Отговори
# 90
  • София
Мисля, че Сапаревска беше сутрин на нечетна дата и следобед на четна. Следобед ще рече от 14 до 19. Бях го записала някъде, ама сега не мога да го намеря...  По-добре и друг да каже, да не те излъжа.

# 91
Честно казано  не знам точния й график Simple Smile Досега съм ходила винаги с предварително записан час за консултации, а като беше болен Криско първо й звънях по телефона и пак се разбрахме за конкретен час Simple Smile Телефонът й е 0888/35-26-53, а дом. е 876-86-29. Следващото ни посечение е на 09.12 от 13 така че май часовете които е написала Саксофон мисля,че са верни Simple Smile

# 92
четна- следобяд
нечетна - до обяд

препоръчвам ти да й звъннеш извън работно време. Защото ще си отвисиш отпред  Hug
Сега ще потърся телефона на зъболекаря .  Hug

# 93
четна- следобяд
нечетна - до обяд

препоръчвам ти да й звъннеш извън работно време. Защото ще си отвисиш отпред  Hug
Сега ще потърся телефона на зъболекаря .  Hug
Hug

# 94
  • с трима мъже :)
Момичета, да ви питам нещо. Има ли някой от вас при педиатъра д-р Венцислав Везенков  от 23 ДКЦ в Хаджи Димитър? Той е нашият педиатър и понеже наближава декември, когато могат да се сменят личните лекари, сериозно се замислям, дали да не избера друг лекар за моя бебок. Преглътнах факта, че за него предварително записаните часове не важат и за едната консултация се налага здрави бебета да чакат с часове пред кабинета наред с болни деца и възрастни. Обаче на последните консултации дори не благоволи да стане от бюрото си. Нито прегледа, нито преслуша малкия, само сестрата го измери и претегли. Камо ли да даде някакъв съвет за захранването или за профилактика през зимата.
Ще се радвам да се включи някоя майка, с мнение за доктора. Не ми се иска тепърва да се местим при друг педиатър, но май на там отиват нещата.

Ние сме при него, но какво да ти кажа?
Добър диагностик е. Отличен. Нямаме рецепта, която да ни е изписал и да не ни е излекувала. Личен е и на четиримата ни. Знае ни добре, знае ни живота, помни като слон - всичко, което ни се е случвало.
Мразя лудницата пред кабинета му. За четири години сме ходили толкова много пъти, а всеки път - различни пациенти. Покрил си е максимума за пациенти, а оттам - пред кабинета е натрупване, чакане и допълнително поболяване. Както ВСИЧКИ НИЕ обичаме парите и искаме да изкараме парички, работейки допълнително, изънредно, на няколко места и прочие, така и той се е нагърбил са максимум пациенти. Поради това, обаче, не достигат и направелнията му - и той се опитва да ни лекува по всички параграфи. Та поради тази причина, не съм доволна.
Чувала съм, че "хваща" пневмония на слушалка. През февруари месец имах възможност да го видя, че е така - чу на мъжа ми пневмонията. Виждала съм го не веднъж в ситуации, когато се случва нещо спешно и наистина лошо с пациентите му - невероятен е, много отговорен и се разтичва, като за брат или сестра.
Но често пъти не знае, че пред кабинета му има такъв случай, например, просто защото той идва винаги доста по-късно на работа и си отива последен от всичките си колеги там.

Много се чудим и ние какво да правим. Не ми се сменя този доктор, защото той ми гледа децата добре. Единственото, което мразя е навалицата, която чакаме. Последният път чакахме да прегледа Момчил. Чакахме близо два часа, на течението в коридора, и ме схвана кръста. На другия ден едвам се движех на работата.

# 95
Аааа
Да кажа
Една жена веднъж беше пред кабинета ми. Чакахме. Беше побесняла нещо. Каза, че три пъти е пробвала да го смени, но колегите му не са искали да я вземат. Било анти-колегиално.

За спорта и кърменето. Ако се отслабва с повече от 4-5 кг. на месец, в кърмата се отделят токсини. Иначе е прекрасно, дори препоръчително да се спортува по време на кърмене.

Жгмъц, дай да го пробвам и аз тоя уред. Найш как ми се прииска изведнъж да го тествам  Praynig

# 96
  • София
galaUSA, нямам нищо против. Аз в момента съм без кола, на ремонт е, та не мога да си го прибера, но може да го вземеш от saxophone. Разберете се двете.  Wink

# 97
Галя, благодаря за споделената информация!   bouquet
Нямам нищо против Везенков да печели добре, но нека това не е за сметка на пациентите.
Просто се учудвам как някои негови колеги съумяват добре да се организират и той не.

# 98
  • София
galaUSA, в четвъртък се връщаме в Сф. Мога още тогава да  ти го дам, а после ти ще го върнеш на жгмъц.  Hug

# 99
galaUSA, в четвъртък се връщаме в Сф. Мога още тогава да  ти го дам, а после ти ще го върнеш на жгмъц.  Hug

ок
като се прибереш пиши тука, и ще си разменим телефони на ЛС  Peace

малеее жгмъц, като каза че си без кола! Сутринта едвам се добрах до работа - с летните гуми, без всякакви уреди за сваляне на снега и скрежа от колата, просто се влачех едва-едва и чаках парното да разтопи всичко по стъклата. Че и течност за чистачките нямам. Имам вода, ама тя замръзна.  Sad Днес ще ми слагат и гуми, и течност и инструментчета ще ми купуват.
Ти какви проблеми имаш по колата?

Момичета, които сте си вкъщи, вече ви завиждам. Вън е адски студ - за кучетааааааааа

# 100
  • София
А тук даже няма сняг  Mr. Green  Три часа бяхме навън с малката Simple Smile

# 101
Аз много обичам зимата Simple Smile да ти почервенеят бузките от студ Simple Smile
Ние с Екатерина винаги извеждаме малките без значение сняг ли има или не Simple Smile е изключваме поройния дъжд и виелици Simple Smile
Вчера Криско за първи път се докосна до снега и много му се радва Simple Smile особено като му хрупка по краката, после  все към снега  се дърпаше, не искаше да ходи по изчистения асвалт(макар че по тротоарите и градинките е изчистено само където е огряло слънце )
Хваща ме яд като чуя по новините "Всички софийски улици са изчистене". Добре бе уважаеми,ами в тая София само коли ли има, ами пешеходците,ами майките с колички ,малките деца, а ? или тях каво кучетата ги яли. Но айде да не ви развалям настроението от сутринта Simple Smile
 Hug гушкайте се ,за да ви е по-топло  Wink която от вас ходи на работа, да внимава в копй колега ще се гушне  Grinning

# 102
упс Simple Smile извинявам се за правописните грешки - изядени букви или пък излишно добавени, но се опитвам да свърша 100 неща наведнъж  Simple Smile

# 103
  • София
На тъпата ми кола и се скапа бензиновата помпа, нямам и зимни гуми, абе красота. Та засега съм пеша ...  #Cussing out

# 104
На тъпата ми кола и се скапа бензиновата помпа, нямам и зимни гуми, абе красота. Та засега съм пеша ...  #Cussing out
Това е много опасно с бензиновата помпа, не я карай така.

Общи условия

Активация на акаунт