Галя, току що слушах един много симпатичен човек от Бургас, бивш шеф на Гражданска защита май, та той обясняваше, че не би трябвало да има силни трусове повече, защото главното напрежение се е освободило, а и Витошкия разлом не бил голам. Но пък всички знаем, че нещата могат да се предвидят до някъде. Дано няма сериозни случки за напред

А иначе аз си бачкам в къщи, още не съм се заела сериозно да търся друга работа. Ще видим.
Аз водих Алекс на хомеопатка, проведе ни едно дъъъълго интервю и му предписа две неща. Едното е нещо като имуностимулант, не точно, но би трябвало да помага да не боледува или да кара по лесно неговия тип боледувания. А другото е за по лесно справяне със стреса от отделянето. Не знам до колко да вярвам, че това действа, но от тази седмица Алекс е много по спокоен, весел, играе с децата в яслата и много го хвалят лелите. Дано продължи в тоя дух. Сега сякаш ходи с желание...май

saxophone, няма такова нещо, че не можеш да тренираш докато кърмиш. Само трябва да не се претоварваш, да не е супер екстремна тренировка. Нищо няма да ти стане на кърмата. Ако се притесняваш все пак, можеш да пишеш на Бу или Хедра да потвърдят
То даже Бу мога и аз да я питам, щото ми е удобна на скайпа