80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 17 020
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Дам, проп 8 в СА ще мине, мамка им.

# 76
Забравих да кажа - Бенс снимката е класика!

# 77
Абе ей - Обама сам си пише речите!
Роклята ме кефи - различна, стига с тез костюмчета и перлички.

И ги оставете чернокожите на мира плийз!
И книгите си пише сам.
За роклите не знам, не съм забелязала, все ми е тая.
Биз, и аз я търсих речта, защото заспах в историческия момент, но пък имах мечта (както би казал Мартин Лутър Кинг). Ще я намерим речта, и утре е ден - този път наистина.  Simple Smile

# 78
Biz, ето:
http://elections.foxnews.com/2008/11/05/raw-data-barack-obamas-victory-speech/

Ох, какво намерих докато търсех речта:
OBAMA, Japan - With hula dancers, ecstatic chanting and some rock 'n' roll, a Japanese town named Obama rejoiced Wednesday as its accidental namesake was elected president of the United States.  Joy
http://news.asiaone.com/News/Latest%2BNews/Asia/Story/A1Story20081105-98518.html

# 79
  • usa
Тва за докторските асистенции на мен за съжаление ми се вижда много невъзможно - по-лесно се избира цветнокож президет, пардон моа Grinning

ни тъ пардонвам, хич даже. ши ма извиняваш, ама за сега върви на приемане. а в наше село си съществува от години, те вашингтонците от нас го видяха, да не останат назад  Whistling...

# 80
Джена, не знам дали много кредит и давам, но си спомням колко успешно се измъкна след онзи як словесен гаф, когато и скочи медията!

Полит речите са си промивка на мозъци, ама пак някои са по-майстори от други Simple Smile трябва да се признае! Така или иначе де що има империя все е изградена на качествен брейнуошинг... според мен!

Тва за докторските асистенции на мен за съжаление ми се вижда много невъзможно - по-лесно се избира цветнокож президет, пардон моа Grinning

ни тъ пардонвам, хич даже. ши ма извиняваш, ама за сега върви на приемане. а в наше село си съществува от години, те вашингтонците от нас го видяха, да не останат назад  Whistling...

е, това не съм го знаела, простете невежеството ми  Thinking и моето уважение за което!

# 81
като гледам резултатите, яко парти е за хомофобите тази вечер.

Калифорнийци, вие нямахте ли нещо за правата на животните на балота?

# 82
Имаме, засега минава с 53%.

# 83
Имаме, засега минава с 53%.

Това е добра новина. Лягам си, със смесени чувства.

# 84
Имаме проп 2.

бенс, и у вас ли се чува глас от дивана  Joy.

# 85
току що ми беше даден уорнинг да не се заяждам по темата Laughing.
от кой?  Grinning

от половинката...мисли, че спорим по темата за гейовете Simple Smile...не може да разбере,че само той е против браковете им Laughing

ти не са ядосвай Hug
---------

чернокожите не са ми никакъв проблем на мен, ама американците си пишат историята в момента Laughing преди 40 г са били роби, сега стават президенти- исторически момент е .

# 86
Иве, защо е против или това се придобива, когато човек прояде бг лютеница? Simple Smile

# 87
  • USA
Леле, докато ви честитя новия президент, вече сме преполовили темата! Mr. Green Айде, на късмет да е!
Бенс, не е само твоята половинка, ами както изглежда повече от половината от Калифорния. Много ме е яд за проп 8, дано проп 2 да го бъде поне.

# 88
Дженче, ама не се ядосвай сега и не ми върти очи - имам предвид, че няма смисъл в днешен ден да обсъждаме раси, все пак той е кандидат на демократите, а не на расова партия. Хич и не съм се замисляла за него каква му е расата и ако това му е помогнало да стане президент, со би ит. Различни или не, всички от Африка сме дошли все пак  Peace

История, история е днес!

Атти мерси - за Франкен май няма да стане работата, а?

# 89
Агенте, де да знам, уж говорим,но не мога да му разбера гледната точка...абе голяма е консерва, затова изпаднах днес в шок, като каза, че отива да гласува за Обама..
ще му спра лютеницата на него Crossing Arms

бенс, и у вас ли се чува глас от дивана  Joy.

редовно, да осигури, че се държа на положение Joy

Общи условия

Активация на акаунт