Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

  • 282 892
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 420
  • Мнения: 1 311
Цитат на: rossitza
Разни пакетирани кайми, опитах от всички марки и всички са гадост Close  Вече ще си меля месо в магазин.
              Аз ползвам само кайма "Донна" 75%телешко/25%свинско и съм много доволна!

 newsm10

# 421
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Цитат на: rossitza
Разни пакетирани кайми, опитах от всички марки и всички са гадост Close  Вече ще си меля месо в магазин.
              Аз ползвам само кайма "Донна" 75%телешко/25%свинско и съм много доволна!

 newsm10

За каймата и аз да се включа, единствената кайма която купувам е от Метро. Всички останали дори и Доната се стопяват, боядисват, имат съмнителен произход сперед мен. Отдавна не купувам никакви кемвирши и меки колбаси, направо отвратилне са на вкус и не е ясно от какво точно са направени. Както и повечето луканки и меса във вакуумна опаковка са гадни, напоени с вода, за да тежат и парфюмирани.

# 422
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 596
Кашкавал "Дея". Не погледнах само чие производство е. Ужасна работа, отиде ми овчарския пай на кино. Сложих го да се запече, а кашкавала се "запени". Като поизстина - стана на твъда кора, пък за вкуса му да не говорим.

# 423
  • София
  • Мнения: 301
За каймата на Метро съм 100% ЗА. Тове е единственната кайма която купуваме. Като я запечеш не остава наполовината. От нея не тече лой. Вкуса и е хубав. Купувам от тази която е смес - телешко и свинско. Невероятна е.

# 424
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
Незнам какво слагат в каймата, че да изглежда толкова червена....Ние скоро си купихме телешко от село и то изобщо не прилича на онова червено телешко по магазините, за което продавачките все казват " Ами , че то телешкото си е такова- много тъмно месо"

# 425
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Незнам какво слагат в каймата, че да изглежда толкова червена....Ние скоро си купихме телешко от село и то изобщо не прилича на онова червено телешко по магазините, за което продавачките все казват " Ами , че то телешкото си е такова- много тъмно месо"

То е тъмно червено, защото е от дядото на телето. А истинското телешко дори розовее като свинското. Това, което се предлага по магазините си е чиста проба говеждо.

# 426
  • Мнения: 2 381
Зехтин San Lazaro- с гранясал аромат е Sick.
Преди няколко месеца една жена си взела хляб на Златна Добруджа -нарязан за тостер.Решила да приготви сандвичи за детенцето.И познайте-мишка намерила тя(не жива, разбира се).От фирмата-производител в знак на извинение й подарили още 2бр. от същия хляб. ShockedПо btv или nova показваха репортажа.
Макароните на Златен клас пък се нацепиха още щом ги поставих във врящата вода.А на опаковката пише, че се варят 7-10 минути.

# 427
  • София
  • Мнения: 4 517
Незнам какво слагат в каймата, че да изглежда толкова червена....Ние скоро си купихме телешко от село и то изобщо не прилича на онова червено телешко по магазините, за което продавачките все казват " Ами , че то телешкото си е такова- много тъмно месо"
Месото се третира със селитра, за да не се окислява и да стои червено. Нормалното месо (не посоленото със селитра) става сиво скоро след като се отреже.

# 428
Може ли и аз да се включа в темата за месата и каймите.Поради стечения на обстоятелствата се сблъсквам пряко с производството на млени меса имаме сем.фирма/малка/,не много изветна както и да е.За силитрата само да вметна използва се за луканки за да запазят цвета си докато съхнат,а за каймата да се знае че в по малките фирми се работи с месо ,а не с кожи,субпродукти и незнам какво още  се беше писало по нагоре.Големите фирми превземат пазара с масова реклама и после боклуци а една малка фирма неможе да си позволи да си играе с пазара защото той е жесток.

# 429
  • Откъм Варната
  • Мнения: 1 646
Макароните на Златен клас пък се нацепиха още щом ги поставих във врящата вода.А на опаковката пише, че се варят 7-10 минути.


 Sick и като се посварят стават на каша, направо гадост

# 430
  • Мнения: 373
прясното мляко на " РОСА ", отварям го наливам си ... странен вкус, определено не на прясно мляко, поглеждам по ръба на опаковката....кравешко л....но...ГАДОСТ!!!!!!!!! Sick

# 431
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
прясното мляко на " РОСА ", отварям го наливам си ... странен вкус, определено не на прясно мляко, поглеждам по ръба на опаковката....кравешко л....но...ГАДОСТ!!!!!!!!! Sick


Е, това само хубаво говори, че млякото си е наистина от крава........Само не разбрах лайното отвътре или отвън е било.....Защото ако е отвън няма за какво да виниш производителя

# 432
  • Мнения: 28 705
Как го позна, че е кравешко? Цяло ли беше??? Shocked
 Mr. Green

# 433
  • Мнения: 2 922
Как го позна, че е кравешко? Цяло ли беше??? Shocked
 Mr. Green
hahaha ох ще умра от смях!

Аз да порицая пилешка кайма на Europimel  Sick ужас!
На какво миришеше това чудо не знам  Sick

# 434
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
Фирма Трохо........Вече нищо няма да купувам от тях........За малко да си купя ориз, който си беше в срок на годност до 2007 , опаковката не беше скъсана, а беше мухлясал...........Според мен така си е пакетиран.....Кой знае как си съхраняват продуктите.........А аз толкова харесвах кафявия им ориз Cry

Общи условия

Активация на акаунт