Есен, зима, пролет, лято - ЮЛИ идва с нашето злато! Тема №2

• 14 826
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тан, честита точица! Да я погалиш от нас  Simple Smile и аз имам болки в корема, не се притеснявам. имам обаче цистит, който не спира да се появява, пия но шпа 2 пъти вече и цистон, който може да се приема при бременност.  ох , къде е 14 ти ..... чак в края на другата седмица ....
 диди, браво за кистата. само позитивни мисли са ти помогнали да я махнеш, сега в същия дух до 5ч. Честити първи стъпки на малката и обички също, вече е малка госпожица  bouquet

# 76
didikar, вярвам, че всичко ще е наред!  Praynig Радвам се, че прегледа при мамолога е минал добре!
Честити обички и първи крачки!   bouquet Няма търпение да си ги показва явно и все по-голяма госпожичка ще става! Wink

# 77
диди, с теб сме!!! не се притеснявай. И аз вярвам, 4е нещата ще са добре. Нали знаеш, 4е съвсем дребните проблеми, изглеждат огромни в нашите страхливи о4и. Господ да е с теб и да пази малката то4ица!!!Същото пожелавам на вси4ки нас!!!Спокойствие му е майката!! Heart Eyes

# 78
Диди, само спокойно миличка!Трудно е, но е важно!Ще видиш като отидеш на прегледа,че всичко ще е наред и ще видиш точицата си!Четити ви първи стъпки и обечки!
Това,че кистата ч няма е много хубаво - да не би да се спукала и течението а е от нея?
Тан, честита точица!Много да я пазиш!

# 79
Диди, само спокойно миличка!Трудно е, но е важно!Ще видиш като отидеш на прегледа,че всичко ще е наред и ще видиш точицата си!Четити ви първи стъпки и обечки!
Това,че кистата ч няма е много хубаво - да не би да се спукала и течението а е от нея?
Тан, честита точица!Много да я пазиш!

# 80
Тан честита ти точица newsm44 newsm44

Диди честити първи стъпчици на малката  bouquet Чакаме те с новини за хубавата точица Hug Hug Hug

djidjito, д-р Марков е добър избор за целта! Peace А Стаменов какво казва по въпроса? Аз си мислех, че всичко при него ще си правиш!

Сиси по принцип д-р Стаменов ни наблюдава до към трети месец и след това сме при друг д-р от клиниката, защото Стаменов трябва да помага на момичетата с проблеми да изпитат нашето щастие. Само проблемните бременности се наблюдават от Стаменов до края, но аз се надявам, че няма да съм от тях! Peace Иначе относно феталната морфология аз мисля, че в клинката не правят такава, ако пък се окаже, че правят ще си отпиша часа при д-р Марков Wink

# 81
Параскева за болките можеш да вземеш но-шпа, моят доктор ми каза, ако усетя болка да пия. Но, ако продължат за твое успокоение се обади на доктора да те приеме по-рано за преглед

# 82
Tan, 4естито ти то4ка и от мен!   Hug На първи сър4ицето ли ще гледате!! Я да ви питам аз, кой при кой доктори ще ходи  на консултации. Аз ще съм при Велев.....

# 83
  • Варна
Здравейте и много ви благодаря за топлото посрещане,

аз съм в 6-та седмица и няколко дни и днес ходих на втори преглед след като видях точицата.
Вече имам снимка на бебчо newsm51 и съм много щастлива, защото докторката ми каза че сакчето е много хубаво и се вижда много хубаво "жълтичко", от което се хранел бебчо feeding.
Засега всичко е наред - гледа ме и на вагинален видеозон и се мъчихме да видим пулсации, но не видяхме. Успокои ме, че реално от оплождането са минали малко повече от 4 седмици( въпреки че се водя 6-та) и затова не се виждат пулсациите още.

И така - целувам ви всички.....

# 84
Ихаа, браво, 4естито Петя!!
Джиджито, мерси за загрижеността! Слава  Богу, болките немога да нарека то4но болки(боцкане, парене..)не са толкова обезпокоителни, пия но шпа профилакти4но. Ако стане по сложна ситуацията, ще му се обадя!

# 85
  • София
Здравейте и много ви благодаря за топлото посрещане,
петя, честито и на теб. много хубаво звучи всичко при теб, само така   bouquet
Параскева,  аз съм при Маржена Панова от 1АГ за първи преглед , за после ми се иска да издиря Петра Семерджиева пак от 1АГ , но чух, че е бременна и тя и може би вече не е на работа. това ме тормози лекичко, че не съм се ориентирала, но ще се случи и то

# 86
Много е гадно да си свикнал с един доктор и по ред при4ини да трябва да го замениш с друг. Затова аз съм при Велев, при него раждах и от тогава ходя само при него. Засега съм доволна...

# 87
  • София
Много е гадно да си свикнал с един доктор и по ред при4ини да трябва да го замениш с друг. Затова аз съм при Велев, при него раждах и от тогава ходя само при него. Засега съм доволна...
права си, за съжаление съм в тази ситуация, както писах преди моята гинеколожка е онко-гинеколог и не следи бременостти, панова съм посещавала и я харесвам за прегледи , но за раждане съм предубедена, а бих искала този при когото раждам да ме следи преди това. казваха ми за чалманов от шейново ама пусто аз си искам жена, имала съм мъже гинеколози ама какво ми стана сега незнам  Crazy та трябва да намеря някого , който да ми вдъхне доверие. 

# 88
Успех в търсенето, Гале!

# 89
  • София
Успех в търсенето, Гале!

bouquet 10кс, ще го намеря къде ще ходя  Laughing
Момичета, заспахте ли? Простено ви е ако е така  Grinning  Аз пък все забравям да питам носите ли дънки или панталони за бременни, аз си купих едни дънки още преди да знам, че съм бременна защото много и хареса цветът им, а и си викам за зимата с ластика ще ми пази кръста.. сега само тях си нося , направо ми лепнаха. ходих в 1 магазин онзи ден, но мисля да поизчакам с покупките на дрехи, имам много блузони и широки блузи , които да ползвам . Фелисити и другите мами с първа бременност, вие купихте ли нещо да се контите  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 17:16 от galeto123

Общи условия

Активация на акаунт