Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 959
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Пухче, честита годишнина...Празнувайте я най-малко още сто пъти по сто....И нека малкия сладуран-Калоян да не спира да ви радва в живота.

Доти, браво за малката манекенка...
Тео, Ана-Мария винаги сте в мислите ни....

# 211
  • Варна
Ей лошо време, изчитане нямате  Wink
Важното е, че  главно весело настроението строи. Малко болнички останаха, дано по бързичко и те се излекуват  Praynig
Пухи честита годишнина, още дълги години така да се обичате и да се подкрепяте. Поне още едно мъжленце сладко ви пожелавам Wink

Мъничък Тео, почивай в мир  Flowers Rose
Динели  welcome
Сенди честито зъбче  Laughing И ние като Пухка нямаме проблем с миенето на зъби, защото нямаме такива  Whistling
Зузу много неприятно, да се оправя малкия  Hug
При нас ето това ( нищо неочаквано  Mr. Green):
http://www.youtube.com/watch?v=KO_3MDSoFkM
По няколко пъти на ден прави тези разходки.Да кажем, че сме проходили  Laughing Аз не знам защо друго си представях като ще казвам, че е проходил, като почне да ходи след мен като опашка  Joy Но всеки ми вика проходил  newsm78 Ми щом казват  Mr. Green  Реших обаче прощъпулника да оставя като е по стабилен, че да си гони питката  hahaha

# 212
Здравейте!

Ехееее Lady V ама той Ники си ходи. А, честито! Simple Smile
Хайде и втори номер, а кой ли ше е трети?

Нещо съм уморена, не ми се пише...

До утре!

Спокойна вечер!

Hug

# 213
  • София
Лейди, честито Grinning Все напред да му върви на Ники Grinning Една приятелка ми каза, че като проходели сами се гледали...да, да, ама друг път Grinning

# 214
Пухи,Честито Бракуване мила Wink LaughingА дано още сто по 1 и после на корен квадратен да празнувате, в пълно разбирателство,смях и безумно щастие!А на толкова щастие и по още няколко момчета и момичета все ще са малко Hug

Момичета още много имах да кажа,но после че нямам време Hug

# 215
Lady V Браво на вас!Според мен сте си доста стабилни и уверени,в  сравнение с нас Simple Smile
Хайде ти ще си втората след Чара,която ще меси питка и ще раздава Peace И да не пропуснете да ни нахраните виртуално Blush
Ехх....много се зарадвах Simple SmileТази новина е прекрасен завършек на днешния ден. fadein
Лека нощ приятелки. newsm46 smile3524  sleepuu

# 216
Пух, честита годишнина. Пожелавм ви да запазите любовния пламък още дълги години  и да поработите за една Пухка-велка ....още тази вечер... Wink
Мери, честита ти рожденичка. Нека Ивка да бъде все така засмяна, щастливо детство й желая от сърце
Браво и на проходилия Ники! Нека винаги крачи смело в живота си!

# 217
  • София
Ехеее, още едно проходи! Леле, като започнат да щъкат ...    running nuts jump football   dance  running nuts jump football   dance  running nuts jump football   dance
Lady V, честито! Смело да крачи в живота!

Спокойна нощ!

# 218
Лейди,браво на Ники,определено си ходи вече детето Laughing newsm68 smile3501  love001Наистина кой ли ще е третият проходил newsm78

# 219
  • София
Честити първи крачки и от мен на Ники. Да крачи смело напред в живота.

Чакаме и номер 3. Дали пък няма да е някоя девойка  Thinking

Добре дошла и на Динели.

Спокойна нощ момичета и бебчета.

# 220
  • София
Честит Рожден ден На Ивелина! Да ти е жива и здрава, Мери! Много да те радва!  bouquet
Пух, Честита Годишнина! Много пъти по толкоз и все влюбени!  bouquet
За Тео, Flowers Rose Flowers Rose; Слави, Hug
Лейди, Честити проходили крачета на Ники! Безаварийно и градко да е за напред!
Добре дошла на новата мама! Hug
Лека нощ и ако пропускам някой, моля да не ми се сърди! Hug

# 221
Привет и от нас Peace
Толкова съм уморена  ooooh! само се разписвам набързо и отивам да положа себе си в брачното ложе Joy
Пухке сладка,  да се обичате с мъжо дълги години още и да си напълните къщата с малки пухкавелковци и пухки Hug Прегръщам те много Hug
Мери, и тук да честитя рождения ден на кака Ива newsm59 Нека расте здрава и усмихната, да ви радва много и да бъде гордостта на мама и тате Hug
Лейди, честит пешеходец и на вас! Смело да крачи напред малкият Ники Peace Ние най късно до месец ще се включим във вашият отбор Peace
Алинка, как сте? Тези оправдания "не ми се пише" не важат Naughty  Hug Hug Hug за Ина!
За казуса Буболинка hahaha ами аз отдавна спрях да ровя, защото Бубка тактично пропуска въпросите и писанията и хвърля публиката в размисли и страсти Joy Бубенце, може да си от София, но определено не живееш в БГ и в нашата часова зона. Това го написах още преди месец два....Но реших че когато дойде времето сама и без бой ще си кажеш къде живеете! Споко, на гости ще ти дойдем само, ако ни поканиш smile3532 Шегувам се, разбира се! Да нацелуваш моите синеоки слабости Hug И да знаеш, че ако греша ще ти се извинявам във всеки пост в продължение на 10 дни Peace
Зузу, какво му е на Боби? А на носа???
Изабелка, оправи ли се малката кукла?
Болните мами да се оправят и те Naughty
Доти, много се радвам за Кари Peace
Гала, все пропускам да ти кажа, че всичко с Рая ще е наред!  Hug Остави се на майчинския инстинкт Peace
Вал, уникална си Hug
Голдънче, тоз твоя аватар така ми стопля душата....

.....останалото ми се изпари от мозъка и спирам да пиша....

Лека и спокойна нощ от мен smile3524

за Миа Flowers Rose Flowers Rose, за Тео Flowers Rose Flowers Rose, за баба Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 23:09 от rosi_bosi

# 222
  • ВАРНА
Полиии, честито и на теб ходещи крачета. Все напред да върви Ники!  newsm68

Чакаме третото ходещо февруарче.
Спокойна нощ   bouquet

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЧАРОВНА ИВА! НЕКА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА ПРИНЦЕСА!

Пухка, честито - още много, много годишнини да празнувате заедно, щастливи и нека се  сбъдне това, което сама си пожела.

Дез Hug и Мамо Ави Hug, благодаря за вниманието – може ли да кажете приблизително колко тежи? Аз почти се бях отказала, сега пак ми влезе мухата.

LadyV, ами то детето си върви. Честито  bouquet за вашите първи самостоятелни крачки, нека стъпва уверено в живота.

Динели – добре си дошла и от нас  wavey welcome

Виви, не ти пожелавам да се присъединяваш към нашия отбор, и ние много често си правим дрямка 20-30 мин преди или след къпане и после елате ни вижте, колко сме бодри, весели и бъбриви до 11-12ч. Обаче последният път като заспа в 12ч, през нощта се събуди само 1 път, което за нас си и чудо.

Миналата нощ много плака милото, дано са зъбките.

Лека и спокойна нощ  

# 224
Пух,честита ви годишнина още сто пъти да празнувате с толкова любов както и сега  
Lady V Честито на Ники.Все така уверено да крачи занапред!
Галка,надявам се че с Рая всичко е само излишно притеснение.
на новата мама.
Доти,браво на малката.
Лека момичета!Дано не съм пропуснала нещо!

Почивай в мир малки ТЕО Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт