Покажете си зимните обувки - 7 част

• 46 098
  • 248
  •   1
Отговори
# 75
Нищо не разбрах, кой избива комплекси ?  Thinking

Жена, която се чувства красива и е уверена в себе си, не би си купила 1100 чифта обувки и един милион дрехи. Поне според мен. Да не говорим за жена, която малко от малко се замисля за света около себе си и за ефектите от действията си, т.нар. социална отговорност. В този форум постоянно се пишат неща от сорта на "само днес съм си купила 4 чифта обувки и 12 блузки" "уау, честито миличка, блазе ти", искрено се надявам поне половината от тези дами да лъжат по форумите...

# 76
Нищо не разбрах, кой избива комплекси ?  Thinking

Жена, която се чувства красива и е уверена в себе си, не би си купила 1100 чифта обувки и един милион дрехи. Поне според мен. Да не говорим за жена, която малко от малко се замисля за света около себе си и за ефектите от действията си, т.нар. социална отговорност. В този форум постоянно се пишат неща от сорта на "само днес съм си купила 4 чифта обувки и 12 блузки" "уау, честито миличка, блазе ти", искрено се надявам поне половината от тези дами да лъжат по форумите...
Точно уверената и красивата САМО може да си позволи1100 чифта обувки и милион дрешки Peace

# 77
  • София
Всяка жена може да си купува хиляди дрехи, уверената, комплексираната, ниската, високата, пищната, всяка... ЖЕНА, че то това си ни е мания.  Crazy

# 78
Кукумяфка,явно не ти е тук мястото newsm78
Щом се дразниш,има други подфоруми Mr. Green

# 79
Jezabel мила, много яки ботушки.  Flutter

Иля,миличка,благодаря,но ти за кои ботушки говориш?За белите кубинки с бродерията,дето ги пуснах да ви покажа какво съм си харесала,а всички помислиха,че съм си ги купила ли?  Mr. Green

# 80
  • София
Jezabel мила, много яки ботушки.  Flutter

Иля,миличка,благодаря,но ти за кои ботушки говориш?За белите кубинки с бродерията,дето ги пуснах да ви покажа какво съм си харесала,а всички помислиха,че съм си ги купила ли?  Mr. Green

Хихи, точно за тях, гледам, че ти ги честитят всички и реших, че вече си си ги купила.  Grinning

# 81
..........
Хихи, точно за тях, гледам, че ти ги честитят всички и реших, че вече си си ги купила.  Grinning
Ммммм не  Laughing Аз рекох да споделя за какви си мечтая,пък тя каква стана-всеки пита от къде са и аз казвам от къде могат да се поръчат,то излезе все едно съм си ги купила... ooooh!
Но си запазвам поздравленията,ако си ги купя един ден,ще знам,че предсрочно сте ми ги честитили  Mr. Green

# 82
Вторите: Съжалявам за качеството на снимките, но са правени с телефон.

# 83
Chance*,спря ми дъха с тези двата чивта ботуши  Crazy Страхотни са,с много усмивки и късмет да си ги носиш Heart Eyes

# 84
Иля  благодаря Hug
Chance и двата ти чифта са невероятни!  Peace

# 85
..........
Ммммм не  Laughing Аз рекох да споделя за какви си мечтая,пък тя каква стана-всеки пита от къде са и аз казвам от къде могат да се поръчат,то излезе все едно съм си ги купила... ooooh!
Но си запазвам поздравленията,ако си ги купя един ден,ще знам,че предсрочно сте ми ги честитили  Mr. Green

Точно тези не знам откъде могат да се купят но виждам подобни на този сайт http://www.jamesandjames.com/htmlfiles/shoefiles/drmartens/dmbonitawh.htm
Миналата седмица си поръчах случайно от там ботуши (тези http://www.jamesandjames.com/htmlfiles/shoefiles/hellyhansen/hhweirang.htm)
и дойдоха за есна седмица, не знам дали сайтът е коментиран вече в форума някъде, но съм впечатлена от бързата им реакция.
Относно Dr Martens имам черни най обикновени техни кубинки и мога да кажа, че са ужасно твърди, но се надявам да омекнат Wink

# 86
Бреййй,големи красоти сте показали пак!Да са ви 4естити на вси4ки! Peace
Иля,липсваш ни в теми4ката за придобивките! Cry Embarassed

# 87
  • София
Бреййй,големи красоти сте показали пак!Да са ви 4естити на вси4ки! Peace
Иля,липсваш ни в теми4ката за придобивките! Cry Embarassed

dilandii миличка Heart Eyes, влизам в темичката, но само разглеждам, скоро ако ми дойде музата, ще нащракам много неща.  Hug

# 88
  • На черешатааа
жектоки са.Поздравления.Би ли споделила от каде са?

# 89
Уги,много ми харесаха ботите ти.От Дариса ли са,преди време си бях харесала подобен модел в бордо.

Общи условия

Активация на акаунт