Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 281 901
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 825
салатите на била, насипните. 4-5 пъти само сме взимали и 2 пъти сме оставали разочаровани.
първият път беше един катък, който на вкус беше добре, но вътре имаше някакви мазни жълти неща- някаква мазнина, може би палмово масло или и аз не знам какво точно
снощи - салата снежанка - на вкус - ужасна, дали не беше и развалена  Thinking вътре имаше няколко огромни буци от някакво бяло сухо вещество. хвърлихме я
далеч съм от мисълта, че в готовите салати има само полезни работи, сигурно и съставките са им подобни на различните фирми. по принцип доста ги консумираме готовите салати и на такива чудеса не съм попадала. че не са от полезните храни знам, но поне да нямат такъв вид. и вкус  Sick

# 826
  • Berlin
По принцип всички готови салати, които се продават в магазините, са с неустановени примеси, няма значение фирмата.
откакто четох в един форум как правят салати кенар, с моя приятел се отвратихме и не вече не искаме да чуем за готови салати.от почти половин година не сме купували, няма и да купим.

# 827
  • София
Шунка "Наше село". Ужасен вкус, по- скоро липса на такъв.  Sick

# 828
По принцип всички готови салати, които се продават в магазините, са с неустановени примеси, няма значение фирмата.
откакто четох в един форум как правят салати кенар, с моя приятел се отвратихме и не вече не искаме да чуем за готови салати.от почти половин година не сме купували, няма и да купим.

Аз май за съжаление често ползвам готови салати. По принцип гледам руска да си правя сама, но пък точно млечна, където нито млякото е мляко, нито краставиците по реда си често купувам, разчитайки на това, че като вкусът е хубав и качеството ще е такова (голяма заблуда, знам). Какво точно си чела за салатите Кенар?

# 829
  • 1st floor
от витрините на фантастико, с готовите сърмички , ориз със зеленчуци, разни салати , НИЩО повече няма да си купя!!! #Cussing outвсичко е супер отвратително! По принцип не съм никак злояда и яда почти всичко, но за тези неща няма как да се прежаля!!! Дори салатата им от зеле и моркови, в която има просто едно зеле и едни моркови , беше толкова горчива/ не знам развалена ли е или така си е по принцип/ ,че изхвърча директно към кофата!!! #2gunfire

# 830
  • 1st floor
в Т- маркет , пък всичката замразена риба, до която се докоснах, беше с изминал преди 2-3 месеца срок на годност.
А понеже и на опаковките на боба гледам до кога е срока / уж да взема по- пресничък, за да се свари по-лесно/, и там не открих , нещо в срок на годност!!! #Cussing out

# 831
о Дори салатата им от зеле и моркови, в която има просто едно зеле и едни моркови , беше толкова горчива/ не знам развалена ли е или така си е по принцип/ ,че изхвърча директно към кофата!!! #2gunfire

Престояла е, старата зелева салата така горчи  Sick

# 832
Ние започнахме една строга диета  семейно да спазваме и се заредихме с подобаващо количество бяло пилешко месо за пържоли. Тази вечер и двамата с мъжа ми се опитвахме да нарежем някакви паржоли от токущо размразеното филе  и се оказа невъзможно.  То се разпадаше в ръцете ни все едно слуз някаква държим!На етикета пише:
Съдържание:натриеф трифосфат, Е 450, натриев аскорбат, Е 301, глюкоза и овкусители
Те това е диетичното чисто пилешко месо! Безобразие!
Производство е на :Булкомерс ММ ЕООД, София  борса Слатина, склад 209 #2gunfire

# 833
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Свекърва ми каза, че всички пилешки продукти ги инжектирали с някакво желе, което уж било безвредно, но давало обем на гърди, бутчета ....  как може това да е  законно  newsm78

# 834
А по принцип пък аз знам,че на пилетата им слагали инжекции и ваксини, и точно поради тази причина бутчето,в което са се слагали - били забранени за продажба в Англия. Мисля,че бе лявото бутче..... Ама някой с по-добра и точна информация от моята - да каже подробности. В кое бутче инжектират ваксините при пилетата?

И нищо чудно въпросните бутчета в Англия, когато се бракуват,наши прекупвачи да ги купуват за жълти стотинки и после да ни ги продават на добра цена в  магазините.....

# 835
Свекърва ми каза, че всички пилешки продукти ги инжектирали с някакво желе, което уж било безвредно, но давало обем на гърди, бутчета ....  как може това да е  законно  newsm78

Може може...  Rolling Eyes целулоза им слагат от същия вид, който се използва в лепилото за тапети... писала съм някъде назад... Един близък я внася въпросната целулоза, и други "красоти" като например - размътваща емулсия за натуралните сокове. Ако си мислите, че са гъсти и непрозрачни защото имат много плод вътре, помислете пак  Twisted Evil

# 836
  • София
В един пакет мюсли на "Фамилия Никола" се разхождаше жива муха!!! Shocked Само не знам какво дишаше вътре, в неразпечатания пакет...

# 837
  • СОФИЯ
oooooh skapi maiki kakvo da vi kaja osven 4e spisaka na neka4estveni  i vredni hrani  s sveki izminat den se uveli4ava mai ste triabva da mineme na fotosinteza   ooooh!  registrirah se v4era 22.03.2007 i vse o6te neznam kak da napravia moia publikacia no kato razbera 6te publikuvam elementite koito ne triabva da prisastvat v hranitelnite produkti za6toto predizvikvat redica tejki zaboliavania Do skoro

# 838
Шуши, благодаря ти за доброто желание. Ще чакаме интерес материала ти. Само че той е по-скоро за тази тема - Натриев Глутамат, Маргарин, Подсладители и други вредни съставки в храните, в която обсъждаме вредните храни и продукти, а тази тук е по-скоро за некачествени такива по лични впечатления на пишещите - т.е. може храната да е най-полезната, но да е с изтекъл срок или некачествено проиизведена и т.н.

Би било много хубаво и със сигурност повече хора ще те четат, ако пишеш на кирилица. На сайта има кирилизираща програма "Кредор", поинтересувай се.

# 839
Македонска наденица на Сачи,въобще всичко на Сачи Sick

Общи условия

Активация на акаунт