Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 952
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Ави, моля те виж!  Praynig Имам си да, и бяхме решили да вземам от тук една, ама таткото се запъна, изведнъж, смотана била, тя че е е, ама до сега що не го реши това. И сега ако намеря хубава ще искам с куриер експресна  доставка и така, ще излезе златна май. Чудя се и на тази http://www.colomaypastor.com/en/fototest.php?foto=../catalogo/fo … eetrun//758-1.jpg  Rolling Eyes Хем е 3в1, и е 57лв

# 16
  • ВАРНА
Запис и от мен. С триста зора успях да ви изчета. Но така е, като сме по улиците по цял ден  Blush.
Роси, много лошо с тази висока Т. МОЛЯ се да изчезне така, както е дошла  Hug
Другите болни февруарчета също да оздравяват от раз.

Хех, този пост го пиша от 22ч., ама така е, след един кратък сън го поствам.
Чара, честито!   bouquet Много е смел малкия сладур.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 02:13 от de3demonka

# 17
  • Sofia

ДОБРО УТРО
Докато си легнем и то станало време за ставане  Wink

Мери, знам един магазин Марсел наблизо, ако я има ще ти пиша. Другата количка също не изглежда зле.

# 18
  • гр.София, далече, далече на Запад
Ех момичета, ето че дойдоха и добрите новини Simple Smile
Чара, да ти е живо и здраво малкото пешеходче! Да крачи уверено и с вдигната глава цял живот!
Роси, чакаме и от теб добрите новини! Praynig
Ние също сме с температура, доки спомена пак вируси и такива нещо.....Ако мога да ти помогна, на нас ни изписа само имуностимулант (Изопринозин) За сега добре се повлиява детето.
Ей, ама големи сладури Ина и Светльо Simple Smile
Срамота, още снимките не съм разгледала на февруарчета Embarassed, но пък съм уверена че са най красивите Simple Smile
Кат, поздравления за колажа - много е стилен newsm74 За този не успяхме, но за следващият сме там Joy
Хубав и слънчев ден!

# 19
Добро утро!

Ех каква хубава новина! Аз бях заложила на Камен и на Ники! Хехе, сега чакаме Лейди да се похвали!

Таня, пожелавам на Камен да е устремен в пътя си и така смел в живота, както е направил тези първи крачки! Гледах клипа няколко пъти, той си е голям човек вече! Ех, как се радвам само!

Мери, сигурна съм че в Малечко има страхотни маркови колички за кукли. Последния път когато ходихме да си вземем количката от ремонт ги видях. Направи ми впечатление, защото имаше страхотна количка за близнаци. Беше около 70 и няколко лева, но беше като истинска. Чак ми се прииска да съм дете и да я имам. За съжаление в сайта им не ги намирам. Утре ако е хубаво времето е ходим в този район и ще погледна. Ако има някоя мама, която да живее на близо, може да свърши по рано тази работа.

Благодаря ви за хубавите думи за Ина.Те наистина много си се харесаха със Светльо вчера. Той си беше на негова територия, но е голям кавалер, допусна я в покоите си. А бе голям смях. Да са ни живи и здрави само дечицата.

Хайде. Усмивки от нас и чакаме следващото включване от някоя мама на проходило февруарче(може и Светлин да се класира в първите, така като го гледам)!

Hug

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 08:20 от alina_si

# 20
В новата темичка си пожелавам всички болнички да се излекуват Praynig
Благодараско на Алина,Кат и Галадриел  bouquet

# 21
Пак съм аз! Wink

Hug

# 22
  • София
Добро утро  Mr. Green
Таня, честито Hug Hug Hug! Страхотен е...знаех си аз че в най-скоро време ще правите прощъпалник....нали ти казах Grinning! Сега като я гледам Анна какви ги върши до месец сигурно и ние ще сме така. Ох, свърши спокойствието #Crazy!
Малко да се пооплача, че не съм спала почти цяла нощ. Детенце само се мяташе и плачкаше. Не знам какво й е. Вчера нещо попръцкваше, но пък през нощта не усетих да й къркори коремчето. Ако са зъби, мазах и с гел, давах и Дентокинд, но не се повлия:(. Нямаше температура...ох, не знам! Сега е добре, но най ме притесни, че не поиска да суче цяла нощ, което е извънредно нехарактерно за нея, дори когато й е зле Rolling Eyes. Сутринта си сука, но да видим...ооооф ooooh!..само притеснения...
Лек ден от нас!

# 23
  • Варна
Добро утро!
Избелка, много е важно, че има диагноза, другото постепенно ще се оправи  Hug
Роси, антибиотика някой път доста със закъснение действа, а вечер винаги се вдига Т. Как мина нощта?
Е Чара изпреварихте ни  Hug Да ти е жив и здрав сладура. И ние правим нещо подобно,но с лъженки. Не е толкова смел като Камен. С Големия Ники ей така лъжейки, че ще го хване минаха цялата стая, но сам като Камен не се спуска още. Ще го почакаме да захрабрее и тогава ще го водим проходил.
Ефросинка ти спомена снощи, че те е болял корема, може нещо от храната да е и да се е отразило в кърмата на малката.
Ех тези Светльо и Ина голяма любов  Heart Eyes Да и ние си харесахме Агафия  Wink А по повод поста на Изидка оня ден, че и те са на нашата дата - ми ако ни бяхте наблизо сигурно и на вас щяхме да налетим  Joy
Успешен ден и само хубави новини!

