Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 691
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
elli_g, ей този сайт колко се опитвах да го отворя, ама не ме пуска - било ми забранено, представи си.

Трябва да си измисля по-кратко име, нали?  Joy

# 211
аа, да, да споделя с Доника, когато сложа маята между брашното /деля количеството на половина/ се получава перфектен резултат
честити придобивки на всички   bouquet

# 212
Аз като малките деца, ама да се изфукам какво ми донесе Дядо Коледа - фук-фук newsm44 newsm44 newsm44 Килограми, пазете се  261uu

Хмм Доника супер, много вкусотии да печеш! Баба ми си беше взела преди машина за хляб(модерна баба си имам Embarassed) и беше много вкуснооо, но наистина отнемаше около 3 часа!

# 213
Smiling_Sisi, аз моето заявление го подадох в София - в сградата на НОИ на "Стамболийски". Искаха ми само лична карта. Предполагам, че можеш във всеки клон на НОИ да подадеш молба за този код.
тропическа депресия, и аз в началото мислех, че нямам достъп, защото ми се отваряше един прозорец, в който пишеше, че нямам достъп, но най-отдолу имаше един бутон "приемам" /ако не се лъжа/ и след като го натиснах ме допусна.

# 214
  • София
Мини, Бръм, на драго сърце приемам съвети за машината Hug
Сиси, ПИКа и аз си го получих от Самболийски, на първия етаж при инспекторите по ЗО...Става за няма и 5 минути.
Данинце, честита бебешка кола Wink

# 215
Привет!!!
Много се радвам за придобивките ви момичета.

На мен днес не ми е ден. Цяла нощ се мъчих, много ме болеше едната става и не съм спряла да се въртя. Боли ме корема, имам чувство, че беба ще ме разпори. На всичкото отгоре в момента се е разиграла  Sick

Сутринта ме събуди телефона, беше учителката на Калоян с новината, че в групата му има варицела. Първо реших да не ходи, но след няколко телефонни разговора, включително с педиатърката му се оказа, че няма смисъл да го спирам защото той е контактен и ако ще я боледува  вече е късно да го спирам. Инкубационния период е 21 дена. Не се притеснявам за него, то е хубаво да я изкара по-рано, а за себе си защото не знам дали съм я карала и никой не може да ми каже, няма ми го картона от детските години...В това състояние само шарка ми липсва, то всъщност ако се  разболея май трябва веднага да вадят бебето, не знам, сега ще звъня на доктора си...оффф

# 216
Момичета, ако желаете да ни подкрепите в конкурса на Памперс за посланник http://pampers.bg/club, в секцията Клуб на посланиците --> Най-новите и там ще видите снимката ми от аватара тук.
Благодаря ви предварително.

# 217
  • София
Мини, ами аз гласувах веднъж и сега не ми изпраща писмо ... Sad
Копривке...и на теб що неща ти минаха през главата тази бременност...Дано се разминеш с варицелата Praynig Макар че една съседка я изкарала в 5-я месец без да знае - в смисъл разбрала, но много късно и нямаше проблеми Слава Богу.

# 218
Копривке, ... кофти тръпки... Само да те успокоя (той док ще ти обясни най-добре де), ама една колежка кара варицела докато беше бременна с близначките си... Та всичко си беше наред (като изключим гадното стечение на обстоятелствата...).  А ти нали нямаш много контакти с Калоян? А да ви кажа и аз - една колежка се оказа болна от салмонела... уфф, нали не е заразно това?  Blush

Мерсаж за инфото за ПИК-а - еми, като изляза в отпуск ще ходя да се занимавам с разни адм. работи, та и това го включвам в списъка...  Tired

# 219
ЕЕЕеееееееееееееее не! Писах писах, цял роман и изведнъж ми се затри поста.Как да не го хване яд на човек smile3511
Благодаря на Лорини и Елли за кафето и закуската - както винаги поднесени с много любов.
Честито за новите придобивки на Доника и Данинцето.Както се казва със здраве да си ги ползвате.
Мюрвет чакаме новини от прегледа.
Ралче и аз тази нощ сънувах, че съм в болницата и ще раждам. Само че бях много спокойна, може би защото всичко беше наред и персонала непрекъснато се грижеше за мен.
Не казвам, че не се страхувам изобщо, но гледам да не мисля за това и да не се тревожа предварително, пък дано всичко мине добре като в съня ми. Praynig
За срещата на софиянки - момичета страхотни сте и на снимките си личи, че сте се забавлявали.
За пловдивската среща благодаря ви, че се съобразявате с мен за деня, но аз искам да ви помоля срещата да не е в петък, защото тогава ще бъда на прегледа с мама и после ще пообиколим двечките.Всеки друг ден и час ме устройва.На мен също ми се хапва пица, но от Вердитата знам само това до радио телевизионния център.

# 220
ааа контакт имам достатъчно за да се заразя ако той е носител на вируса...
малкото време, което прекарваме зедно той постоянно ми виси на врата, прегръща ме, целува ме и ми обяснява колко ме обича....така че...контакт да искаш...

Момичета, кода за НОИ го има най-отдолу в писмата, които изпращат от НОИ регулярно, проверете си ако ги пазите тези писма...

# 221
Копривке, аз лятото имах директен контакт с дете, разболяло се в последствие от варицела
нито Стефания, нито аз се разболяхме, ако това ще те успокои, аз тогава бях под 16 седмица и малко се бях ошашкала
Пък и скоро ще минеш граничната 32 седмица, която вече я пишат че бебетата не са рискови дори и да се родят

# 222
Момичета, кода за НОИ го има най-отдолу в писмата, които изпращат от НОИ регулярно, проверете си ако ги пазите тези писма...

Никога не съм получавала каквото и да било от НОИ... нищо де - ще си го търся тоя код на място..  Не се притеснявай за варицелата, сигурна съм, че ще се разминеш - стигат ти толкова болежки по тая бременност  Hug

# 223
за раждането....момичета, не се шашкайте, няма раждане без болка.Някои ги боли повече, други по-мако, но боли...Ама вие какво си мислите, че секциото не боли? Аз понеже съм минала и през двете ще ви кажа, че и секциото боли много след операцията.
аз имах много тежко и болезнено раждане, разказа ми се играта и въпреки всичко ако мога да избирам бих избрала нормалното защото при нормалното, да боли те докато родиш, но след това възстановяването е бързо, някои стават и няколко часа след раждането, но в най лошия случай до ден два са на крак, а при секциото ее ужас, ми то си е рана, операция, боли...Ти не можеш себе си да обслужиш като хората какво остава за бебе, месеци ми трябваха за да се възстановя напълно, а гърбът ме болеше нечовешки до 6-я месец, това от упойката...И сега като знам, че ма чака същото... Sick
Така че мислете позитивно и не се избирайте секцио от страх от раждането... Peace

# 224
  • София
Те вече писма не пращат от НОИ именно, защото можеш чрез ПИКа да си провериш нещата...Така е от 2 години вече.Не че съм получавала и аз писмо,а имам доста трудов стаж вече...
За висенето на врата - и Хриси е така-ного чичал мама-много ме обичал, пее ми и Мила моя мамо...Е как няма да си менкаме вирусите Joy

Общи условия

Активация на акаунт