Есен, зима, пролет, лято - ЮЛИ идва с нашето злато! Тема №2

• 14 816
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет бъдещи мами  Hug
Влизам само за да цопна една тема, която ми направи впечатление като бях бременна и сега пак е актуална - мисля, че ще ви допадне:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0
Радвам се, че се увеличавате толкова много и леко да си бременнеете

П.С ето още линкове с полезни места:

http://www.roditeli.info/
http://www.natalyoga.net/links.html

# 61
Аз след точицата казах на близките, по точно отново използвах Юлиана за целта - "Бабо, ще ставаш пак баба, а аз кака!" и в този стил и на другите. Споделих и на най-близките ми приятелки. Само всичко да е наред и вече не ми пука кой и как ще разбере!

ine, мерси!  Hug

# 62
  • София
аз само на приятелките ми и на сестра ми, след прегледа на всички останали, едвам издържам защото има доста ситуации, които ме издават, даже вчера ме провкира един колега, че съм бременна - как знае незнам... аз само се усмихвах

ине, благодаря за темите Peace едната точно днес четох

# 63
И моите палчета са стиснати за всички точици и сърчица  newsm51

Хубав поздрав Гале Wink

# 64
Съвсем Не мога да чета  Joy Joy Joy То пиШело 07, аz си мисля,че е zа 06 месец  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова неЩа са ми на главата, а и с моите колелца, ето теzи  Joy Joy Joy Joy съвсем се побърках, ама Ще си пиШа с Вас  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Ine благодарим за темичката! Hug

Около мен вече всички знаят  ooooh!, а и аз да се опитвам да го скрия не мога - първо, защото повечето ни приятели знаят, че имаме проблеми и правим ин витро и второ - вече си ми личи нищо, че съм 6 г.с.  Blush Mr. Green  А всичко си е БОЖА работа!! Аз съм изгонила лошите мисли от главичката си и наистина съм много позитивно настроена. Дори може да ви се стори малко шантаво, но вчера си записах час за фетална морфология ( 3D ) newsm03 Тя се прави 12 седмица, по точно 11-13 г.с., но за препоръчване е в 12-та. И, тъй като знам, че часовете са пълни и се записват за поне месец напред затова и аз се обадих. Аз исках да отида отида при д-р Марков - доста изчетох за докторите, които правят фетална морфолигия и се спрях на него, а и кумата ми и още три приятелки ходеха при него. И така имам си час за 15-ти декември в 14.30ч Simple Smile Между другото аз исках за 12-ти декември, но първия свобеден час беше за 15-ти ooooh! 

# 66
  • София
Djidji, моя приятеля скоро ходи на фетална морфология и ми каза, че най-сигурни резултати се виждат между 19 и 22 г.с. А за биохимичен скрининг - 11-12 г.

Иначе, аз много искам да изкрещя на целия свят хубавата новина, но малко ме е страх още....

# 67
Джидж, браво за смелостта!!! Ти ме вдъхновяваш! А ходи ли да 4уете сър4ицето?
А ние не сме казали на роднините, само няколко мои приятелки знаят, мисля да кажа след прегледа.

# 68
На 13-ти ще чуя сърчицето.  Знам, че е рано за този час, който си записах вчера, но така ми дойде от вътре Peace    Blush
Djidji, моя приятеля скоро ходи на фетална морфология и ми каза, че най-сигурни резултати се виждат между 19 и 22 г.с. А за биохимичен скрининг - 11-12 г.

От информацията, която съм чела, от кумата ми, от приятелки и от сестра ми, знам, че в 12-та седмица се прави фетална морфология, след това в пети месец отново. Ако искаш можеш и още веднъж да направиш в седми месец, но тогава е по-скоро за успокоение, не е задължително.  А освен това в 12-та се прави и биохимичен скрининг. Д-р Марков процедирал така - прави фетална морфология и на следващата сутрин те изпрраща в "Майчин дом" за биохимичен скириниг!

# 69
Параскева на теб  кога ти беше прегледа?? Извинявай, че не съм го запомнила, но групичката ни се увеличава всеки ден  Heart Eyes  Днес те прочетох в отчетните за юни, че имаш някакви болки от дясно и се притесняваш. Продължават ли болките сега?

# 70
Джиджи, и аз съм на преглед на 13, само 4е аз тогава ще съм в 6 г. с и незнам дали въобще ще се 4уе сърцето. За болките, какво да ти кажа, доста по- високо са от мястото където се намира апандесита...но не са силни, просто от време на време съвсем леки4ки боцкания ли са парене ли е, немога да определя. Само това ме тревожи мен и само за това мисля! Това е! Hug

# 71
paraskeva, като пиеш но-шпа отпуска ли те? Така можеш да разбереш точно в коя област е.

djidjito, д-р Марков е добър избор за целта! Peace А Стаменов какво казва по въпроса? Аз си мислех, че всичко при него ще си правиш!

didikar, как си днес, не пишеш? Надявам се, че всичко е наред!

# 72
Привет момичета!
Днес си видях точицата Simple Smile Викат ме на преглед отново на 1 декември, когато ще ми направят и картон. Вижда ми се толкова далеч във времето.

paraskeva, и аз имам подобни бодежи високо горе, понякога и от двете страни, дори не мога да кажа че е болка. Споделих днес с лекарката ми, не се впечатли особено. Каза само, ако има болка - но-шпа.

Как ли е didikar? Дано всичко е ок, и скоро ни се похвали (нали и тя беше на преглед днес?)
Хайде момичета, прегръщам ви и после пак ще пиша, че малката ме вика нещо.

# 73
tan, много се радвам за точицата ти! Пази си я много!  Hug

didikar е по-късно на преглед, но когато и да се включи дано да е с хубави новини!  Praynig

# 74
Здравейте момичета
Минах единия преглед - бях ви казала,че ще ходя на мамограф- отказапа ми мамография но ми направиха ехография- всичко е наред- и слеса няма от кистата ,която имах преди.Това добре но още повече съм притеснена за моята точица- днес течението ми е още повече и е вече тъмно бежово на цвят - не е кръв ама не е и нещо нормално според мен.Още три часа имам до лекаря и ще се побъркам сигурно дотогава.По принцип не ме е страх от прегледи и болници- откакто съм се родила са ме помъкнали по болници-какво ли не съм преживяла - ама сега съм голяма паника.Както и да е каквото стане. Simple Smile
Да ви похваля малката - днес и дупнахме ушичките и вече си има обички а вчера стана на 9м. и направи първите две крачки сама  LaughingТака плака горката в болницата ама й мина. Laughing
Тан честита ти точица - пази си я много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт