Кодове за Ла Редут 16

• 50 934
  • 633
  •   1
Отговори
# 270
Уффффффффф, имам 2 артикула с Prix Mini и един Solution Maison с нищо не мога нито да им намаля цената, нито  поне БД да получа, идеи имате ли някакви  Praynig

Вчера пуснах разни чаршафи prix mini с кода 39691 - дава: -15 евро, БД и чантата с жирафа.
Сумата май беше над 45 евро.
Само чантата ми дава, а 31100 изобщо не ще да ми върже Sad Егаси, винаги до сега съм успявала да ги измамя тия французи Simple Smile явно ще изчакам още малко да понапълня кошницата и така ще пробвам  пак кодовете, дано пуснат някой нов до тогава Simple Smile

# 271
Здравейте.,моми4ета! Аз съм нова в пазаруването в сайта и до сега само ви 4етох.
На мен с първата ми поръ4ка ми пратиха този код 77771 ,дано помогна на някой  Hug

# 272
Привет момичета!До колкото видях няма още пусната снимка на сребристата чанта с код 64971/поне не срещнах,дано не греша/
Ето я

А ето и едни по-ясни на одеалото

Дано не се повтарям,но още не съм наваксала  Wink

Змейковица   bouquet

# 273
И аз си получих тренча, но още чакам олекотената завивка, пусната в отделен колет  #Cussing out Ако има и друг бил в тази ситуация, моля ви кажете с каква разлика във времето си получихте двата колета, да знам кога да почна да се притеснявам  Mr. Green
Защо ти е пусната в отделен колет  newsm78 Моята си дойде заедно с тренча. Да не би да е била изчерпана, гледа ли си в рембурс... нещо си

Ами така са ми го пакетирали, откъде да ги знам  Thinking Стои си ми A domicile, има си фактурирана цена, номер на колет и всичко... От 23.10 ми е, но останалата част дойде вече преди 3-4 дни  Tired

Аз затова питам има ли други с подобни случаи, да знам какво да очаквам. А и завивката сигурно е за пощата, няма 2 кг., а на пощата си получих поръчка от 27.10 и то още по-отдавна... Абе-е, направо ми се замая главата какво и от кои дати чакам  Joy

# 274
  • Там....където всичко е възможно ....
Уффффффффф, имам 2 артикула с Prix Mini и един Solution Maison с нищо не мога нито да им намаля цената, нито  поне БД да получа, идеи имате ли някакви  Praynig

Вчера пуснах разни чаршафи prix mini с кода 39691 - дава: -15 евро, БД и чантата с жирафа.
Сумата май беше над 45 евро.
Само чантата ми дава, а 31100 изобщо не ще да ми върже Sad Егаси, винаги до сега съм успявала да ги измамя тия французи Simple Smile явно ще изчакам още малко да понапълня кошницата и така ще пробвам  пак кодовете, дано пуснат някой нов до тогава Simple Smile
За Solution Maison пробваи този http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=5ea6bc05bc06aa29f8

Zagorka на мен досега винаги са ми пращали завивките заедно с другите ми покупки Peace

# 275
Из4етох първата страница,но все о6те имам доста неясни не6та ,моля,ако някой му се занимава с мен да пи6е на ли4ни 6те дам и скайп  Praynig

# 276
  • София
И аз си получих тренча, но още чакам олекотената завивка, пусната в отделен колет  #Cussing out Ако има и друг бил в тази ситуация, моля ви кажете с каква разлика във времето си получихте двата колета, да знам кога да почна да се притеснявам  Mr. Green
Защо ти е пусната в отделен колет  newsm78 Моята си дойде заедно с тренча. Да не би да е била изчерпана, гледа ли си в рембурс... нещо си

Ами така са ми го пакетирали, откъде да ги знам  Thinking Стои си ми A domicile, има си фактурирана цена, номер на колет и всичко... От 23.10 ми е, но останалата част дойде вече преди 3-4 дни  Tired

Аз затова питам има ли други с подобни случаи, да знам какво да очаквам. А и завивката сигурно е за пощата, няма 2 кг., а на пощата си получих поръчка от 27.10 и то още по-отдавна... Абе-е, направо ми се замая главата какво и от кои дати чакам  Joy
При мен пък е обратно-поръчката ми е от 28.10.Още на 6.11 ми дойде на поща само една детска завивка(500гр.),останалото още го няма.Чакам,ама в другата тема едно момиче писа,че на митница-София е пълно с колети,та да не чакаме известия,а направо да ходим да си ги търсиме там.Мисля утре това и да направя,че в нашия пощенски клон са едниииии... Sick

# 277
ето още един код за намаление на играчки +бд  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9b33bbe5dc71ecd1d8

# 278
Още една оферта за полареното сако:
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=pp … urecode=001RP0433
КОда за 42/44 не го видях на първа страница.Действащ е току що пуснах с него.

# 279
ето още един код за намаление на играчки +бд  http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=9b33bbe5dc71ecd1d8

този код го има поне 20 пъти  #Cussing out

# 280
Моля за помо6т .Някой може ли да ми каже кода за намаление на спортни дрехи освен този на 1 страница.(по-скоро става въпрос за маратонки).

# 281
  • Пловдив
ами те са два 30910 и 37419-25%

П.С.Сега видях в другата тема за кои маратонки питаш,че те са намалени с 35% едва ли ще ги намалиш повече  Laughing

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 16:38 от ivanka1979

# 282
Не знам какво става, но до вчера код 39691  ми намаляше Prix Mini+БД+подарък, а днес не намаля нищо!! Също така код 61549 ми даваше подарък полареното сако, без намаление и БД, а сега ми изписва, че не съществува. Луда станах Shocked

# 283
И на мен вчера ми пишеше доставка 5 евро, а днес вече е 6 newsm78 много бързо си сменят цените

# 284
Не знам какво става, но до вчера код 39691  ми намаляше Prix Mini+БД+подарък, а днес не намаля нищо!! Също така код 61549 ми даваше подарък полареното сако, без намаление и БД, а сега ми изписва, че не съществува. Луда станах Shocked

Aз вчера и днес пуснах поръчка с 39691  и нямах проблеми - даде ми и -15 /40 евро , БД и подаръка

Общи условия

Активация на акаунт