Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 160
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
Фокси изобщо не се притеснявай, че са мънички бебчовците. Да са живи и здрави, има време да порастнат докато се родят, а и след това. Все пак са двечки, нормално е да са по-малки.

А м/у другото аз подкрепям мнението на zlatina, чe по-добре да се дискутират по-съдържателни въпроси. Разбира се приятно е когато се поздравяваме сутрин и си казваме при коя какво ново, но пък наистина няма смисъл от постове от рода на "Цоп в новата темичка" и толкова. Все пак това не е съревнование кой пръв да се впише на първа страница или в темата изобщо и така за половин ден са изписани 4-5 страници. Никого не искам да обидя, това си е мое мнение.

Мила Деси, ЧРД!!!  bdbaloni  ura От все сърце ти желая най-вече здраве, много радосни мигове, леко раждане и едно прекрасно здраво бебче догодина!!!

# 91
Хей, сладуранки да започна с мнооого   love001!!!
Ами и аз да кажа, че не влизам във форума само за да намеря или да дам какъвто и да било съвет, а защото ми е приятно да общувам с всички мами, намиращи се тук, да споделяме настроенията си, кой  newsm45, кой  newsm62 и така, а пък за тези " безмислените" постове от сорта " мерси за новата тема", " много ти е сладък корема" и т.н. за мен тези думи означават ласкателство и благодарност, от която всяка една от нас вярвам, има нужда за да се почуства добре! Златина, да не вземеш да се обидиш Hug, просто " стоп, забрави за правилата"  Wink
Dessi06,  newsm59, А подаръка малко по - късно: през февруари!
Виви, married желая ви утрешният ден да остане незабравим за вас!
Foxy, newsm74. Едно голямо благодаря за поздрава!
Албена, радвам се за добрите новини!
mmtomova, за кг. аз съм + 10 Embarassed, но честно казано, ако това е в реда на нормалното хич не ме интересува: стига бебчи да е добре другото няма значение!
Mia66, ти как си с кръвното? Да не би да ти е паднало, на мен преди няколко дни ми прилоша , но го отдавам на ниското ми кръвно. Надявам се, че всичко е наред! Wink

# 92
момичета и аз съм на Коледна вълна..но много ме няма по сладките неща..инак обичам да готвя...но бих се радвала на рецепта за меденки,може от хормоните както Албена каза...тра ла ла да ми се получат. ioli,давай рецептата Simple Smile
Аз съм си харесела една рокля...за новогодишната нощ...каже си мнението моля...как ви се струва не е ли прекалено за бременни..то аз сякаш съм малко бременна Joy    http://www.mamarella.com/kleider___rocke.kleid_glamour_seraphine.1056.1.1.htm

# 93
Привет на всички

Dessi 06, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН     bouquet newsm59
Пожелавам ти да бъдеш здрава, усмихната и лъчезарна,  да си родиш живо и здраво бебчето и да се радваш на много любов и щастливи моменти !!!

Foxy,  страхотно оформяш и украсяваш темите, заслужава си поздравления за старанието ти     bouquet
Гледах клипчето, което си качила, супер е, така ще остане много хубав спомен за мамите.
Искам да те помоля да ми изпратиш  user & passw за албумчето за да мога да се включа и ще запиша някоя своя снимка и на коремчето Wink

Албенче чудесно че сте успяли да видите така хубаво бебчето и че си расте нормално, много е вълнуващо като си го видиш и особено както се движи и се усмихва.
Аз  следващата седмица ще бъда в 25 г.с и планирам да ходя на Ж.К, затова ми стана интересно за размерите на твоето бебче  Wink

Понеже ставаше дума за активността на бебетата, аз от скоро усещам бебчо все по-активен и като че ли по-силно рита, вчера по едно време нещо се беше заиграл в коремчето та си мислех - на футбол ли си играе с пикочния мехур, какво ли прави  Crazy

За килограмите, аз тръгнах от около 54кг /доколкото си спомням последно мерене/  и сега съм 61, като засега основно ми расте корема, а в последно време ми се е увеличил апетита, явно бебчо добре оползотворява храната Simple Smile)

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 13:53 от nejno_cvete

# 94
Фокси в нормите са си твоите юнаци.  Всичко ще е на ред  Hug

За килцата  Аз съм +8.7кг, хапвам си каквото искам, е не по много.

Доки определи секциото за между 4-6 Февруари.  Преди беше 9-15, сега се промени.  Живот и здраве, каквото дойде.

ioli  И аз съм на Коледна вълна.  Снощи изписах 20 картички които ще изпращам на роднини.  Реших, че тази година ще има картички.  

nejno_cvete Хайде да разберем и вашите размери другата седмица.  То е различно при всички все пак.
Май бебчовците са в етапа в който обичат да си поритват. 

# 95
dessi06 роклята е хипер ултра уникално страхотно божественярска....Хахаххахаха,не знаех коя е най-точното дума...Да си я вземеш,чуваш ли? Супер е и ще изглеждаш чудно и ми се струва,че на останалите около теб ще им паднат чейнетата от зяпане Joy!!! И хич да не ти пука,че си бременна.То хубавото си е хубаво във всякаква форма Mr. Green Както казват моите сладки братовчедки от Канада...там смятали бременните за много секси,особено,когато се стараели да изглеждат добре.

# 96
Оносно "безмислените коментари"- мисля че тук няма такива! Всеки коментар е важен и никога не ми е било тежко да чета ред или два повече! Пък и както някоя мама отбеляза много добре се чувства един човек когато някой др го подкрепи в добри и лоши моменти! Все пак тозифорум не е научен или политически за да изказваме компетентнни и интелектуални мнения, a е за обмяна на опит,мнения и най-важното за забавление и отмора Simple Smile

А за килограмите- вече писах аз съм +4.5 - храня се нормално, малко по задължение, че нямам апетит Sad

Фокси чудесен подарък - вече сме извесни Simple Smile

Албенче браво за добрите новини

# 97
Абе Dide страшна си  Joy Сладурка такава  Hug Специално за тем пускам линкче към темата Как се цитира мнение
Надявам се да е от полза  Wink

zlatina_1982 не съм съгласна с твоето изказване относно какво има смисъл и какво не да се пише в тази тема. Също така не мога да разбера на база на какво правиш заключения, че
не случайно майките, които пишат се редуцираха много, което не е от полза за никоя от нас... Wink

Според мен е точно обратното. И това и е хубавото на нашата темичка, че освен коментари и препоръки, тук си споделяме и доста лични неща. Аз определено чувствам повечето момичета от форума много близки и точно този тип комуникация ми позволи да ги почувствам по този начин. А това дали някои пише или не и колко пише зависи от моментно състояние, моментна ангажираност и т.н.

Моля те, не приемай моето мнение като нападка към теб. Просто искам да изкажа и личното си отношение и мнение по въпроса.
Не мисля, че това тук ще се промени и се надявам да не стане, защото на мен определено ми харесва така.

килограмите аз досега съм +8-9  Embarassed Доки нищо не ми е казвала, но се надявам до края да станат максимм +12-14 кг. Повече не ми се иска. Но ако стане , после ще му мисля. Бебончо да ми е жив и здрав. Определено вече нищо не ми става в ханша и талията. Имам чувстовто, че там най-много съм наляла и на коремче де.

ioli чудесно е ,ч е си на Коледна вълна. Аз също много обичам Коледата. Много семеен и хубав ми е този ден. Надявам се,че ще пуснеш рецептичка на "мамините меденки"   chef Определено ще се възползвам от нея.
Така за Великден, една друга мама, в друга тема, ни пусна рецепта за козунак. Мисля, че беше от баба й. Стана превъзходен  Laughing А правих за първи път. Но моето слънчице също ми помогна и може би взаимната ни любов го направи толкооова вкусен. Замечтах се  Simple Smile

На няколко пъти се подхвана темата за нова срещичка, но до никъде не стигна. Така че

Приемаме предложение за дата, час и място на 2-рата Софийка срещичка   bouquet

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 14:06 от ^desika^

# 98
dessi06 роклята наистина е страхотна...

Какво става тук?? Аз изпуснах нещо май???? Нещо има спор.  По този повод мисля, че трябва да чуете една моя песен която ще ви изпея  smile3514  nuts   superuu

# 99
  • София
Албенааааа, и аз тогава ще раждам! Дали ще ни съвпаднат и рожденните дни на бебетата? Laughing newsm78

# 100
Албенааааа, и аз тогава ще раждам! Дали ще ни съвпаднат и рожденните дни на бебетата? Laughing newsm78

smile3508 хе хе възможно е!  Няма да се мъча сама я.... ще знам, че и ти си на същото дередже.  Най вероятна дата ми е 6 Февруари.  А при теб?

