Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 282 806
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Македонска наденица на "Метро"newsm11 - Ужасна е!!! Няма вкус, не има и той е много кофти!!!

# 796
добре де,някой купувал ли си е качествена храна от Метро въобще  newsm78

# 797
Ами да аз доста пъти съм купувала месо ( свинско и телешко) от там и е било хубаво . Македонската наденица на Леки също ми харесва и най- редовно си купувам когато ходя в метро Naughty До сега не съм улучвала на гадно месо  Hug

# 798
Купувала съм от Метро тарелки с кебапчета,кюфтета-собствена марка-на Метро.Доволна съм.

# 799
Работила съм в Метро и да ви кажа много рядко си купувах хранителни продукти от там.Причината: виждах състоянието на пристигащата стока и начина, по който се съхранява в камьоните доставчици. Сланината използвана за къйма и др. Метро продукти пристига замразена в едни скъсани, мръсни чували. Сиренето от кутии се реже в не стерилни помещения и т.н.Моя съвет е да не си купувате продукти собствено производство.

# 800
  • София
Ами да аз доста пъти съм купувала месо ( свинско и телешко) от там и е било хубаво . Македонската наденица на Леки също ми харесва и най- редовно си купувам когато ходя в метро Naughty До сега не съм улучвала на гадно месо  Hug

"Македонска наденица" на Метро, призводители са самите Метро, нищо не казвам за "Леки" или друга марка македонска наденица MIMI DJ

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 11:31 от Jeanny

# 801

"Македонска наденица" на Метро, призводители са самите Метро, нищо не казвам за "Леки" или друга марка македонска наденица MIMI DJ
newsm78 Искаш да кажеш че повечето продукти ги правят в Метро независимо от марката Thinking ? Незнам вече нищо не ме учудва . Не е истина какви буклуци ядем   Mr. Green

# 802
От Метро - една наденица Сръбска скара - отврат, мирише лошо и всички други екстри!

# 803
Аз искам да обърна внимание на всички плевенчанки - НЕ КУПУВАЙТЕ ТОРТИ ОТ ФАНТАЗИЯ!!!!!Преди няколко месеца свекито отива да купи торта за рождения ден на свекъра и чак когато се качва в колата обръща внинание на малкото етикетче, лепнато отгоре, но което пише че срока на годност е 36 часа, а тя я купува един ден след като е изтекъл този срок.Връща се веднага в магазина и на сладкарския щанд им казва че срока е изтекъл преди един ден и им показва етикетчето.Момичето я взима, слага я обратно във витрината и най-учтиво и предлага друга торта, на която пък изобщо пък няма никакъв етикет.
Свекито предпочела да и върнат парите.
Като ми го разказа направо не можах да повярвам.Да не я прибере, ами обратно да я върне във витрината за следваща продажба и то пред очите и #Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 804
  • София
Ами като гледам много от нещата си ги произвеждат Метро newsm71. Погледни етикетите

# 805
Работила съм в Метро и да ви кажа много рядко си купувах хранителни продукти от там.Причината: виждах състоянието на пристигащата стока и начина, по който се съхранява в камьоните доставчици. Сланината използвана за къйма и др. Метро продукти пристига замразена в едни скъсани, мръсни чували. Сиренето от кутии се реже в не стерилни помещения и т.н.Моя съвет е да не си купувате продукти собствено производство.

Безобразие!! #Cussing out #2gunfire
И това в такава голяма верига!
Не , че се учудвам нещо, но се питам  Thinkingняма ли някакъв санитарен контрол?

# 806
Четох,четох и накрая си обещах повече да не я отварям тази тема. Sick

# 807
Аз пък да се запиша Grinning

# 808
Аз пък да се запиша Grinning
Шегувам се.Имаме магазин за хр. стоки и що боклуци сме опитали не е истина.Два пъти по-голяма тема ще напиша.
На на с пък ни харесва каймата и кебапчетата на Метро .Поне тук в Пловдив са хубави.Вземали сме от Ст.Загора ,но по-не са хубави.Явно си зависи от технолога.
Аро продуктите се правятот различни фирми по поръчка на Метро.Те са същите продукти,които купуваме ,но в по-малки опаковки за да са по-евтини.
CLEVER са продукти за БИЛА.
ИЗЗИ са поръчка на някаква друга фирма,не и помня името.

# 809
  • София
Каймата на Метро е пълна със сухожилия и вече никога няма да си купя оттам  Sick Така,че е напълно възможно всичко казано за Метро-марката да е вярно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт