Горди мами ЯНУАРКИ избират най-красивите колички и кошарки!

• 13 681
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
е явно моето писмо  е от по-отдавна... Simple Smile

# 226
Лили, не се притеснявай излишно за варицелата. Миналата ми бременност разбрах, че съм била контактна с болна от варицела (тя самата беше бременна и си роди живо и здраво бебче) и се побърках...накрая не се оказа варицела, но пък бремеността ми се оказа мисед  в 12 г.с.(до сега се чудя дали прекалената ми паника и притесненията не спряха развитието на бебчо)...Сега точно 2 дни преди да си направя теста се оказа, че съм била контактна с болно от рубеола детенце (същото това детенце, чиято майка беше бременна болна от варицела), направо щях да  #2gunfire . Всичко е божа работа!
Киша, Михаил много ми харесва като име! Ние за момченце бяхме  избрали Павел, но госпожицата ще трябва да е Петя (просто не се сетихме за по-хубаво женско име с П).
Току що се обадих в НОИ, срока за изплащане на болнични е 15 дни от датата, в която работодателят го е занесъл. Моят работодател е занесъл болничните за октомври на 07.11..значи броя 15 дни от тогава!

# 227
Току що се обадих в НОИ, срока за изплащане на болнични е 15 дни от датата, в която работодателят го е занесъл. Моят работодател е занесъл болничните за октомври на 07.11..значи броя 15 дни от тогава!

Joy Колко лесно се решавали всичките ни чуденки  Laughing  С едно просто обаждане до НОИ  Joy  Гери, мерсим за инфото!!!  Hug

# 228
mini_79  имате 2 гласа от мен.

# 229
mini_79  имате 2 гласа от мен.

И от мен Hug

# 230
  • София
Сиси, ПИКа и аз си го получих от Самболийски, на първия етаж при инспекторите по ЗО...Става за няма и 5 минути.

Smiling_Sisi ...на първият етаж на НОИ - в дясно. Но за номера на стаята-Питай на информация.....Иначе наистина точно за 5 мин. става Peace

# 231
До сега четох постовете, върнах се от лекар, момата е многооо добре, аз същооо, тежи цели 1512гр. Всичко е наред, но да не съм се отпускала, право в леглото.  Laughing
Невенче, тогава в сряда да направим срещата във Верди до радиото и телевизията в 13ч. Съгласни ли сте?
Данинче честита количка, много е хубава.
Михаил и на мен ми харесва много.
Мерси за кафето и сладкото.   bouquet
Доника аз не искам снимки, а истински материал пред мен.  Crossing Arms
Доня, преди 2г Арда прекара Варицела, аз не съм я карала и лекарката каза че задължително и аз ще се разболея, да ама не, нищо не ми стана, хем аз си го гледах, на Калоян давай нещо за подкрепа на организма за да не се разболее.
Момичета не се страхувайте от раждането, това си един естествен ход на всичко случващо се с нас, мислете + .
Лорини, много неприятно със звънеца. А ако човек е сам и бъзльо като мен не ми се мисли.
За марката Бертони мога да споделя следния опит, след 2г. експлоатация на Чико, решихме да купим лятна, евтина и компактна. Без много да гледам купих Бертони, никъде нищо не и стана, но за я изпера трябваше с отверка да се мъча да свалям тапицерията, а на Чико за секунди вършех тази работа. Имахме и преносима кошара, ползвана сигурно 10пъти и с нея нямах проблеми.

# 232
Мини имаш един глас и от мен.
Аз днес също съм на преглед - стисдкайте ми палци, по сметките на моя док днес влизам в 9 лунарен месец  Hug
Иначе вече напазарихме всичко за бебо, само си чакам една поръчка от Редута, поръчах си три нещица и нямам търпение да ги получа.

# 233
Мини, 3гласа от мен.
Соня, стискам палци всичко да е наред.

# 234
Копривке, ако държиш да си спокойна, а и без друго си от София и не ти е проблем да прескочиш, вие там си имате един национален център по вирусология/някъде до затвора ако не се лъжа беше/. Та там могат да те изследват карала ли си варицела или не. Аз ходих там лятото, че нали и моята госпожица се беше разболяла и въпреки че бях изолирана от нея докато оздравее пак съм имала контакт преди да се опъпчи и мн се бях ошашкала. Но изследванията излязаха че съм била болна. Еми то тия баби като не ни пазят детските картони.

# 235
Здравейте сладуранки  Simple Smile
Мини  Peace довечера и от в къщи  Peace
Доня Коприва не се притеснявай за варицелата, тя нали е опасна само в първите месеци  Hug
Софиянки много сте готини  Wink
За раждането и мен ме е страх, но май ще си искам епидурална един вид за спокойствие  Crazy
Мурвет, Мим, Доня Коприва  Hug пазете се
За количките аз май тази с 2-та коша и коша за кола на чико съм харесала, но преди януари количка няма да взимаме  Simple Smile
Лек ден момичета

# 236
Утре съм на лекар, стискайте ми палци, а вероятно и такива изследвания ще направя за да се знае веднъж завинаги...

# 237
Здравейте и от мен Simple Smile Днес докато изчистя и оправя къщата и то станало обяд. Следобяд ще ходя на прегед, да видим какво става с тези мои стягания на корема и как е бебето след тях.
Мини, и аз гласувах  Peace Успех!

От НОИ и аз искам да си взема ПИК-а  и много се надявам да не го дават според постоянното местожителство, защото моето е Търновско, а не знам кога бих могла да ида до там. Сис, ако разбереш подробности по случая, ще се радвам да споделиш Simple Smile

За раждането, аз от много време сънувам кошмари с това раждане  Laughing Последният сън беше, че съм в Търново и се случва, че там ми започва раждането. В болницата като почнаха да ме бърникат навсякъде и да ми слагат какви ли не упойки... Искаха да ме бърникат без да са ми следили тонове и контракции на монитор. И аз така се стреснах от цялата варварщина, че скочих и тръгнах да си ходя и да им обяснявам, че ще раждам в София  Joy

# 238
Мюрвет браво за добрите вести от прегледа.Само така до края Peace За срещата - сряда 13 ч. е ОК стига и другите да са съгласни.
Ех,Копривке, много ти се събра, но аз стискам палци работата да се размине леко и ти пожелавам като се роди бебчето да ти е спокойно и послушно за компенсация на бремелинските тревоги.
Мини имаш два гласа и от мен.
Може някои от вас да са попадали на тази тема:Смешно ли е раждането На мен лично много ме разведрява и ми носи положителна нагласа за самия процес.

# 239
Мюрвет,поздравления за новините за бебка.Малко остана още.Hug
Доня коприва,Соня,стискаме палци за прегледаите Peace Praynig
За срещата за сряда ми е идеално.Тъкмо съм на фризьор от 11 ч. и съм на бул."Руски",така че после полека лека до Верди-то.13ч. ми е добре,само се надявам да приключи навреме фризьорката с кичурите и всичките салтанати и да успея да съм точна,иначе съм там. Hug

Общи условия

Активация на акаунт