Есен, зима, пролет, лято - ЮЛИ идва с нашето злато! Тема №2

• 14 837
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
Нямам много време,че сядаме на маса да празнуваме рожденния ден на баща ми-  само да ви кажа,че всичко е наред с нас.Бременността е вътрематочна  - но точица не се видя още.Каза ми да не се притеснявам и ,че бременност има и е наред.В 5 г.с. ми каза че съм и да отида по-късно да видим повече.За течението каза ,че нищо неможе да ми даде и ,че е нормално от имплантирането.Сега изчезвам утре ще пиша пак.Лека вечер  bouquet

# 91
didikar, радвам се, че си се успокоила!  Hug А следващия път още повече!
Весело изкарване на празника! 

# 92
  • София
диди, радвам се , че всичко е наред, весел празник тази вечер   bouquet

# 93
didikar, така ме зарадва Hug
Весел празник и от мен!

Момичета, да ви се оплача. Една хрема ме е подгонила... Ама се моля само с това да се отърва.
Ей, къде сте? Верно че е петък вечер, ама много спокой тук. Я вземете да драсните някой ред.

# 94
  • София
tan, и аз това се чудя - къде се дянаха всички... взех да се притеснявам  чак  Wink да не са хукнали по дискотеки и банкети и забави  и ние да сме пропуснали  Laughing

хремата е много досадна - опитай с капки на време , олинт например.. аз до сега правих спагети със свеки, тоест тя ги правеше аз само зяпах и говорех , още не сме им казали и ми е едно под лъжичката да не се изпусна

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 21:12 от galeto123

# 95
хахаха, гале, и аз съм така....свекитата и наште незнаят и ми е много странно...но скоро ще разберат,ние живеем заедно със свекитата и незнам какво ще кажат, като им сервираме новината,4е се увели4аваме.....много се радвам, а те каквото искат да казват.

# 96
  • София
хахаха, гале, и аз съм така....свекитата и наште незнаят и ми е много странно...но скоро ще разберат,ние живеем заедно със свекитата и незнам какво ще кажат, като им сервираме новината,4е се увели4аваме.....много се радвам, а те каквото искат да казват.
е как какво - много ясно, че ще се зарадват. ще потърпят бебока с реването пък ще свикнат. Ние пък се изнасяме надявам в началото на декември, та няма да се мешаме повече, иначе сме заедно от около 11 месеца , малко по-малко от както сме с мъжо  Mr. Green аз не се оплаквам въобще от свекитата , много са свестни , но не бих останала и 1 ден ако е готов ап-та  Twisted Evil

# 97
Аз ви хвърлям по едно око от време на време, иначе си полежавам, че нещо кръста ме тормози.
Да ви кажа аз каква я свърших тази вечер - взех си още един тест, че първите два като ги правих минала седмица бяха с бледи чертички и пусто любопитство да видя какво ще покаже сега  Crazy . Та направих го и вече си имам тестче с 2 мноого ясни черти, даже тестовата е по наситена от контролната. И сега си седя , гледам си чертичките и им се радвам. Ама тайничко, че зълвичката е тука, пък още не сме и казали и гледам да не се изпусна. Айде лека вечер от мен.

А и честити точици на мамите, които са ги видели днес.

# 98
  • в белята
Привет на всички мами  bouquet  bouquet  bouquet
На някоя да й става вече лошо?Аз туко що си изповръщах стомахчето за втори път тази седмица Sad Обаче и се радвам ,че се бяхме отчаяли малко защото ми откриха поликистоза и казаха ,че малко ще трябва да поизчакаме с второто бебе.........и хоп аз ги изненадах лекарите Grinning.засега се вижда само плоден сак и докторката ми насрочи преглед за след две седмици да видим дали тогава ще видим едно малко сърчице да тупка Praynig PraynigНо по общи изчисления термина ми е някъде началото на юли.

# 99
  • София
    Добро утро, момичета! Усмихнат ден на всички! Аз от седмица преди теста ставам в 5ч.! Събуждам се напълно наспана.  От 2-3 дни вече ми се гади сутрин, а от време на време и през деня.И корема и кръста малко ме болят! 

Но се радвам на всички симптоми - и приятни и неприятни!

# 100
  • София
  bubalanak, не се притеснявай за поликистозата! Моя колежка забременя с такава диагноза, кара много лека бременност и роди здраво и хубаво бебе!

Само мисли позитивно!

Аз съм след миомектомия - оперираха ме преди 11 месеца. Сега и на мен ми е малко притеснено, обаче се опитвам да прогоня песиместичните мисли и да се радвам на това, което се случва!

# 101
Добро утро поспаланки!
Как сме днес?
Диди много се радвам,че си добре и че си по-спокойна вече!
Усмивка и Бубаланак, изгонете чрните мисли и не се притеснявайте!Ще видите, че всичко ще е ок!
Берушка как е кръста!Дано намалеят болките! newsm17
Ехоооо!Къде сте момичета?
Аз да почерпя ,че днес имам именник

и

# 102
Добро утрооо! Дзимби, 4естито ти именник, да е жив и здрав и много да помага на мама!!!
Много се радвам, 4е при Диди нещата се нареждат!
Това е от мен...после пак ще пиша.

# 103
dzimbi, честит празник!!   bouquet Да ти е жив и здрав именника и все повече поводи за радост и гордост да ти дава! Весело изкарване!  Hug

Момичета, нормално е да се тревожим постоянно за нещо, до края ще е така, но гледайте да е умерено, че иначе само може да навреди! Wink

didikar, в тази връзка искам да те питам за повече подробности около това, което ти се е случило преди 2 месеца. Не ми се иска да те връщам към него, но смятам, че може да е полезно за всички нас! Аз уж се опитвам да се пазя и да не вдигам тежко, но все пак доста често ми се налага да вдигам малката, макар и за кратко, но тя си е почти 14 кг.  Confused

Хубав уикенд!  Hug

# 104
Добро утро и от мен  bouquet

Bubalank добре дошла при нас Hug Hug

Диди радвам се, че вчера си се поуспокоила Heart Eyes

Дзимби да ти е жив и здрев именника  bouquet взех си грозде от кошницата с плодове Laughing

Усмивчице и аз в началото (как звучи само Laughing) през нощта се будих, ставах в 5ч, после към 9.30 така ми се приспиваше  Party, направо ми се затваряха клепачите и дремвах двайсетина минутки Simple Smile

Хубав ден на всички и без гадене и повръщане Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт