80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 17 036
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Atti, мерси за линка, намазах и аз покрай Биз.    Sunglasses

# 91
  • usa
това не съм го знаела, простете невежеството ми  Thinking и моето уважение за което!

прощавам Hug. и оценявам уважението. ние сме си прогресив в нашия край.

бтв, този проп 2 за кокошките ли беше?

# 92
Не си спомням кой беше написал по-напред, че отдавна не е имало такава суматоха и вълнение. Точно за това си говорихме с мъжа ми докато гледахме. Казах му, че от ранните 90-те не съм гледала с такъв трепет резултатите и дискусиите.
Та... развълнувана съм и ме е страх малко - кой беше написал пак назад, че белите са готови за черен президент, но не знае дали черните са...

Цял ден и цяла вечер изкъсо следях новините и интересностите. Знаете ли, че 20 хиляди адвокати работят за двете страни на кампанията?! 20 хиляди!  #Crazy

Бенс, браво за мъжа ти.  Grinning Теб защо те притеснява изборът му?

# 93
ох, от нашия диван ме подкарват към кревата! лека нощ на всички, гейовете ще ги нищим утре Simple Smile

# 94
  • usa
аз не се изказах за роклята на мишел. не знам дали е подходяща за случая, но добре и стои, год блес хъ соул Wink!

нашият диван е по-въодушевен и от мен, подозирам, че ако тръгна да си лягам в тоз` важен момент ще ми поиска развод...

# 95
Ми ние като нямаме още диван, не знам кого да слушам.  Joy

Биз, още не се знае за Ал Франкен, stay put.

Ох, мизJoy

# 96
кюбит, не ме притеснява избора, просто не очаквах, защото той и семейството му са големи републиканци, ако го разберат сигурно ще се откажат от него Laughing

проблема ми е, че не приема гей браковете.
-----
моя диван  реши, че е загубена кауза да ме кани и ме остави пред монитора, а той отиде да спи...

# 97
.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 19:41 от Jenna

# 98
Jenna, няма нужда да се ядосваш.  Wink
За някои хора, вотът е расов, колкото и да не ни се иска да е така. (И аз не смятам, че е...) Слушах интервюта, дори се случи така, че да говоря с такъв човек.

И моят диван си легна. Аз мисля да го последвам.
Бенс, разбрах!  Hug

Гейовете са пичове. Таман двама много добри приятели имам.  Peace

# 99
Еййййй, 9 страници за няколко часа?!  #Crazy Laughing  Ще чета после, честит нов президент!

# 100
Ами Джена аз не разбрах, какво си написала щото пак си трила  Laughing само после видях пак някакви отговори за раси, расизъм и пр.
Аз пък не го възприемам, като промяна толкова, защото е чернокож, ами заради самото му държане - цялата му кампания беше много достойна, много целенасочена и организирана и той не е изневерил на принципите си изобщо, както Макейн, който ми падна в очите, когато избра Пейлин, защото я избра, за да бъде избран, понеже не е особено популярен при републиканците. Да не говорим, че като сравним живота на единия и на другия и от къде са произлезли, ясно е кой ще излезе по-земен и по-близко до обикновения човек. Явно е човек с аспирации и много хъс и не идва от типичното полит семейство, като повечето останали. И е успял, защото всяка стъпка в кариерата му е била преднамерена. И изобщо промяната я свървам с желанието на Обама да обединява и с произхода му, не с цвета на кожата му.

Затова да оставим цвета на страна и да видим сега дали ще може да деливер, както говори.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 09:45 от Biz

# 101
Пейлин не беше правилния ход на Макейн. Иначе го считат за демократа сред републиканците, ако не е съгласен с нещо, не му пречи да го каже и защити позицията си, за това не е удобен на някой хора там.

МАкейн би имал шанс, ако не беше Буш републиканец, ако беше избрал различен ВП и ако беше 15 години по-млад.

иначе и мен речи не ми влияят.

ще видим, може ( и дано е така) да греша за Обама, ако не -никой не ме държи насила тук Simple Smile

п.с. "тук" се отнася за държавата, а не за форума, от тук лесно няма да се отървете от мен Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 17:42 от benson10

# 102
Честит ни нов президент! За добро, надявам се!

Съгласна с Бенс. И с Джена.

Бенс, Копенхаген много ще ти хареса, пълно е с дизаинерски магазини и бутици, голям кеф!

# 103

Агентке, работата ми е такава, че се налага да работя с много и различни хора дълго и често. И съм научила едно - тези, които оставят добро впечатление, защото ги бива в приказките не са тези, които вършат най-много работа или имат най-много акъл.  Peace

А, с това съм 110% съгласна!

И да - всички завъртяха раса-плочата вече...  Tired става досадно, все едно зад цвета няма политическа платформа или квотоидаедруго...

Нещо, което ми прави впечатление и се опитвам да формулирам, ама не мога е, колко силно тук присъстващите вярват на "гът фийлинга" си в сми, че сладки приказки и прочие полит. упражнения почти не ни влияят. Може пък да мисля така заради силното си предубеждение към Сара П.  Thinking и да проектирам собствения си субективизъм върху вас  newsm78 newsm78 newsm78

Редактирам заради Ивето, защото ми се струва, че няколко пъти се засегна от по-остро изказани мнения от нас. Ивчо, разликите в убежденията не определят дали харесваш и уважаваш някой или не  Hug Лично ти се извинявам!

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 16:25 от Agent Provocateur

# 104
  • Чикаго / София
Не мога да ви изчета сега!

Добро утро и Честито!

Радвам се, че е той! Дано е за добро.

Лек ден момичета!

Общи условия

Активация на акаунт