80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 17 052
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Честито и от мен  Sunglasses Добре сте се повеселили снощи, в тъмна европейска доба - изпуснала съм  Laughing

Няма да се отплесвам в дълги писания; беше по-добрия избор...Не ме радват "интересните времена" в момента - ама какво да прави човек, ще се оправяме с тях, и ще разказваме на поколенията  Crazy

# 106
Агенте, няма такова нещо Hug

щях да си трая снощи, а не да вися пред компа, все ми беше тая този път кой спечели , никой не ми беше легнал на сърце.
честно да си кажа, предпочитам да има повече силни/популярни партии, а не всеки път да се избира между републиканци и демократи Rolling Eyes.
не сте ли разбрали, че няма угодия за мен, рачешка работа Laughing

Пумпал, много ми се ходи, да знаеш. Снимай и гледай и за мен Simple Smile

# 107
Да, нов президент, нова игра! Наистина, нека е за добро.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 18:43 от Pixie

# 108
О, Пумпал искам и аз снимки от Копенхаген.  Praynig На мен това ми е мечтата да мога на всяко такова място да поживея по малко, за да мога наистина да го опозная, а не само на екскурзия.   Sunglasses

Може ли да ми препоръчате busy box? Или някакви други играчки подходящи за 10 месечно.

По политическата дискусия да не пропусна да се изкажа  Laughing Според мен е нормално всеки да вижда в победата на Обама това, с което се идентифицира. Нормално е за черната част от населението да го възприемат като тяхна победа. Аз пък се идентифицирам с това, че той е син на имигрант, дошъл от немайкъде и ей го на - синът му е президент на САЩ. Някой ден и нашите синове и дъщери може да имат този шанс.  Laughing

Стига трили бе хора, таман се засиля да изкоментирам нещо и хоп то изтрито.  Joy

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 19:05 от Atti

# 109
Аз пък се идентифицирам

с идеите му, с либералите, с прогресивната мисъл, с липсата на цинизъм към проблемите на хората.

И наистина не разбирам що така усърдно триете.

Ето, да се покикотите: http://www.huffingtonpost.com/2008/11/05/palin-once-greeted-mccain_n_141394.html

# 110
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:53 от Jenna

# 111
Джена, вие лятно време ли ходихте? Моя приятелка ходи това лято, ама много на север в Норвежки води, почти до полюса, каза че било невероятно. Мечта ми е да видя безкрайния ден...

# 112
  • USA
Много красиви снимки! Пак ми се доходи до Европа.  Laughing

# 113
Ау, как се ентусиазирах за Копенхаген. Дженна, мерси много за снимките! Може ли името на хотела на лични. Simple Smile

Аз ви разбирам защо триете, макар че лично на мен ми се струва, че ако не искаш нещо да е в интернет изобщо не го постваш. После дори и да изтриеш може да е запазено някъде и губиш контрол. Това, което не разбирам обаче е защо се трие нещо почти веднага. Ей сега Пикси беше зачекнала една интересна тема и аз таман нещо да напиша и тя го изтри и сега не знам дали не иска да коментира по темата или какво. Онзи ден Дее Дее беше постнала едно фото и аз точно щях да я питам нещо и хоп то го няма. Ми не са ми толкова бързи рефлексите бе хора, имайте милост.  Joy

# 114
И аз намирам една торба с огризки като вляза в темата, ама какво да го правиш - тренд.

Не ме радват "интересните времена" в момента - ама какво да прави човек, ще се оправяме с тях, и ще разказваме на поколенията  Crazy
Same here.

От цялата лудница най-хубавото е, че приключи. Sunglasses

# 115
не разбирам триенето
*
агенте,мисля че причината за набл.ти идва от бекграунда ни,ние сме бая мнително и не-взимащо-нищо-лесно племе като цяло; аз не съм гът филинг човек - обичам данни,обективно инфо от бая места и пр; това много ми липсва при гледането на децата,обяснения като "тя майката си чувства" пусто никога не съм ги разбирала (знам факти де,кога дете е болно,ма така да почувствам днес за утре-тц)
*
не искам деца президенти
*
бизи бокс имахме на перентс чойс,бая държелива,падала е от 2 етаж и пак си е цяла

# 116
атти, сорри. Мислех, че изтрих преди да постна. Изтрих защото не мисля че моите разсъждения на тая тема са толкова важни или интересни.

Данни.... И аз ги харесвам,  но знам, че и данни се манипулират, засиси кой е спонсорът и зависи как се дизайнват туловете които събират данните. Това, че статистиките са обективни е мит. Инстинктите, между другото, са също начин на мозъка да просесва данни. 

# 117
Да, тъкмо щях да питам от Голямата кака, брат или чичо се пазите с това триене или просто се правите на интересни.  Добре че хората, които все още чета тук, не трият. Благодаря им за което.

# 118
аз трия- защото понякога се размислям , защото няма смисъл, защото темата е приключила и да не я връщам, защото понякога така чувствам, защото ако са снимки, не искам линка да остане за всички....и защото ми е позволено да трия Mr. Green

не ми прави лошо впечатление ако някой друг го прази, всеки има право за себе си да решава и не дължи обяснение на никой Peace

Не ме радват "интересните времена" в момента - ама какво да прави човек, ще се оправяме с тях, и ще разказваме на поколенията  Crazy
Same here.

От цялата лудница най-хубавото е, че приключи. Sunglasses

ще ми се да е приключило, но според мен е началото  Peace
Джена , мерси за снимките, колко пъти ги гледах, ако знаеш Crazy

# 119
Анет, за туй чудо ли става въпрос:
http://www.target.com/Battat-Parents-Busy-Zoo/dp/B000H396VY

Пикси, няма проблем, разбирам.   Peace

Ох, някой път ми е много смешен така наречения международен английски. Ей сега получих един имейл, където думата "kindly" присъства почти във всяко изречение, със или без повод.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт