София - Дружбенски палави мами (4)

• 12 153
  • 227
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ааа, следя ви.Този благотворителен маскарад се пада точно на РДто на мъжът ми, така че няма да мога да дойда. Идеята е хубава, аз, сестра ми още няколко момичета два пъти в годината събираме пари, кой колкото може, купуваме памперси, пюрета и др. и ги носим в дома за деца от 0-6год в Перник.

# 31
Добро утро мами  Hug

Направо ми домъчня за вас...Явно съм изпуснала някаква яка организация...
Почивката ни свърши  newsm45 Сега ще погостуваме малко на мама и чак другата седмица ще се завърнем в София Grinning

Нети- как е Еветостягате ли се за РД   bouquet
Женя-докъде стигна с роклите?

Весело изкарване на купона с костми на участващите мами Simple Smile

# 32
Светлушке, взех днес от педито бележка за детската кухня и другата седмица ще отида.Ако не ходим заедно ще може ли да ми кажеш номера на блока където е записването, че аз нещо пак не съм в час.
А с роклите нищо още не съм решила newsm78ще видим.

# 33
Женя- блок 40,това е зад полицията,при паспортна служба. Аз нали ти казах,че ще послушам съвета на Муци и ще запиша Лъчи на Хер Бебе. Като се прибера ще си чукнем срещичка,да поклюкарстваме  Laughing

Лек ден на всички  Hug

# 34
Да, разбрах че ще го записваш на Хер бебе.Но останах с впечатлението, че не си 100 % сигурна.Добре, бл.40.Ще отида другата седмица да видя дали няма и други документи да искат.Като се върнете задължително свирни да се видим.

# 35
Женка-ще ти трябва и копие от акта за раждане.

# 36
  • София
Здраейте момиченца! Heart Eyes

Светлушка, вярвам, че добре сте си починали, пък и при мама
почивката пордлжава със сигурност... Heart Eyes
А, иначе се организираме за благотворителния коледне маскарад. виж на bifana постинга по-горе.

Жени,  не знам дали ти писах, но се оказвам от правенето на роклята в бордо. Цикламее и лилавее, но не става бордо цвят.
Аз съм за бяла рокля1 но все пак ти ще си решиш. Нали имаш време в същност... newsm78 Кога беше денят?

# 37
Не се притеснявай, имам време.Ще я докарам аз някакси на шампанско и бордо, пък ако ще да не ми хареса резултата Heart EyesАз бялата по-скоро като модел я харесвам.Чисто бяла не я искам, чудя се точно в каква комбинация да е.

# 38
  • София
Здравейте!
Аз съм от Дружба 1 и имам един много спешен въпрос към дружбенските майки...
Става дума за смяна на педиатър. Ние сме в поликлиниката при д-р Костадинова, но тъй като разбиранията ни са на цяло поколение разстояние, бих искала да я сменя с друг.
Препоръчайте ми, моля ви, някой педиатър (по възможност по-млад, ако има изобщо такъв  Mr. Green), защото съм луднала с тази нашата! Доколкото разбрах декември е моментът за смяна, така че да съм подготвена дотогава.
Благодаря ви предварително!!!

# 39
Tonkabonbonka- ние сме при Царовска,в същата поликлиника и мн съм доволна.

# 40
честит рожден ден на Евето,на мама Нети  Hug Hug Hug

newsm51 newsm59 nbirthday  bigdance2  party023  Gift happy bd bdbaloni

# 41
Муци- обмислям вариант да дойда и аз на маскарада с Лъчи и племенника.Ти била ли си другите години,весело ли е?

# 42
Здравейте мацки !

Аз пак се загубих някъде по трасето  newsm78

tonkabonka ние сме при д-р Котевска и съм доволна,младичка и  добричка поне към нас ,
не сме имали проблеми до сега ,
но не сме се разболявали и сериозно а то точно тогава се разбира какъв е педиатъра  Peace

Честит Рожден Ден на Евето   bouquet

# 43
  • София
Честит Рожден ден и от мен за Евето на мама Нети!
Нека бъде много здраво, щастливо и винаги усмихнато детенце!

За мама Нети

Добре дошла tonkabonbonka!      bouquet

Ние бяхме при д-р Костадинова до първата годинка на дъщеря ми. Честно казано не сме имали съществени разминавания.
Така или иначе обаче се преместихме в Младост и педиатъра ни е в
25 п-ка в Младост 3 - д-р Симеонова.
Аз лично ползвам педито само за профилактични прегледи и/или леки настинки. Стане ли нужда за нещо по-сериозно тичам в Токуда.
Не знам дали съм ти помогнала, но според мен опитай да се разбереш с Костадинова. Сподели й това, което мислиш за едно или друго. Сигурна съм, че е отворена към диалог и нови неща.  Peace

Писанке
Heart Eyes Това дворче, дето ми каза е вляво или в дясно щото днес гледах но не видях такова.. newsm78

# 44
  • София
Момичета, благодаря за бързите отговори!
Ние също не сме боледували, засега ходим само на консултации. Категорично не съм доволна от това, че на 2 месеца Костадинова искаше да давам сок на бебето, на 3 да почваме пюретата, на 5 - попара. Не уважавам лекари, които не са в крак с времето, в което живеем. Вече 2 пъти ми вдига скандали относно храненето на детето, вчера дори извика нейна колежка и най-театрално започна да се кръсти пред нея, че съм сложила бишкота в чая на малката (които бишкоти са без глутен, на Плазмон и са за бебета на 4 мес.)
Мисля да пробваме при д-р Котевска след като е млада и добра  Grinning
Аз много се впуснах в подробности, а виждам, че сте обхванати от много приятни трески тук  Mr. Green
Благодаря отново и приятен ден!!!
П.П. Много се извинявам, Мама Писана може ли някакви координати на Котевска, или поне да ми кажеш как са й смените!

Общи условия

Активация на акаунт