Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 282 902
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Свежо сирене на Хелиос-отврат  Sick

# 436

Е как ще е отврат? Не ми се е случвало до сега да попадна на развалено, а ако не ти харесва на вкус е друг въпрос  newsm78

# 437
А някой може ли да каже дали киселото мляко Бабино Вълшебство съдържа нишесте newsm78

# 438
вчера купих топено сирене на Хелиос от кварталното магазинче. Уж е в срока на годност, а бе мухлясало. Не купувайте!
--------------------------------------------------------------------------------

Цитат на: nikol78
Цитат на: THERION
топеното сирене на Хелиос което го има из цяла Бъргария
купувала съм го тъпо и упорито от различни магазини в срок на годност с мухъл отгоре      писна ми от него носих няколко пъти опаковка в магазина от там дигат рамене - не им е развалена на тях хладилната камера а току що са го получили, "играли" сме си с продавачи на отвори ако не е мухлясало ще ти го платя и ще го купя, жалвах се и при потребителите- е накрая спях да го купувам - на всичкото отгоре и двамата ми родители са технолози завършили хранително-вкусовия та се мъчих и с тях да разгадая що е така -стигнахме заедно до извода че  им куца нещо в консерванта или и аз незнам какво ...на вас случвало ли ви се е ...топено сирене Хелиос в елипсовидна кутийка струва 1.2 ако се не лъжа вече....

Случвало ми се е 2 пъти, купих го от магазин Европа /бившите Оазиси/, не знам дали е от магазина или от производителите, но жалко, иначе много ми харесва на вскус!

# 439
  • София

Е как ще е отврат? Не ми се е случвало до сега да попадна на развалено, а ако не ти харесва на вкус е друг въпрос  newsm78
Там е въпроса,че няма вкус.Прилича ми на гума със сол Crossing Arms.И кучето ми даже не го иска.
Никого не ангажирам с моето мнение Naughty

# 440
Прочетох внимателно написаното."Млякото на баба" и "Млякото на дядо" са с много добър вкус лично аз купувам само тях.За месата -купувам само от месокомбината и то в количество което ще готвя- за 2 пъти.Пастета от гъше месо е с много добър вкус и затова вземам само от него.Ако установите,че продукта е негоден за консумация можете да информирате ДВСК и ХИ-посочете точно за кой продукт става дума от кой магазин е закупен и датата за годност.Възможно е срока на годност да не е изтекъл но поради лошо съхранение да се е развалил.

# 441

И на мен също не ми се е случвало да попадна на развалено. Винаги е било супер.

# 442

И на мен също не ми се е случвало да попадна на развалено. Винаги е било супер.

В къщи го купуваме от години,защото ни харесва. Никога не е било развалено. Предполагам,че тези супермаркети, които изброяват недоволните не го съхраняват добре. Може, в момента, когато го купувате всичко да изгелжда наред с хладилните  витрини и пр. но не знаете как е било преди да го поставят там. Обикновено супермаркетите си имат складове и не се знае там как ги съхраняват, нито пък при транспорта.

# 443
Сравнителен тест на български кисели млека

http://www.bnap.org/?p=89

# 444
ОТДЕЛИХ НАД 2 ЧАСА И ПРОЧЕТОХ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ ВИ КОМЕНТАРИ. СОБСТВЕНИК СЪМ НА НЯКОЛКО СУПЕРМАРКЕТА. СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ ДА ПОВЛИЯЯТ ВЪРХУ РАБОТАТА НИ. РАЗПОРЕДИЛ СЪМ УПРАВИТЕЛИТЕ ПО ОБЕКТИ ДА ПРОЧЕТАТ ФОРУМА. ПОСЛЕ ЩЕ ГО КОМЕНТИРАМЕ НА СРЕЩА.
ИЗКАЗВАМ БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ И УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА.
ЕВАЛА , модераторите могат да пратят препратка на този сайт към всички производители и всички търговски вериги.
Дано почерпят опит и дано от това да има ефект, за да не страда обикновения потребител.

# 445
  • в ябълковата градина
Във Фантастико лъжат в грамажа на опакованите там неща. Продуктите FF са с най-ниско качество. Аз имам лоши впечатления от Bonux, нищо не пере, много е зле!

# 446
Миналата седмица от  едно малко магазинче купих кисело мляко. Имаше само Данон и някакво "обикновнно кисело мляко" както се изрази продавачката. Купих от него. Дадох на детето за вечеря и останалото изядох аз. Към края на кофичката се зачетох б/у написаното на капачката и установих, че това мляко се казва " кисело мляко" няма име на фирма прозводител, няма срок на годност - нищо. Само някаква щампа " БДС " и номер.
Направо откачин. Уплаших се да не е от онези продукти с живак, отрова и знам ли какво. За да няма име на производител, значи нещо не е както трябва. Побеля ми косата от тревога цяла нощ.
Това нормално ли е според вас да няма тази информация на капака?

# 447
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Миналата седмица от  едно малко магазинче купих кисело мляко. Имаше само Данон и някакво "обикновнно кисело мляко" както се изрази продавачката. Купих от него. Дадох на детето за вечеря и останалото изядох аз. Към края на кофичката се зачетох б/у написаното на капачката и установих, че това мляко се казва " кисело мляко" няма име на фирма прозводител, няма срок на годност - нищо. Само някаква щампа " БДС " и номер.
Направо откачин. Уплаших се да не е от онези продукти с живак, отрова и знам ли какво. За да няма име на производител, значи нещо не е както трябва. Побеля ми косата от тревога цяла нощ.
Това нормално ли е според вас да няма тази информация на капака?

Не е нормално и не е законно........обади се в агенцията за защита на потребителите......да кажеш поне откъде си го взела

# 448
Отново, отново сок Флорина.  Close

Не става за нищо, отврат.

Кажете ми хубав натурален сок за детето?

# 449
Ако питаш за готови - забрави!
Най-добре му изстисквай сама. Peace

Общи условия

Активация на акаунт