Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 283 761
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 035
Аз го чух по бтв

# 1 036
# 1 037
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=58294

http://ntv.bg/news/show_news.php?id=14323

# 1 038
  • София
Цитат
Търговци купуват колбаси с изтичащ срок на годност от Европейския съюз и ги препродават у нас. Това съобщиха от Асоциацията на месопреработвателите.

една такава еврошунка закупена от Кауфланд на промоция  я изхвърлихме на боклука, и кучетата не биха я изяли, всъщност никое месоядно животно не би хапнало от нея.

# 1 039
  • софия
Joy
вица на деня!
За първи път чувам, че вареното домашно мляко има аромат на карамел.
Да не би кравите да се хранят със захар и после да се оригват към млякото? newsm78

Да допълня, че откак се помня родителите ми гледат крави и съм "опитвала" домашно и то варено мляко. Или може би става въпрос за някоя специална порода Карамел- му Laughing
опиши го по-добре, след като не ти харесва това определение на аромата. всеки може да прави забележки, но да даде друга идея - защо да се мъчи?

# 1 040
  • plovdiv
Цитат
Тази сутрин в "Здравей, България!" говориха за каймите и другите меса... беше доста гнусно, имаше и една жена от цех за такива, разказа абсолютно същите неща, за които пишете
.
Момичета ще го гледам довечера и ще ви кажа това доколко е вярно.Аз самата съм работила много време в месокомбинат и знам отлично как стоят нещата.От наблюденията ми на сутрешните блокове на цитираните телевизии съм забелязала че търсят сензационното в дадена тема и малко изопачават истината.

# 1 041
Да попитам - на етикета си пише БИО МЛЯКО или нещо друго - искам да го пробвам
Да, пише Био Кисело Мляко 3,6%. Опитайте го. Цената му във Фантастико е 1.29 лв. Но си струва. Аз съм убедена, че е истинско. Нали знаете Магдалена Малеева е голям фен на всичко що е био и здравословно-тя също го препоръчва горещо. Дано ви хареса.  Simple Smile

# 1 042
опиши го по-добре, след като не ти харесва това определение на аромата.

няма какво да обяснявам- домашното варено мляко НЕ мирише на карамел. Ако има такъв аромат- то той е изкуствено добавен. Това се опитваше да те убеди и друга съфорумка.

За всички, които... Rolling Eyes искат да ми отговарят не по темата- има ЛС.

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 14:13 от мимиту с кирилизация

# 1 043
mimi_kir, осъзнавам, че в момента спамя и постъпвам като теб, но не мога да се сдържа да не го напиша - от голяма  част от  постингите  ти става ясно, че целта ти в този форум е свързана повече с забележки  и нападки към останалите, отколкото със споделяне на мнение или информация, полезна за другите мами. Както се казва - ти си на всяка манджа мерудия. Нямам намерение да навлизам в спорове с теб, но само едно ще ти кажа: "Спри се малко, бе човек, и остави и другите да се възползват от правото си на мнение!"  Stop

# 1 044
  • СОФИЯ
mimi_kir, осъзнавам, че в момента спамя и постъпвам като теб, но не мога да се сдържа да не го напиша - от голяма  част от  постингите  ти става ясно, че целта ти в този форум е свързана повече с забележки  и нападки към останалите, отколкото със споделяне на мнение или информация, полезна за другите мами. Както се казва - ти си на всяка манджа мерудия. Нямам намерение да навлизам в спорове с теб, но само едно ще ти кажа: "Спри се малко, бе човек, и остави и другите да се възползват от правото си на мнение!"  Stop

И аз знам нещо по този въпрос  smile3521

# 1 045
  • София
Момичета защо наистина не пишете на Мими на ЛС? В крайна сметка съгласете се (хем твърдите че е осъзнавате спама), че и други хора ви четат и общо взето е крайно досадно!
Тази тема ме интересува, а не вашите нападки! Има и други начини и мисля че го знаете много добре!
Ако може и модератор да се включи, ще бъде най-добре!

Crossing Arms

# 1 046
кренвирши народни  Sick
даже котката не ги яде Sick

# 1 047
знаете ли какво забелязах вчера? Купих "Зайо-байо" с копър и сметана. Ами на опаковката никъде не пише какво е това. С големи букви е изписано "Зайо-Байо", отдолу - с копър и сметана, отзад има състав - царевичен грис, сол, оцветители, копър, сметана, ала-бала, но никъде не пише какво аджеба е това "Зайо-Байо" - солети ли, ядки ли, или нещо друго.

# 1 048
кренвирши народни  Sick
даже котката не ги яде Sick
Мога да добавя към тях и македонска наденица на същата фирма Naughty Отровно солена е.

# 1 049
Каймата на `Сами` за принцеси е най-ужасното нещо Shocked, което съм опитвала...В рекламата казват, че няма мазнина, която да се стича и била точно като за принцеси-пресничка и чиста. Прекарах кошмарна нощ-снощи си правих,мъжът ми не яде и се спаси Wink.
Не стига , че още във фурничката потече мазнотия като река, ами и зловонието беше неописуемо.Докараха я пред очите ми в магазина, аз затова взех,викам си-прясно ще да е .Наблъскали са кимион и черен пипер ......Не можах да мигна, коремът ми буйстваше,пих ранитидини и но-шпа... #Cussing out
Пакетчето е малко-250гр.,добре ,че не са големи разфасовки.И сега като пиша ми се повръща.... #2gunfire
Да и ние заради същата кайма лежахме 15 дни на системи с детенце в инфекциозна болница-направихме си принцеси и после животоспасяваща инжекция орбазон и биха на Криси #Cussing outОт тогава не купувам такива боклуци колкото и да ги  рекламират smile3516

Общи условия

Активация на акаунт