата страна и не са имали обиколник с гъбки. Моля те погледни дали наистина са Тач?

# 103
  • София
Baibibi, кажи в кой магазин приемат поръчки и какви са сроковете?

# 104

ето отново снимки на детската стая,сега и с децата
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8844887
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8844898
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8844897
не са много качествени ,но апарата ми вече е много стар Confusedот светкавицата излязоха много лъскави щорите,една идея по матови са  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт