Чара,Камен ми напълни душата, какви уверени безпогрешни първи стъпки - да но всички крачки в живота му са все такива и все така да е усмихнат
.Ефросинка, ние бяхме така както ти описваш, точно преди месец, една вечер беше голям кошмар - писъци и чудо, не искаше да суче и газове(почти постоянно присъстват при нас, нали не се научи да суче, както трябва предимно предното мляко) имаше милото, взехме й Еспумизан и този път подейства, след това й дадох още няколко пъти. Дано да премине и при вас така бързо.
Ние сме добре, в смисъл че е доста жизнена, весела, няма Т, но все още има хрема, като я кърмя я чувам как диша шумно и кашлицата продължава, суха е и вечер е повече. Ох, кога ще свършат тези болести по безценните ни дечица?
Валерия, това за кисненето на краката на каката сериозно ли, го пишеш? Защото Диана доста си криви крачетата, особено дясното. Тя е от едрите бебчета, преди месец беше 76см. По тази причина и аз не я пришпорвам да ходи, но тя сама си обикаля кошарата, от както беше на 6 месеца и половина и все права иска да стой. Слагам я на земята да пълзи, а тя се добира до първата упора и се изправя и тръгва.
Мамо Ави, мога ли да те помоля, когато имаш път към този магазин(в който продават Fisher price), да провериш имат ли преносимото столче за хранене(вие,ако не греша, имате такова) и с каква цена е. В Русе никъде го няма
. Благодаря ти предварително. Много ми е харесало това столче, и ако го има ще "рекетирам" свекито да ни го прати.Честити 9 -месечинки на Мира, Александра, Соня. Василена

Само положителни емоции и много

):

има ли вече препарати с които да се намажеш без да се правиш на алхимик? Преди години бях първа писта на въшките, но нашите решаваха въпроса кардинално като ме подстригваха до кожа, сега ако хвана от някоя мома не съм сигурна дали ще ми е много хубаво да се подстрижа пак така, не за друго ами зима иде.
Ева е добре, активна,обаче от сутринта си дърпаше много ушите и нервничеше.Натиснах и ухото,и така изпищя че немога да я успокоя.Грабнах я и пак тръгнахме по доктори 

, но и ние имаме такова столче. Аз го купих във Варна от Тойтаун, има ги и в Хиполенд. Цената е около 80 лв.