Кодове за Ла Редут 16

• 50 866
  • 633
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали.... Ако им пиша сигурно, ще си я поискат обратно? Аз вече я разопаковах.....А дали ще ми пратят саковете? На някой случвало ли му се е  скоро, объркване на подаръци и какво последва? Всъщност прохусмукачката май не се води подарък...?
Благодаря на включилите се!
И аз вчера така получих вместо саковете прахосмукачка. В фактурата по саковете има един текст с който ти се извиняват че саковете са сеичерпали и по техна преценка са решили да заменят саковете с прахосмул.

# 511
Здравейте, получих 2 кода - 59935 и 59919
вторият го намерих в списъка в първият пост, но първият не
получих ги заедно, в един имейл
някой може ли да ми каже нещо за тях?

# 512
  • Стара Загора
Оправили кодовете за Дора/Спайдармен.  Peace

# 513
пуснах с 39772 и ми даде подарък и безплатна доставка - нещо което не помня от кога не ми се е случвало Laughing

Да, и на моята поръчка  задейства този код, чак се учудих.  А каква е тази чанта подарък SAC A DOS rose?

На мен ми дава подаръка, но не ми маха доставката - а аз това целя  Crazy
На каква стойност са ви поръчките  newsm78
..или има някакво допълнително условие?

И при мен така, поръчката ми е за 56Е без доставката

# 514
  • Стара Загора
пуснах с 39772 и ми даде подарък и безплатна доставка - нещо което не помня от кога не ми се е случвало Laughing

Да, и на моята поръчка  задейства този код, чак се учудих.  А каква е тази чанта подарък SAC A DOS rose?

На мен ми дава подаръка, но не ми маха доставката - а аз това целя  Crazy
На каква стойност са ви поръчките  newsm78
..или има някакво допълнително условие?
БД дава над 45Е
Сумата от 45Е трябва да е сбор от цените на артикули Е/З'08 дори и намалени, но без нови, спорт, червени, албанци и др. такива по специални  Peace

П.П. Още не сьм установила дали включва минита и зелени цени.

# 515
  • варна
и моя приятелка вместо саковете получи днес прахосмукачка за подарък.отдолу на фактурата пише ,че саковете са изчерпани и са решили да ги заменят с прахосмукачката.тъй като аз и пуснах поръчката голям смях падна Joyтя се пукна да ми подиграва френския Blushкак така вместо чанти съм разбрала прахосмукачка!но нищо де,то и без друго се оказа че и трябвала нова прахосмукачка!пък може да мине и през нас да направи едно показно с нея! Joy

# 516
  • Бургас
Момичета, вместо подарък пътни чанти, получих прахосмукачката. Във фактурата е отбелязано , че са изпратени сакове. Не знам да не би да са се изчерпали.... Ако им пиша сигурно, ще си я поискат обратно? Аз вече я разопаковах.....А дали ще ми пратят саковете? На някой случвало ли му се е  скоро, объркване на подаръци и какво последва? Всъщност прохусмукачката май не се води подарък...?
Благодаря на включилите се!
И аз вчера така получих вместо саковете прахосмукачка. В фактурата по саковете има един текст с който ти се извиняват че саковете са сеичерпали и по техна преценка са решили да заменят саковете с прахосмул.

Благодаря за разяснението, не бях обърнала внимание! Така си ги бях харесала тези сакове, ама и прохусмокачката ще наместя някъде. Лека вечер!

# 517
момичета на дюшека вече пише че ще е наличен след 3 седмици според вас дали ще го пуснат или е само заблуда

# 518
  • Там....където всичко е възможно ....
Моля момичетата ,които са пуснали поръчка с кода за "дора"и "спаидармен" и им е дал БД да пуснат линкове на артикулите които са имали в кошницата Praynig
Иначе си взимам кодовете обратно Joy

Дано на мен вместо саковете да ми пратят машината за хляб Crazy
Дано само не остана без нищо де Rolling Eyes
момичета на дюшека вече пише че ще е наличен след 3 седмици според вас дали ще го пуснат или е само заблуда
Заблуда е!Според мен няма да го пуснат Rolling EyesХвърлих боб еЙ сега Mr. Green

# 519
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета ,разбрах как дава БД Grinning Laughing Grinning
Трябва да имам неща за 40евро ,но от зеления сектор,може и намалени,а може и мнооого намалени Mr. GreenОтивам да пускам Crazy

# 520
  • Sofia
Някой получи ли това:
68918 – комплект за маса 12 части /set de table / + 4 чаши/tasses/ + 4 чинийки+4 лъжици/cuilleres/ - розово и лилаво

Моля за снимки ако има Praynig

# 521
  • София
Някой получи ли това:
68918 – комплект за маса 12 части /set de table / + 4 чаши/tasses/ + 4 чинийки+4 лъжици/cuilleres/ - розово и лилаво

Моля за снимки ако има Praynig

Ето ги.
http://i72.servimg.com/u/f72/12/42/04/99/dsc00718.jpg

# 522
Прегледах набързо предходните странички, но не го видях.
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fbc4aeca08ff8dffbd - 37141
От хубавите кодчета Laughing
Дано да свърши работа на някой baby_neutral

П.П. Видях го. Сори за повтарянето.

# 523
Момичета ,разбрах как дава БД Grinning Laughing Grinning
Трябва да имам неща за 40евро ,но от зеления сектор,може и намалени,а може и мнооого намалени Mr. GreenОтивам да пускам Crazy

Моля те дай линкове, защото при работи само ако имам
пижама спайдермен
1
 и едни маратонки nike
2
 Joy

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 10:15 от west_end

# 524
Моля ви ,някой да ми каже дали има на4ин да се намалят о6те тези сутиени,които са 2 за 3,за6тото 4етох в другия форум,4е едно моми4е ги е намалило ,ама при мен не действа с 36474

Общи условия

Активация на акаунт