Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 699
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Добро утро и успешна седмица на всички.  newsm18

Доника, честита придобивка!
Пепина, има няколко магазина, които са по-големи и има доста неща в тях, но незнам доколко си запозната с града. В Пикадили има има обособен кът за детски и бебешки неща, зад операта, в Зорница под пицарията има доста голям - Боболино мисля, че се казваше. В центъра в едни по-странични улички са Слънчо и Штъркел. Ако искаш подробни указания ще те упътим на лична или пък ще те придружим до тях  Flutter

# 196
  • София
Гледам темата за болката и раждането сте обсъждали....да се включа и аз, досега не исках да си призная, но и аз се страхувам от това, което предстой......моя лекар каза, че ако нямам изрични показания за секцио, ще си е нормално, и се замислих- уж нося на болка, но много, ама много ме е страх Rolling Eyes
Даже на няколко пъти кошмари сънувах, свързани с болници и кръв.....Четох доста- някъде се описва, че болата била поносима, на други места, че била нетърпима и нямала нищо общо с менструалните болки....а аз съм имала такъв болезнен цикъл, че чак устните са ми посинявали, и болката да  е по-силна от тази.......накрая реших, че наситина всичко е много индивидуално, но с всеки изминал ден се стягам все повече Confused

# 197
Благодаря ви много момичета  Blush
извинявам се за латинските буквички, повече няма, честна дума  Praynig
Ние живеем близо до операта, така че ще започна от там. Но това не значи, че не може да се организираме за кафенце и приказки.  Wink

# 198
здравейте и от мен,
аз изпратих Дари на ясла и Дани на работа и сега хем ми се мързелува,хем трябва малко да пооправя в нас,а и в същият момент си търся най-икономичния Wink вариант на римски щори,че нещо тези хора се обезумели откъм цени smile3514.ако имате идея къде да поръчам.... Hug Hug Hug
снощи май избрахме име на бебето-Михаил newsm78-не беше сред фаворитите ми,но общият съвет така реши накрая Wink

# 199
Киша, на мен името Михайл много ми харесва.

Пепина, навита съм за една обиколка по магазините и кафенце със сокче.

Аз имам още две седмици на работа да изкарам до майчинство. По тоя повод сънувам онзиден, че съм командировка, бебето решава да излезе, отивам в близката болница и раждам, а нямам нищичко подготвено - ни памперс, ни пеленка. Ужас просто. Толкова ошашкана в съня си, че чак вече ще ни изписват и аз разбирам, че всъщност съм родила момченце, а не момиченце.

# 200
Добро утро мами,

Какво мислите за марката Bertoni? В Метро само от тях има, а по наши си причини е почти задължително да пазаруваме от там. Избягвайте моля ви любимите БГ-стил отговори "пълен боклук" или "великолепни са"(такива до сега четох, напълно излишни са). Ако сте имали проблеми опишете накратко какви, например ако се е счупило нещо по количката, кошарката, столчето и т.н., какво точно.

# 201
  • София
Добрютру!
Станала съм в 6.30...през 2 мин. влизам във форума и все не мога да се разпиша, че се занимавам с глупости...Нали Хриси беше затрил картата на фотоапарата, та вчера взехме нова. Е, по Законите на Мърфи се появи и старата Mr. Green Но, проблемът е в това, че апарата не иска да разпознае и двете, четеца само новата...Досега се разправях с гаранции и тн. Та пак ще се разхождам по сервизи.
Киша, като спомена щори - миналата седмица ми се  Shocked очите. Миналото лято поръчахме вертикални щори за хола, които тогава ни излязоха 12 лв/кв.м. Отива зълва ми в същата фирма, понеже ползваме отстъпка за количества Joy и новата цена е 50 лв/кв.м...То бива увеличение, ама чак пък толкова...Честно казано не знам и аз на какво се дължи. Имаше една изгодна оферта за римски, ако я издиря-ще ти я пратя на лични. Михаил е много добър избор Wink
И аз не съм много в час с тия болнични, но знам от познати, че всички документи ако са ти в ред, НОИ са супер коректни...В повечето случаи проблема е в счетоводителя...Та Бръм, ако счетоводителя ви занесе болничнаия в началото на декември и са платени всички осигуровки - до 3-4 дни след това НОИ плащали парички...Та може и през декември да се опаричиш Laughing
Ели, ти нямаш сърце...с тази закусчица. Нещо напоследък ми се преяжда сладичко, че не знам...
Дени, Бръм, днес сядам да я разучавам машината и ще снимам дори(ако има с какво ) първото творение Simple Smile

# 202
Добро утро!

За болничните - на мен винаги са ми ги изплащали на време. До преди месец болничните ми бяха за календарен месец /така се случваше/ и в началото на следващия - най-късно на 7-8 число ми ги изплащаха.  Сега болничните ми започват от средата на месеца и плащането е разделено на две, както и при desisladka. Но пак е редовно!  Peace Освен това ми пращат СМС от НОИ, че ми е преведена сумата по картата.  Flutter Аз съм си взела и персоналния код от НОИ и си проверявам болничните в сайта им. Там много подробно е описано всичко - кога е преведен, колко пари и т.н.

