Мъжът ми лудна на сексуална тематика...

• 35 723
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Не е ясно, нали мечката ще е гей... Laughing
Именно. Трябва да уточним - активен или пасивен.
Активен, много ясно.
На нея в казармата не са и давали бром. Mr. Green

# 76
  • София
ся шсъ убиждъме ли???как тъй го реши, че мъжете даваме откат след 40???
Няма такова нещо!
Баш тогава влизате в ранно юношество, забелЕзала съм.

# 77
  • София
Не е ясно, нали мечката ще е гей... Laughing
Именно. Трябва да уточним - активен или пасивен.
Активен, много ясно.
На нея в казармата не са и давали бром. Mr. Green
От друга страна може да се познава с Бриджит Бардо лично и да се е пообъркала.

# 78

Абе на мене изобщо, който ходи на нудистки плаж, не ми се струва читав - и ето, че случая доказва, че там ходят главно извратеняци.

Хайде без обобщения все пак. Някои хора наистина искат да се слеят с природата, но за съжаление воайори навсякъде.

По-скоро да се слеят с нещо друго Laughing
Аз лично достатъчно се сливам с природата като се пека без горнище. Какъв човек трябва да си, за да си показваш гениталиите пред хората, пред детето си примерно? Разбирам да имаш на разположение собствен плаж, че да се "сливаш" с природата, ама иначе не го възприемам.

За тебе знаем Mr. Green Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 13:56 от doby80

# 79
  • София
Добре де, ако мечката е активен, тогава мъжът и ли ще носи мед? Тва много мед ще иде! Party

# 80
Добре де, ако мечката е активен, тогава мъжът и ли ще носи мед? Тва много мед ще иде! Party
Не бре, мечката ще носи мед на любимия, за да си правят домашен меден вазелин. Mr. Green
Освен това, ако се познава лично с ББ, сигурно ще си знае правата и няма да се остави един подрастващ/ 34 годишният любим/ да я ебава. Whistling

# 81
  • София
Освен това, ако се познава лично с ББ, сигурно ще си знае правата и няма да се остави един подрастващ/ 34 годишният любим/ да я ебава. Whistling
И няма да допусне да я води на нудистки плаж, зер.

# 82
И няма да допусне да я води на нудистки плаж, зер.
Aбсурд,тва да не ти е някоя мечка - извратенячка.

# 83
  • София
Ако не се епилира, извращението ще е по-малко Mr. Green

# 84
Според мен не е от неговите 34 години , мъжете дават откат след 40 много е младо нейното мъжле за да го отдаваме на страха от остаряването . Моят мъж е на 31 аз съм на 24 повярвайте ми изобщо не е старичък или да го е страх че вече повяхва , та той сега е  в разцвета на силите си .

ся шсъ убиждъме ли???как тъй го реши, че мъжете даваме откат след 40???

Нищо лично , защото лично аз не вярвам сори ако си се убидил ама мисля , че няма за какво вие мъжете сте си според мене полови атлети до старини ама както и да е това си е мое мнение. Аз съм малка и не разбирам Rolling Eyes  Laughing

# 85
Абе на всички ни се искат много работи ама не си признаваме , евала на мъжлето на авторката , че поне си признава , или най - малкото иска да изживее фантазиите с жена си а не с някоя колежка , защото второто е по - често срещано .

# 86
Какъв човек трябва да си, за да си показваш гениталиите пред хората, пред детето си примерно?
Ми най-нормален вероятно. Ти със шифер ли къпеш детето си в банята?  Laughing Или пък не е ясно, че след не много години растеж ще иска да научи от къде се е родил и как е направен.  Laughing
Р.Р. приемам, че думата "гениталии" звучи доста по извратено отколкото всъщност е творчеството на бог. Laughing

# 87
кой zнае колегите му с какви "подвиzи" се хвалят и той да не остане наzад ...

# 88
кой zнае колегите му с какви "подвиzи" се хвалят и той да не остане наzад ...

Човек трябва да опита от всичко , защото , когато хванем бастунката само спомените ще ни останат и нищо друго и ние с мъж ми опитваме много неща макар че сме с малко дете , че сме изморени и т.н и надали бебеправенето при тази двойка ще намали мъжкия нагон за приключения и авантюри в леглото . Мене пък ме радва човека и хич даже не мисля че му трябва психолог много си е добре и нищо лошо няма в това да иска нещо различно .
И ако трябва да съм честна всяка 2-ра жена и се иска да опита със жена ама не и стиска . Аз бих направила 3-ка та това си е само секс .

# 89
Както Ви казах и по - рано проблемът не е в тройката. Ако тя е само еднократен акт и ако той спре после с фантазиите си и желанията ще я осъществим. Аз лично бих предпочела третият човек да е жена защото като си помисля с друг мъж ще ми е неприятно. Мен ме притеснява факта че няма да спре. Както Ви казах иначе е много мил, внимателен и любвеобвилен мъж.
По принцип неговите залитания не са само тези които Ви споменах има и още доста, но да кажем че те са що годе в границите и малко над границите на нормалното.   Например имаме доста покупки и от специални магазини и така нататък - което не ме притеснява чак толкова защото и аз обичам да правя секс,  но някой неща наистина ми идват в повече.
Понеже не отиговори на въпросите, които ти поставих преди това, да разбирам тогава, че те е страх даго оставиш (този отговрен "кадър" и всички "екстри" с него). В такъв случай, приеми избора си на мъж и всичко което следва от това. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт