Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 010
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
zlatina_1982 и аз ще си позволя да кажа нещо...Не мисля,че разни поздрави,хубави думи и мнения,странични от "обичайните" са "несъдържателни" и че "съществените мнения вътре са минимум на брой"...Ами тогава аз изобщо не трябва да пиша newsm78 Така или иначе не мога да помогна с почти никакъв съвет на никоя от мамите...И идеята на форума е точно,каквато ти си я написала,но според мен тук сме се събрали освен за да обменяме инфо,а и за да се подкрепяме една друга,да се радваме взаимно и да се разтоварваме.А това не става единствено и само със сухи коментари и съвети...Аз пък си мисля,че нещата са 50/50 и се компенсират взаимно.
Може би много от вас няма да са съгласни с мен...Това не означава,че аз не съм отчасти съгласна със Златина,но не мисля,че трябва да се ограничаваме единствено в даването на съвети...Знаете ли,че понякога аз влизам във форума,не за да намеря някой съвет,а просто,за да "ви видя" и да ви поздравя...

Ох,само се надявам да сте ме разбрали правилно и да не започваме пак някакъв безсмислен спор...

# 76
Момичета как сте с килограмите?Колко кг. сте наддали,откакто сте забременяли.Ограничавате ли се или си хапвате нормално.Аз съм 7 килца отгоре

# 77
Аз съм съгласна с Фокси..защо понякога просто да не си кажем здравей...как сте?Ние не сме лекари..и съвети трудно може да дадем по интернет..но да се подкрепим с едно... стискам палци ...желая ти късмет....мисля че е мило.. не ангажирам никого с мнение..и всеки решава какво ще пише..нека няма правила,защото инак аз със дни просто нищо не трябва да пиша..Това е моето мнение,уважавам и всяко друго.

# 78
Още веднъж,момичета благодаря ви най сърдечно за милите поздрави..да ви се връщат многократно Simple Smile Simple Smile Simple Smile
mmtomova,аз за сега съм +4,5...спрях да се шашкам...то при всяка жена си е индивидуално, не е еднакво дори и еднаква храна да ядем по едно и също време,всеки организъм по различен начин реагира.Ако доктора ми каже  ..о много си слаба..или ооо много си дебела ще му мисля newsm78 аз мисля че ти си  ок с килограмите.да се радваме че бебките ни са добре,туй е най- важно..нали????

# 79
Също уважавам вашите мнения, иначе нямаше да ви чета... Simple Smile Но мисля че когато няма какво да кажем, подобре да мълчим и четем... Wink Както правя и аз- а нека някой ми отговори какъв е смисълът от тези мнения...
Айде и аз да се запиша че докато се усетя и тя новата темичка остаря 

# 80
  • София
А какво значение има всъщност, за колко време изписваме темите!  newsm78 А това, дали някой ще пише или не, си е негово решение, а и някои разполагат с повече време, други - не.  На мене лично много ми допада това, че нямаме някакви безсмислени спорове, на каквито всъщност съм попадала да се водят в други отчетни теми Shocked. И затова не мисля да се задълбочавам повече по този въпрос.

# 81
Албенче,виждам че си на линия...ами докладвай как  е бебко.

# 82
  • в сърцето на един мъж...
Има ли значение кой какво ще пише??? Ако не му харесва на някой, просто не чете Wink Пък за темите - нали за това са отчетни, ако модераторите ни се скарат, че са много, тогава ще ги ограничим. За сега не виждам проблеми, мисля че няма нужда сами да си създаваме такива.
По въпроса за килограмите - аз свалих 6 отначалото, сега полека лека наваксвам, ама до тук съм с 3 нагоре Laughing Като последния месец съм качила 300 гр. само. Не знам защо, яде ми се, но просто като изям някакво количество храна и ми става лошо и повече не ям. Абе килограми се свалят, важно е бебетата да са добре. Hug

# 83
Какво става тук  newsm78 няма ме 1 час и вие изписахте света  #Crazy  Laughing

dessi06  ЧРД и от мен.   Hug  Много сбъднати мечти и здраво бебче ти желая!

Фокси, пак си направила красоти, но на мен ми е блокиран този youtube от работа и не мога да разгледам.  Ще го видя в къщи.

Всичко мина добре на прегледа.  Добре растем за 25 седмица.  Даже с 1-2 дни сме напред.  Бебчо е 722гр и 25см от глава то пети.  Много се беше развихрил и даже ни се усмихваше.  Постоянно си отваряше устата като, че ли премлясква.  Крачетата кръстосани долу в глезените и опънати до ребрата ми  Heart Eyes  миличкото то.
Ами почти сме двоен размер от преди месец.

# 84
Dessi 06 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ!

# 85
bobsi съгласна съм! Точно това мислех да кажа и аз. И ако трябва да "мълчим и четем" всеки път ,когато "няма какво да кажем" аз по-добре изобщо да не се включвам във форума.А всъщност какво означава това "няма какво да кажем"?!? Трябва ли да бъда компетентна по всички въпроси,за да имам честта и правото да се включвам  разговорите?

Аз спирам до тук.Наистина ни най-малко искам да спорим за такива неща.Всеки си има мнение,размисли и чувства /колкото и тъпо да звучи/ и всеки е в правото си да каже каквото,на когото и когато си иска.И не мисля,че трябва да изказваме крайни мнения,че еди-кой си пост "няма никакъв смисъл"...Или да задаваме въпроса "има ли смисъл"...Защото някоя мама,на която просто й е приятно да общува с останалите мами и не винаги може да дава съвети, може да се обиди...Както аз в случая се почувствах неудобно и дори излишна тук...

Искрени целувки и  Hug на Златина.Дано не съм те ядосала нещо....

По въпроса за килограмите..Аз съм писала вече,но и сега ще кажа актуалното си състояние-вече съм общо +10,5-11кг.Варирам,затова не пиша точни стойности...Доки понякога ми се кара,но установих,че за да качвам по 1 кг на месец както той иска,не трябва да ям почти нищо...С което не съм съгласна,защото все пак съм бременна,а не се боря за титлата "Мис Анорексия"
Албена13 ,мила,ти ме успокои...Аз си мислех,че след като бебетата ми са съответно 610 и 660 гр. са доста по-мънички от нормалните бебета в тази седмица от бремеността...Особено като чета,че вашите са по 800-1100гр... newsm78 Ясно ми е,че близнаците са по-малки,но малко ме плашеше тая разлика в грамчетата...

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 13:19 от foxy81

# 86

Толо - "Dideroncho упорито пише днес в двете ни по-стари теми..  Явно е влюбена.. "  Простено и е, все пак е бременна   Joy Абе какво ще се правим с тия бременлийски мозъци  Rolling Eyes
[/quote]
 hahaha Аз нарочно пиша там, тоест уча се да цитирам, ама Толо ме хвана!  newsm62 Сега ще видя дали съм се научила!

# 87
  • София
Дидерончо, за да цитираш, трябва да имаш отварящ и затварящ таг:

Код:
[quote]

цитирано

Код:
[/quote]

А по-лесният начин е просто да натиснеш бутона "цитат" до мнението и да пишеш след целия текст на нов ред. Също като отговаряш, до всяко мнение има линк "Вмъкни Цитат", може на нов ред да го натискаш, за да не се объркваш.  bouquet

Албенче, много се радвам за бебчето! Нали сме ги зачевали заедно... Wink

# 88
Момичета аз съм качила около 5-6 кг от началото хапвам си нормално без да се ограничвам колко да ям.коремът ми се струва че е малък за нач на 7 мес но докторката и акушерката казаха че няма смисъл от мн кг. една приятелка ми каза да пия витамини ми аз ся ям а тогава сигурно ще ми се отвори още по голям апетит. доки каза да наблягам на плодове и зеленчуци и не е мн привържаник на каквито и да е хапчета дори и витамини хайде отивам до доки да си видя резултатите как са после ще пиша дали вс е наред

# 89
Момичета,

Аз вече съм на Коледна вълна...чета рецепти разни. Пробвах си рецептата за меденките и все такива едни неща...мечтая си за Коледа и уюта, и миризмата на елхичката...Дано успеем да си намерим тук истинска, имаме си пластмасова, но ми се ще поне едно клонче борово да имаме, да мирише на борче... Ще започвам да се оглеждам за борчета по парковете  Hug, поне шишарки да си събера...

Ако някой иска, мога да я постна тук рецептата за меденките на мама, всяка година им се радваме. Много са лесни и вкусни.
Една приятелка ми прати няколко линка на медени къщички, мисля да се пробвам и аз. Да видим...

Ако някоя от вас знае хубави рецешти за коледни сладкиши или постни ястия, може да я сподели Heart Eyes.

Относно килцата и аз като Geia -6 в началото, от тях си върнах 1,5 кг до момента. Ям си нормално, не вечерям късно. Но напоследък забелязвам, че не мога да ям много, като хапна повечко и ми тежи много, за това съм намалила и зачестила храненията. След 18.00 ям само плодове, това ми се яде и Embarassed шоколадче.

За постингите, всеки да си пише каквото му е на душата. За това сме тук, като не му се чете на някого да прескача по някоя и друга страничка и така. Аз като няма на кого да кажа, каквото и да било, с кого да споделя и така ми е приятно да чета, всички мнения и дълги и кратки и полезни и забавни, винаги си намирам нещо интересно. Пък и ми е приятно и на мен, че няма заяжданици и караници. Затова влизам, ако имаше щях отдавана да съм вазирала.

Много си ви обичам,  Hug днес явно съм  в коледно-либовно настроение.
Фокси, много хубава музичка...

Общи условия

Активация на акаунт