Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 159
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Диде с тия хубави очички като звездички как да те набие човек?!? newsm03  love001 Добре,че беше ти та поне да обърна по специално внимание на бройката...

# 121
Здравейте и от мен БРЕМЕЛИНКИ!

Някой, май имал Рожден Ден Днес? Сигурно става на 18 год!? Да си жива и здрава и много, ама много здраве, щастие, любов, пари и ВЕСЕЛ ФЕВРУАРИ ти желая от все сърце!!  newsm59   party023 Gift

Така сега за кг - аз съм + 8  ooooh!, ама какво да правя, поне съм височка и сега съм като кравичка, упс - бременна крава / с теленце в коремчето/  hahaha

Аз да ви кажа, не стига че смята от 01.01.2009 да излизам в майчинство, ами взехме с татито и леко ремонтче да направим в къщи.  newsm78 Да ни се чуди човек. Леко, леко - сменихме интериорните врати, сега ще побоядисаме - естаствено ОРАНЖЕВО, после малко нови мебели, и ще сменя щоричките с перденца с завески, а и килимчета - 2 броя. А, бе не ме питайте, кой дявол ми се е насадил в главата, че това си  е моя идея.

Сега да Ви кажа и АЗ ЩЕ СЕ БРАКОСЪЧЕТАВАМ! Отидох вчера в гражданското / то се викало тук в Пловдив - РАДОСТНИ ОБРЕДИ!!!  Joy/, та те ми викат, а госпожице - часове свободни чак за Януари. А , аз викам, а - НЕ, САКЪН. ИСкам този месец или до средата на Декември най - късно, та се оказа че можело.. Вземам си бележчица от Гинеколога по З.К., че съм бремелинка в 27 г.с., /задължително да пише че участвам във форумчето -  Heart Eyes / , отиваме с татито с двете л.к. и си избираме датата. та така това ще става другата седмица, че докато оформим и докумнети, абе разправия си е. Но важното е че ще стана ГОСПОЖА. Иначе фамилията няма да си я сменям, само малкото главоче ще носи на баща си фамилията. аз моята ако тръгна да я сменям  - много главоболия. Дипломи, докумнети, тук на работа, абе няма смисъл, пък си и ми харесва.

Стига толкоз от мен, ЦЕЛУВКИ ПО КОРЕМЧЕТАТА И ДА ВИ ШУТИРАТ ЗДРАВОООО!

# 122
bibi_iv ами хайде ЧЕСТИТО и на вас!!!! Да взема да дойда до Гражданското да ви видя що за скици сте Joy Тъкмо ще ме държи още сватбеното настроение...нали в събота сме кумове с милото...

Специално за vivi_mm и bibi_iv

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 16:17 от foxy81

# 123
Eто ме пак днес. Настроението ми от сутринта малко се пооправи, а като видях клипчето, което е спретнала Фокси - направо настръхнах!  Та и то ми повлия положително.
Ще се опитам да се включа по темите, които сте обсъждали, ама тази памет нещо ми изневерява напоследък и дано не пропусна нещо. Ще ме извините, но няма да се обръщам поименно - по същата причина /паметта/ Sad

По повод симптомите от първите месеци - и при мен май се върнаха. Тогава имах такива прилошавания, каквито ми се случиха вчера. Така съм се чувствала и при месечния цикъл и тогава беше от падане на кръвното. Аз по принцип съм с нормално кръвно, а през 2 триместър беше леко повишено /130-90/. Док каза, че е нормално да се повиши, но да го следя да не се вдигне много. Да сега не съм имала симптомите на повишено кръвно, но май вчера наистина е паднало. А и в ресторанта стана задушно и горещо....

Гледам, че се тюхкате за килограмите, ама аз май ви бия по всички параграфи - започнах от 56, а сега съм 71кг., т.е. +15. Ама май ви бия и по теглата на бебо - 1300 гр.  Grinning
Да ама не съм седнала да се тревожа, като знам, че съм предразположена към трупане на килца по д...то и бутчетата, а и лекарката ми нищо не ми казва за тях.  Wink
Хубавото е, че не ми тежат - явно са се разпределили навсякъде равномерно.

Ох, и други теми исках да засегна ......... ама като се сетя  newsm78

# 124
  • sofia
zapische .Foxy temichkata e oformena super..  bouquet

# 125
мамчета относно килиграмите при всеки е различно! аз съм качила около 4 кг. досега
Другото при мен като и при рузка е че всеки път ми казват различна дата за раждане. Док казва една дата а акушерката му друга. но другия месец ще ми определят дата за секцио, защото беблето е седалищно и имам едни грозни разширени вени по краката. ooooh!Голяма гадост са.
Кажете ми как да си кача линийката за изчисляване на бременността! благодяря ви предварително

# 126
момичета, кога се разбира окончателно дали се налага раждането да е секцио. Последният път като ходих на УЗ бебка беше застанала седалищно, но доки каза че има времем д асе обърне. Благодаря!

# 127
Бебето може да се обърне дори и в 38-мата, 39-тата седмица, така че  споко, няма страшно. До последно може да се надяваме на нормално  и леко раждане Praynig, освен ако по други причини не се налага секцио.

# 128
  • София
Абе мацки... аз щото имам голямо самочувствие и не прочетох как става цитирането, та сеа не мога да се справя, но имам предложение за място на софийската среща:
пицария Класик - позната е като форумската пицария...

Иначе аз за днес приключвам и ви казвам чао  bouquet

# 129
  • Бургас
Само да кажа, че отдавна не бях преглеждала заглавната страница - боже,  smile3544 супер е! Crazy

# 130
joli много ме заинтригува с тея медени къщички . Може ли и ние да ги видим заедно с рецептата? Аз като съм в болничен и само се чудя какво да правя.

# 131
фокси, ти си царя на компа . кажи как да си кача линийката отчитаща бременността ми

# 132
Момичета,аз се завърнах от следобедното парти Simple Smileизпих една чаша пенливо вино или шампанско..тук му казват зект и сега бебко  си танцува Embarassed дано не съм му направила нещо newsm78.Сега ще се наглася....и ще чакам милото да ме заведе на вечеря...Гръцки ресторант..ами дояло ми се  нещо нашенско..пък каквото ще става с килограмите след туй ще го мисля Embarassed
Ама много ви завиждам за тези срещички....но сърдечно разбира се.
И аз едно въпросче към разбиращите..как да сложа някоя снимка от интернет..но не като адрес..а да излиза като снимка......дано стана ясно какво искам...мерси предварително Hug

# 133
  • Стара Загора
Деси,честит рожен ден ,всичко най-красиво и най-сладкото бебче февруари месец   bouquet  bouquet  bouquet

# 134
desika, аз ще ходя на късната ФМ на 15 декември! Като си записах час при Марков, ми казаха,че прегледа струва 100 лв., а със запис 120 лв.
[

Shocked Shocked Shocked
Стига бе , тоя човек на всеки различни цени ли казва. Моя позната ходи преди два месеца и й взе 90 лева със запис на диск.

Carbo Къде е тая пицария Класик? Дай малко повече инфо.

Момичета и аз вдигам гълъбите  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт