Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 696
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Аз да ви кажа си спах  като бебе  Grinning

# 166
...Аз обаче всеки път като си видя бременната физиономия някъде на снимка и се стряскам и си давам сметка в какво кюфте съм се превърнала...
Аз пък  като се видях на снимките за пореден път осъзнах, че дори и лицето ми се е променило от бременността newsm78 newsm78... не знам дали е от килограмите, но наистина съм се променила...както казва малката ми сестра "како, ти си един голям шишко":о)
А срещата определено трябва да я повторим! Много ми беше приятно да си побъбрим!
Какво друго да ви се похваля...а вече съм си вкъщи, след около час и бъдещият татко ще се прибере- да го нагушкам и да видя дали е взел нещо за бебка (ние се бяхме разбрали, че нищо няма да купуваме, но по телефона ми се стори нещо съмнителен..и май е взел нещо newsm78)!
 HugХубав ден на всички! Hug

# 167
Изпратих си гостите, вече сме си сами.  Flutter
Алекс, количката е много хубава, със здраве да си я бутате.
 lubito , браво с покупките, аз средата на другия месец живот и здраве ще се развихря.. smile3508
Днес бяхме в Хиполенд и видях че Чико имат нови десени за 2009, ще почакам да излезнат и тогава ще си купя количката и столчето.
 sladur4esta, аз точно Гино Дактарин си слагам и влаг. ми секрет излезна чист.  Peace
На мен пък лицето ми е същото, кг-те са на корема и дупака, после бая зор ще видя докато ги махна, ама какво да се прави, с пола прикривам положението.  Wink

# 168
Ей, големи сте сладурки. А за килограмите и бузките не е момента да мислим. Важно е бебчовци да са добре, а после ще влизаме във форма.

# 169
Здравейте и от мен Simple Smile Вчера наистина беше много хубава срещата, но пак не можехме да се чуваме всички- следващия път вече трябва да ни слагат кръгла маса, за да се виждаме и чуваме всички- ама тя бая кръг трябва да е ooooh!
И аз май съм завъдила някакви гъби- утре ще трябва да кажа на док да ми пусне микробиология, на периоди съм добре, на периоди имам сърбеж и слабо течение. Иначе си пусках тези дни стерилна урина и е чиста, а предишната-обикновената беше уж с някакви бактерии. Иначе преди да забременея пак имах някакви гадини и 7 дни си слагах Далацин- ваг. таблетки и пиех такива и се изчистих, но това май беше антибиотик и сигурно не е за сегашното ни състояние.
Аз днес изкарах разни бебешки дрешки и отделих такива, които да стават за изписване. Показах ги на таткото и ще ги сложа отделно за всеки случай- знае ли човек, да не се лута после да се рови в дрехите на каката, ако потрябват по-рано. Надявам се никой да не го хване неподготвен голямото събитие Simple Smile

# 170
Софийските мами,много сте готини!
Аз искам да попитам мамите,които ще раждат нормално,какво мислите за епидоралната упойка?
На мен това ще ми бъде първо раждане  и малко се страхувам от болката,въпреки,че през целия си живот съм имала много болезнена менструация.Казват ,че раждането боляло малко по-вече от менстр. болка. Много видео изгледах за раждането и малко съм стресирана. Мисля си : "Ами ако бебето заседне някъде по пътя и нямам по-вече сили да напъвам и го задуша?"
Ох,много съм черногледа ,май. Хайде стига съм ви занимавала с моите глупости.

Лека  и спокойна вечер на мамите от BG,  а на мамите от USA желая прекрасен неделен ден !

# 171
  • Пловдив
Здравейте коремчета!
Уф, много сте хубави на снимките Софийски мами!Пу-пу-пу.........Страхотно изглеждате!
Ванила80-и ние ще взимаме количка Mag England-Принцес рол.Аз имам доста познати които са с такива колички и са мнооого доволни.Теглото и е 9.5 кг.което е добре за комбинирана количка и както и ти казваш коша е широк и удобен за бебо.В Пловдив поне влиза във всички автобуси на градския транспорт.А Принцес рол-а също е с две въртящи се колела и е маневрена.Ще изчакаме само да пуснат новите десени за 2009г.
Сиси-количката е много хубава!Алекс-и вашата е супер! Peace
Пловдивчанки-хайде и ние да се видим.......и на мен ми се приходи на пицария като гледах софийските снимки hahahaииииииии този път по-отговорно Naughtyвсички да са на лице!Последно.......чакаме Невенчето да каже час за петък и отиваме на "Верди"/ама не разбрах тази на Отец Паисий или тази до Радио-телевизионния център/????
Хайде лека вечер от мен! Hug

# 172
Натали, изобщо не се страхувай! В същност това е най-важното! Аз родих на 21г. бебе 3500кг без никакви разкъсвания и др такива. Просто бях решила, че мога да издържа един ден, каквото и да става. И болките наистина са си като при цикъл, при това с почивки,  аз чак се чудех кога ще ме заболи много?!? Така че колкото си по- спокойна , толкова по- леко ще мине всичко!  Peace  Желая ти моя късмет, и на мен си го пожелавам втория път Simple Smile Hug

# 173
  • Варна
natali81 наистина , както е писала Биляна , основното е да не се страхуваш  , да си съвсем спокойна и да вярваш , че си в добри ръце и всичко ще е наред . Положителната нагласа е 90% от безболезненото раждане . А болката съвсем не е толкова страшна , наистина общо взето се чудиш - кога ще започне да боли много силно и докато се чудиш - хоп и то свършило . Аз като родих първия път , още преди да излезе плацентата , и всичко спира изведнъж като отрязано , и си лежах и се чудех - това ли беше , ми то не беше толкова страшно .  Hug
Софиянки - много сте сладки ! Бъдете все така усмихнати и положителни , че има още да събирате тумбачета до финала  Peace

# 174
  • София
Аз като малките деца, ама да се изфукам какво ми донесе Дядо Коледа - фук-фук newsm44 newsm44 newsm44 Килограми, пазете се  261uu

# 175
Аз като малките деца, ама да се изфукам какво ми донесе Дядо Коледа - фук-фук newsm44 newsm44 newsm44 Килограми, пазете се  261uu
явно много слушкаш,щом е минал толкова рано през вас Wink

# 176
ЕЕЕЕ, Доника, това е супер. Точно за такова чудо си говорихме тези дни, хайде чакам отзиви.  Peace Обаче малко ме е страх от купуване на такъв уред, без туй сме апетитни, и ако си го купим се виждам как цял ден ще меля топъл хляб с масло и чубрица.  Joy
Кали, Верди на Отец Паисий беше в ремонт, не съм сигурна дали работи вече, за другото знам че работи. Чакам и аз Невенчето да каже за деня, ако утре не пише ще и драсна смс да се разберем и после и на вас ще кажа.
За евтини колички мога да препоръчам и марката Хаук.  Peace

# 177
aaa, Мюрвет, надали
един хляб се пече за около 3 часа, така че цял ден само трябва да печеш, ще ти размине да ядеш от толкова печене
аз имам варианта силвър от миналата година още, доволна съм много  Peace /като изключим продължителното печене, но това е част от удоволствието накрая/

нали съм бременна  ooooh! забравих да честитя на Доника придобивката и да й пожелая много вкусни моменти с нея

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 22:15 от mini_79

# 178
ей, два дена ме нямаше и сте поизписали страниците.
Лорини, доста се посмях и аз на смешните истории  rotfImbo smile3521
Сиси, количката е супер. На Алекс нещо не можах да я отворя.
Софийски майчици, порадвах ви се, като разгледах снимките. Хубави сте си! А за килограмите , нормално е да сме по- различни. Мъжът обича да снима , а аз все не се харесвам на снимките и също ми се струва, че съм по- различна отпреди, ама си нопомням,че промяната е за хубаво, дори да не съм в най- желаната си форма.

# 179
Мини, няма ли да се присъединиш към нас другата седмица за срещата, имаш ли път насам?

Общи условия

Активация на акаунт