# 24
Благодаря за закуската и свежото настроение от Ина и Светлио  bouquet
Чара,омеси ли тестото,чакаме питката Simple SmileПри нас му викаме ПРОЩЪПУЛНИК.
Повтарям се вече ама наистина -ВСИЧКИ БОЛНИ ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ! Praynig
А като стана въпрос за космонавти,скафандри и други космически истории,ето 2 предложения и от нас:

и в 2 части:

# 25
  • Варна
Добро утро и от мен  Wink

Честито на празнуващите днес,  да са живи и здрави!

Да оздравяват болните бебоци ,че само тревожат мамчетата  Naughty

Жаси вие как сте?

При нас баткото се разболява май, ама то от зор по училището ще е, понеже домъкна двойка по български и веднага го заболя гърло Confused калпазанин пълен.
Ще видим днес как ще е, назобих го с хапчета дано днес е добре.

Честото бързоного момченце на tchara .

Lady V  пращам целувки на Ники от Агафия  Laughing

# 26
Чара, искам да го нагушкам Камен, много е сладичък, как бодро крачи!
EspoireHug
Сенди, предлагам да се обедините с Валерия и да направите един баскетболен или волейболен отбор, много ви бива!
Алина, страшно е чаровна форумската двойка. Чакам и снимки на Ники и Агафия в албумчето "Моето първо гадже", че само ние с Изабела и Дездемонка го пълним.
Отивам да направя закуската на Дундурко и да го сложа да си поспи, защото тази нощ следвахме примера на Валерия и бяхме хиперактивни. Отмъщава ми, защото вчера го оставихме за един час баба му да го гледа, след като се върна от работа, за да отидем на купона на вестник "Уикенд". Като се прибрахме беше много ядосан, шишето с кърмата изобщо не го брои за вечерно приспиване. Цяла нощ бяхме на схемата "Иди ми, дойди ми". Тази сутрин съм като киликандзер. Който не знае как изглежда това чудо, ей го тук - наднича от огледалото.
Чакам хубави новини за Алекс, Ева, Рая и всички болни бебчета Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 09:22 от Puhka

# 27
  • Варна
Чакам и снимки на Ники и Агафия в албумчето "Моето първо гадже", че само ние с Изабела и Дездемонка го пълним.

Готово  Mr. Green
Честно не го бях виждала това албумче. Нещо обаче ми липсват Светльо и Ина там  Wink
Евил като се върна от работа ще предам на Ники, сигурна съм, че много ще се зарадва  Heart Eyes

# 28
  • София
Чара, честити първи крачки на Камен. Нека така бодро крачи и в живота с много успехи и без перипети.
Нека по-опитните майки кажат как се прави прощъпулник, че всички ни чака.

Много гаджосани двойки имаме вече. Да са ни живи и здрави и чакаме още.  Laughing

Мери и двете колички са страхотни. Втората обаче ме грабна повече, а и цената и е супер. Успех и дано направиш най-добрия избор.

Всички болнички бързо да оздравяват.

# 29
  • Sofia
Радвам се, че адашката си има диагноза поне, не е хубаво, да е болна, но не си е оферта да лекуваш гадаейки, Роси, дано и при вас стане ясно от какво е тази Т и да се оправят вече дечицата!  Hug

Сенди, снощи гледах клипа докато бях тръшната на спалнята и приспивах Ева без звук, днес ще го изгледам и със, но той като мистър Сенко направо, към края на клипа очаквах да литне бял гълъб от креватчето, как небрежно ги мяташе тези топки ще кажеш че край нямат.  hahaha

Чара, честити ви крачета!  Grinning
Направо ме хвърляте в джаза с тези проходили февруарчета, Евата ми е светлинни години след тях, има да ги гони много.
Вчера щях да пиша на Гала, че и ние сме така неподвижни, но не ми е много тревожно защото я виждам че е доста тромава, не проявява интерес към движението и смятам, че няма да я правим заслужил майстор на спорта определено.
Тя Ева съвсем скоро се научи да стои сама без да я придържам, сега очаквам да се напъне малко и да започне да прави опити за изправяне, но така да я мързи...
Кака и на 7м проходи, после година и половина и киснах краката в орехова шума да и ги изправям, та не бързам нали ви казвам, а и децата не бива да се сравняват, всяко дете си е индивидуално.
А по повод високата температура първия път като вдигна Т Ева се бях ошашкала, все пак тепърва се опознаваме с нея и не съм наясно как реагира организма и на заболяване, но бях изумена, че лицето и изобщо тялото и беше ледено студено, а тя отпаднала иска да спи и да се гушка. Като и премерих Т се оказа, че е 38,5, единствено дланите и бяха вряли, не можеха да се докоснат.

Хайде всички болни се оправяйте и стига вече болежки!  Hug

Камчо, ако имаш предвид Марсела на Шипченски не се разкарвай специално до тук за това, на мен ми е по-близо и ще погледна, а ако пък все пак ти се разхожда обади се поне.  Grinning

После пак ще пиша, че сега всяка си е хванала по един ръкав от мен и ме тегли в различна посока.

Пух, то пълно щастие няма нали знаеш, не може и това и онова и душата в рая на края, ще мъсти детето къде му водиш "цицините" по купони.  Laughing
А "цицини" е запазена марка на каката която се перчеше на 3г с половинки бански и викаше на баща си "Топи, виж какви цицини имам", а баща и и каза "Ще ги намажем дуде със спирт и ще ти минат, не бой се!".  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт