"Коледен благотворителен маскарад"!!! - ЗАПИСВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ

• 31 159
  • 398
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре че Владко още не може да си казва newsm78 hahaha
Ама така е като го питаш Joy

# 196
Смейте се вие, но ще видите като дойде 21-ви и като започне едно дребно да ви жили Twisted Evil hahaha hahaha hahaha

Теофилийо, ти направо изби рибата с тази си теория!!!
 Joy Joy Joy

dgudge , той е вече голям, смея ли да не го попитам...Аз бях решила да е духчето Каспър за най-лесно и снощи реших да го уведомя/убедя и добре, че го направих защото той категорично отказа да се прави на "такива неща"  Joy и ми заяви, че иска да е Мечо Пух.
Е да де ама той вече 2 години подред е Мечо Пух и аз казах НЕ.  Незнам защо си мислех, че го е надраснал тоя период...
И тогава той ми заяви за тигъра, осата и примъца нещо за Йори, което тотално ме втрещи и дори не го броя. Naughty

А за кафявото куче и майката кучка от миналата година дори не ми се говори, сега ще го видим какво ще си поръча в детската градина. Thinking
Знам само, че преди 2 дена писахме писмо до добрия дядо и си поръча детски компютър  Shocked
Баща му го разубеди и му каза, че ще прави нашия компютър детски, когато иска та си стиснаха ръцете на "майсторски комплект+майсторски очила" да приличал на татко си когато прави ремонт #Crazy
А по едно време искаше готварска шапка Joy Joy Joy

# 197
  • София
Аз имам,мога да ти дам.Оги миналата година готвеше,та му ушихме специална и пращахме снимки в едно списание за рецепти на малките готвачи .А сега какво да кажа като футбола му е болестно състояние Shocked,направо ме побърква с тия топки,мачове и т.н.че даже и така ще се маскира на карнавала.

# 198
Елказелка, понеже и моя залита към тая професия(даже на прощапулника си хвана първо черпака), може ли снимка на шапката да видя и да кажеш къде я шихте Blush

Аз не питам Пепи какво иска да е, защото искам със сестра му да са еднакви, а за нея избор много нямам, та ще са маскирани само в главите Laughing

# 199
  • София
Доня, не знам дали ще го надрасне  Joy аз и до ден днешен си падам по маскаради Embarassed
За един мой рожден ден направих маскарад и гостите се видяха в чудо , ама беше много забавно smile3532, но не само главите трябва да се маскират така не  е интересно Naughty

# 200
Абе той да си се маскира...лошо няма, но до гуша ми дойде вече от този Мечо Пух. Той е някакъв Мечопуховски маниак...
А като го заведох на Мечо Пух, на Дисни го гледа точно 10 минути и хукна с другите деца из залата да играе. Мечо Пух си го гледах аз  Crossing Arms

# 201
 Joy Joy Joy

Това не е теория, а самата истина, натюрлих, това, че на някои родителки им се струва несериозно и ми се радват, е тема на дълъъъъг разговор като се видим. Crossing Arms

Калоян, Калоян, Калоян! newsm18

# 202
никога не е късно да се образоваш Laughing

# 203
  • София
 Joy Joy Joy

Това не е теория, а самата истина, натюрлих, това, че на някои родителки им се струва несериозно и ми се радват, е тема на дълъъъъг разговор като се видим. Crossing Arms

Калоян, Калоян, Калоян! newsm18

Joy Joy Joy
Полудя!

# 204

Както си се затъркаляла, ще изпаднеш ептен от склона мари! Това ти ли си У лЕво? hahaha Лилянка да не си е правила пак бъзици с теб? Mr. Green

Георги като Паяк или Нинджа да го очакваме? Laughing

# 205
  • София
МолА, молА, той е силата на дракона. Горко ми, костУмче ще шия  Rolling Eyes.

# 206
  • София
Дуци,шапката я уши една приятелка с развинтена фантазия Wink,но стана точно като истинска.Снимки нямам,защото компа ми го преинсталират през месец и всичко е изчезнало.Имам си го на снимка само в списанието.

# 207
Аз имам,мога да ти дам.Оги миналата година готвеше,та му ушихме специална...

Елке, мерси мила! Засега сме овладяли положението, но ако пак изперка на тема готвене ще ти кажа.

То няма нищо лошо в готвенето, но ако се сдобие с шапка ще поиска кухненски комплект и т.н. Заринали сме се с неговите мании Crazy Crazy Crazy

# 208
Ако се облечем в розово с надписи Уинкс води ли се маскировка?
Много ми е трудно. Честно.

# 209
  • София
 hahaha hahaha hahaha
Зависи коя мома от уинкс ще избере. Не може и четирите заедно  Joy.

Общи условия

Активация на акаунт