# 101
  • София
6 февруари Joy

# 102
Цоп и от мен днес Mr. Green
И аз да понапълня темата с малко "излишни" коментари Wink
ЧРД, Деси! Пожелавам ти от всичко по много  bouquet А роклята е върхът, искам и аааааааааааааааааззз Mr. Green
Фокси, много благодаря за поздрава, направо ме разчувства newsm45 Wink
Албенче, радвам се, че сте ОК newsm10
mmtomova, и аз срам не срам съм +10кг Embarassed Като родя ще ходя да блъскам и ще свалям, кво да правя Mr. Green
 Златинче, сега да не кажеш, че сме нахвърлили всички върху теб, но щом намираш тук постовете на някои от нас за "излишни" и "несъдържателни" и само заемащи място или не знам си там какво, просто не влизай и не си губи времето с четенето не горепосочените. Апропо в която и да било друга отчетна тема- Януярска, Мартенска и т.н. изобилства от подобни "несъдържателни" постове, така че не сме единствени и неповторими Wink Ние общуваме по този начин, т.к. нямаме физическото време( а и не само време, все пак сме от цяла България, че и отвъд нея Grinning) да се виждаме всеки ден, затова влизаме/цопваме/записваме се всеки ден тук, това е нещо като да кажеш "здрасти" на приятеля си. Това е нашия начин, непринуден, простичък и в същото време на моменти толкова нужен някому. Ако искаш компетентно мнение по някои въпроси и не го намираш тук можеш да потърсиш на друго място, както правим и ние.
Айде, че пак напълних темата, чао мацки Heart Eyes
П.П. Искам и аз срещаааааааааааааааа  love001

# 103
  • София
dessi06, каква Коледна вълна за теб? ти трябва да си на вълна РОЖДЕН ДЕН   bigdance2 А за роклята моето мнение е да изчакаш... тя е страхотна - няма две мнения, но аз като съдя по себе си ако се облека по нова година с такъв тоалет ще се застрелям... аз ще съм слон... Ти от друга страна доста по-фино го даваш, но пък не се знае дали няма да се промени темпото... та ако не от друго - изчакай да видиш какъв размер ще ти става тогава. Стискам палци да запазиш стройните си пропорции

Албенка, чудесни новини.. а няма ли някоя снимчица от 4д-то за колежките ?

за килограмите - спрямо началото аз съм +7-8... ям си като пич и не ми дреме... ограничавам по принцип сладкото и хляба, но като ми се дояде - ям...
Иначе килограмите вече бая ги усещам - в двете колена... майка ми на няколко пъти ме гледа отчаяно и ме пита как ще издържа още 3 месеца  ooooh!
и в тоя ред на мисли rizka, те всички доктори мрънкат за килограмите... да си гледат работата..
Единственият смислен съвет в тази област според мен е да се внимава да не се качва рязко и по много, че влияе на кръвното, което вече е кофти..

за темичките... аз донякъде съм съгласна със zlatina_1982 ... аз мнения по 1 ред просто не чета - минавам нататък. Но не бих си позволила да коментирам кой защо е във форума - пише му се - пише... Как да съдя останалите като аз пък пиша някакви километрични постове с глупости... То все едно да не се виждам с приятели щото си говорим глупости, а не всеки път да разискваме важни теми... А и за истински важните въпроси има лекари...
За бързото изписване... ми на мен даже ми харесва Simple Smile стига фокси да не лежи на стари лаври и другия път темата да изглежда още по-интересно и различно Wink

За срещата - хайде пак да е през уикенда, че аз още стискам зъби в офиса.. а мястото не знам какво ще е, но трябва да е по-раздвижено като обстановка.. според мен в оная теснотия вече няма да можем да се набутаме... въпреки че еклерчетата бяха мммм eat

# 104
carbo Снимката е качена. Но не е 4Д

autumnsphere
Щом заедно сме 1dating и сме  luvbed    fertilization  loveuuu , а после заедно сме видели  EFP 
Сега заедно ще  doctor  pregnant и  bombs и  baby 

newsm44

Общи условия

Активация на акаунт