80 малки негърчета гласуват за обама-мама! сащ има нов президент!

• 17 057
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Мислех да не се изказвам по темата "триене", но ще се. А после може и да се изтрия.  Mr. Green

Не разбирам защо след като някой смята, че нещо не е важно или не на място го пише изобщо?!  Tired А колкото до това кой гледа - голям брат, малък брат... Който го е страх от мечки и братя, не ходи в гората.

По-добре е да спра до тук, щото ако си напиша всичко: 1. ще има обидени, 2. ще се наложи да трия.  Crazy

аз трия- защото ... защото ако са снимки, не искам линка да остане за всички...
Снимките са друга песен!  Peace

# 121
Atti,туй дето си го дала верно бизи Laughing не,нашето е малко по-стар модел на това, пак в таргет,но у нас имаше интерес към него след 12+м
http://auntjeanstoys.com/staging/images/busy%20box.jpg

# 122
Atti,туй дето си го дала верно бизи Laughing не,нашето е малко по-стар модел на това, пак в таргет,но у нас имаше интерес към него след 12+м
http://auntjeanstoys.com/staging/images/busy%20box.jpg
Ох, това ми прилича на един автобус с куче шофьор, дето ми взе здравето с музиката си  Crazy - силна, досадна, а децата бяха, като омагьосани от нея. Ама е купен в Бг, играчките тук са определено зле. По-добре дървена играчка, казвам аз, на другите музиките ме нервят здраво.

# 123
Now, now, girls, don't pounce Simple Smile   Който иска да пише, който иска да брише.  Уважавайте правата на драскачите  Peace  

# 124
Освен правата на драскачите, моля да се уважават и правата на уест коуст клюкарки като мен, които спят, докато вие пишете-бришете и после не могат да схванат сложната фабула Laughing.

Постизборна тема - ще ходите ли някъде за деня на благодарността?

# 125
Тук ще си стоим, където ни е мястото.

# 126
  • Boston, MA
И аз редовно не мога да следя фабулата и загубвам интерес. И без моят интерес ще минете.

Снощи заспах с Дани в 10, изпуснах еуфорията.

Ще си призная, че аз съм със смесено очакване от избора на Обама, за разлика от мъжа ми и руската шефка (които направо са потресени). Да не е сама Бенсън. Но поне ми изглежда симпатичен, честен, умен човек. Да му е честит офисът, сега да видим какво ще ни направи с данъците.

В МА май е минал пропозишъна за марихуаната, да не повярваш!

# 127
Постизборна тема - ще ходите ли някъде за деня на благодарността?

Ooo, добре че попита, че да си изохкам! МъжОт иска да кани 20+ души у нас, за да мое да се надува цяла година с това колко хубава пуйка прави! А аз с кво да се надувам - колко хубаво чистя ли, що ли!?!  Tired

Зора, ти за какво се заричаш, дарлинг?

# 128
.

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 17:03 от Jenna

# 129
искам и аз някъде да ходя. ама нъцки.
както разбирам, Джена, няма да идва, съвсем скука ще бъде.

# 130
За 10кс гивинг ще си седим у дома и ще тренираме правене на океани, делфини дето подскачат, кораби,платна и пр. за на стеф рд в неделя..аз не помня да сме говорили за триенето,ма то един акъл за вси сезони..

# 131
ще ми се да е приключило, но според мен е началото  Peace

Това е ясно. Аз имах предвид предизборната дандания. Wink

# 132
Предучвствам, че ще имам най-ужасния Тенксгивинг- ще се местим  Tired и ще имам мноооого домашни и учене  Confused Тъй, че Агент- има и по-зле от теб  Laughing - не една, а 2 къщи ще трябва да чистя, плюс всички екстри на преместването- мъкнене, подреждане и т.н.  + че най вероятно ще правим и парти по повода, та и с това трябва да се занимавам  Wink

# 133
  • USA
Аз съм ЗА правата на писачите, триячите и гейовете.  Laughing На кой каквото душа му сака.

За Тенксгивинг смятам да уча, дано да има кой да гледа детето. Не си падам по пуйчени истории, та може и някъде на гости да се цаним ако ни поканят или да врътнем някое барбекю.

Какво стана с хубавата тема на Бубка "как да псуваме руската шефка без да ни разбере"?  Mr. Green Моята е от Индонезия и редовно си отнася по едно "мамка ти", не знам братушките дали разбират това.

# 134
отнася по едно "мамка ти", не знам братушките дали разбират това.

И още как!  Grinning

Ние ще ходим във Флорида.

Общи условия

Активация на акаунт