# 203
Ха,добро утро!
Сутринта изпратих таткото,пих кафе и сега се наслаждавам на първият ми мързелив НЕработен ден smile3507
Софианки,големи сте сладурки всички и ние майничките скоро ще ви показваме снимки smile3533 smile3534
Доника ха честита ти придобивка.Аз нямам такова чудо и не съм пробвала хляб,приготвен по този начин,но съм сигурна,че е страшно вкусен smile3521
КишаМихаил е хубаво име,на мен ми харесва Praynig
За болничните До сега ми се е налагало 2 пъти да излизам в болнични за по 10 дни,но са ми ги изплащали на края на следващия месец,т.е като бях от 12 август в болничен,си получих парите в края на септември или по-скоро беше 1-2 октомври,но от ЛС ми обяснииха,че зависело на кое число се внася болничния в НОИ.Абе не го обясних много ясно,но това  е което знам аз Peace
За страх от раждането,не знам,може би е нормално и на мен ми е за първи път,но като че ли мен не ме е страх от това,че ще ме боли,а по-скоро изпитвам страх дали всичко ще е ок и бебето ще се появи живо и здраво без проблеми.Иначе да боли,да боли,колко да боли(както казва Крси Радков hahaha hahaha)
Оооооооооуу,да се похваля и аз беее,имаме си вече кола за бебо и много се кефя  newsm44 newsm68 1stroller
Ето я: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/2756
Хайде,после пак.Цунки Hug
[/color]

# 204
Здравейте,момичета!
Изпратих си гостите(мама и баба) поплаках си малко....много мъчно ми стана като си тръгваха,но няма как.Живи и здрави през януари ще се видим за повече.
Пловдивчанки за кога ще е срещата?Не че за мен има значение деня....бърза работа нямам Laughing
Както виждам всички ни е много страх от раждането.Мен също.И гледам да не мисля за това,че като засънувам едни бебета,доктори....направо ужас.
Ами,това е от мен.Хубав ден на всички. Hug

# 205
тропическа, ние имаме преносима кошарка на бертони, доволни сме, стабилна е и засега е здрава. не съм гледала по-скъпи, та не мога да сравня.

да добавя за срещата - Дари на Киша ми се стори много послушна госпожица, така хубаво си стоеше до мама на масата Simple Smile а Никол на Ирко ще е много гушкава кака - такива прегръдки даваше на Иван, но той в случая беше срамежлив Simple Smile

Доника, честито, със здраве да си я ползваш Simple Smile

# 206
Добро утро момичета!

За болничните съм сигурна, че се получават до 2 седмици след като фирмата внесе болничния и осигуровката за която е месеца.
 Ако фирмата внесе осигуровката за ноември на 1 декември, болничния за ноември ще се получи до 15. декември.
Аз съм от 10 май в болнични и съм установила, че е така.

А за упойките исках да попитам, от какво изпадат в кома няколкото родилки които даваха в новините миналата седмица след употреба на епидурална упойка. Някой знае ли?

# 207
тропическа депресия, ние също сме се насочили към тази марка. Вече харесахме количката - ето това: http://www.bertoni-bg.com/1_11.php, а и преносимото легълце май ще е на Bertoni. Нямам много познати, които са ползвали тази марка, но собственичката на магазина ми е много близка и ми ги препоръча. Дано да са качествени.

# 208
  • София
снощи май избрахме име на бебето-Михаил newsm78-не беше сред фаворитите ми,но общият съвет така реши накрая Wink

Киша...на нас Михаил ни е първа резерва   Peace( ама нямаме фаворит), защото отговаря на всичките ми критерии:
* да е Царско
* Да има Имен ден
* Да е Българско, но и интернационално да звучи добре Peace

Много ми харесва СамуИл / СамуЕл , но в предвид историята на България, мъжът ми не го приема.Мъкар че Библейски означава "Изискан от Бога' .  А иначе на галено- Сам/ Сами е о.к.
.....Времето си минава, а ние не можем да се спрем на конкретно име на 100% Embarassed

Благодаря, че споделихте за болничните .  Hug

Доника.... ще чакаме включване със снимков материал от първите ти опити Peace......Най- важното е да спазваш пропорциите(до грам) и да не смесваш маята с течностите. При тези условия съм сигурна в перфектният резултат Heart Eyes

# 209
Данинче, ха честита количка!!! Много ми хареса  smile3521

А за болничните - хм... явно моите хора "куцат" нещо...  newsm78  Та в същата връзка, green eyes, да те попитам - къде си подава заявлението за този код? Щото аз попрочетох в сайта им, ама не разбрах по постоянно местожителство или може навсякъде? Ако се сещаш де, пък ако не - ще звънна там да питам направо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт