Кодове за Ла Редут 16

• 50 871
  • 633
  •   1
Отговори
# 495
  • В света на мечтите
получих го и аз този код 37141 и напълних кошницата за 90 евро и прикс мини имам и .... нищо! не действа! защо така става и аз незнам.
освен кодовете за подаръци други не ми се хващат  Sad

# 496
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали....
с кай код казваш ти пратиха прахосмукачката?  Mr. Green вместо да им пишеш дай по-добре да ти я осребрим! Mr. Green

а 37141 - 15 евро отстъпка от 45 и БД ако остатъка във фактурата е над 45 евро. - явно е персонален, при мен не действа...
напълнила съм в кошницата домакински потреби на SOLUTION MAISON и не успявам да ги намаля  Rolling Eyes
22624 е кода, подарък за нови клиенти, който явно вече е прохусмукачка, а не пътни чанти щом има и друг такъв случай. Змейковица   bouquet може да го промениш  на първа страница в следващата тема. Чантите вече са изчерпани  Mr. Green
Те няма да пращат безкрайно дълго прахосмукачки Simple Smile Най-верояно скоро кода няма да е валиден  Peace

# 497
  • София
получих го и аз този код 37141 и напълних кошницата за 90 евро и прикс мини имам и .... нищо! не действа! защо така става и аз незнам.

И при мен така .. Има някаква "фатка"  Crossing Arms
Чакаме подкрепа, момичета  Blush

# 498
Аз допреди малко се занимавам с този код 37141 и да кажа какво открих - трябва да имате продукти на стойност над 45 евро ненамалени от новата колекция,може и при мини,за да ви даде намаление и в кошницата след намалението да имате зтоки за над 45 евро ,за да даде БД. Надявам се го обясних добре Simple Smile А по принцип приема ли ви кода? Ако го приема мисля,че ако изпълните тези условия ще ви даде всичко,както си е  Peace

# 499
Момичета имам нужда от помощ!  Hug Моля ако някой има желание да ми пише как да пусна фотоапаратчето защото ще пусна първата си поръчка и нямам грам идея как трябва да стане.и той като подарък ли идва или нещо се заплаща.Ako някои има желание да ми помогне нека да ми пише на лични.Pllssss help me  baby_neutral

# 500
  • В света на мечтите

И при мен така .. Има някаква "фатка"  Crossing Arms
Чакаме подкрепа, момичета  Blush

пуснах с 39772 и ми даде подарък и безплатна доставка - нещо което не помна от кога не ми се е случвало  Laughing

# 501
  • под шипковия храст
а полареното сако, освен че е подарък носи ли някакви други облаги и какви са условията??? newsm78

# 502
пуснах с 39772 и ми даде подарък и безплатна доставка - нещо което не помня от кога не ми се е случвало Laughing

Да, и на моята поръчка  задейства този код, чак се учудих.  А каква е тази чанта подарък SAC A DOS rose?

# 503
  • В света на мечтите
пуснах с 39772 и ми даде подарък и безплатна доставка - нещо което не помня от кога не ми се е случвало Laughing

Да, и на моята поръчка  задейства този код, чак се учудих.  А каква е тази чанта подарък SAC A DOS rose?

код за Дора и Спайдармен http://www.babyfrance.com/email/20081118_laredoute/news_babyfrance.html
има го на предната страница

# 504
  • София

На мен ми дава подаръка, но не ми маха доставката - а аз това целя  Crazy
На каква стойност са ви поръчките  newsm78
..или има някакво допълнително условие?

# 505
Здравейте момичета, опитвам се да поръчам фотоапарата, който е с кода от първа страница на темата, но не става newsm78 и се чудя дали има някакво допълнително условие

# 506

БД дава над 45Е

# 507
Обръщам ви внимание, че код 37141 действа и върху вече намалени. В повечето случаи всъщност вдига цената им, затова внимавайте  Money

Код 27650 - керамичен сервиз за десерт от 12 части и 25% намаление на продукти so home

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:25 от pepi7096

# 508

БД дава над 45Е

моята е 93 евро и не ми дава безплатна само подаръка Sad

и над 100 пак не ми дава

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 20:38 от veselina miteva

# 509
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, опитвам се да пусна машината за хляб, но нали тр да има в кошницта и продукт на ан уейбърн. Слагах намалени и ненамалени от новата й колекция и не се получава  Sad моля ви дайте линк за нещо, с което сте успели да намалите машината   bouquet

пп: това, че дава кода като несъществуващ трябва ли да ме притеснява, понеже така се изписва и при фотоапарата и прахосмукачката, но си им дава намалението без проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт