Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 931
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Алинка филмчетата са много поучителни. Благодаря.

Аз не давам да се гушка детето в движение ако ще и да пищи. Това е за ужас на бабите, но и за мое спокойствие.

# 61
Айде, стига бе, това на нищо не прилича. Броя на болните вместо да намалее, се увеличава и влошава. Милите дечица, милите майчици....
Сетих се, Валерия, ами тези нашите деца като близнета бе-тя и Киара заспива по абсолютно същия начин-с бъркане в ухото...Луда работа...
Ходихме днес да проверим какво става с пробата манту-Слава Богу, всичко е Ок и не я имунизираха наново, За мое голямо учудване , въпреки гладната стачка , която този месец ми обяви, малката е качила 600гр( 9,100) и е "израстнала" цели 4 см( 69см). Доволно!!! Споменах за рехабилитации, но тя ми каза, че за момента е рано и не вижда нищо притеснително от това, че не толкоз мобилна щерката...
Ами това е засега, ако има нещо-пак ще се включа..
Роси,  Hug

# 62
Изида,Галадриел,искам да ви кажа че аз самата съм била много мързеливо бебе.На 8 навършени месеца не съм се обръщала по корем,не съм стояла седнала,не съм можела да се изправям сама.Майка ми ми разказва как е била много притеснена от този факт.Постоянно се е опитвала да ме задържи поне седнала между възглавници,но аз съм се свличала надолу.Проходила съм на 10 месеца,без да лазя.При положение че тогава съм била 12 кг.Така че,всяко дете си е различно. Исках просто да ви дам пример със себе си Hug

# 63
  • София
Чакаме включване от Роси.....
Току-що получих смс от Роси, че към днешна дата има подобрение, въпреки Т. просто АБ трябва да подейства. Няма налепи по гърлото и не е толкова червено.
Роси,  Hug Много се радвам за хубавите новини! Hug

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 19:40 от GoldenEyeful

# 64
Много хубаво, че има добри новини от Роси. Хайде и останалите да се похвалят.

Валерия, благодаря ти за инфото, дано не ни се налага да я използваме, но е добре да сме запознати с тази възможност. Диана като беше 2-3-4месечна много упорито си дърпаше ушите, сега пък често си дърпа косата зад ушите, докато суче(тя предимно така заспива)

Дездемонка, благодаря и на теб за информацията за столчето Hug. За съжаление в Русе тези магазини ги няма. Утре свекито ще провери в Хиполенд в Бургас(в страницата им не го открих newsm78).

Моето слънчице, сега си играе, пее и бърбори в кошарата и от време на време кашля(определено при нас кашлицата вечер е повече Sad). Няма никакво намерение да спи, докога ли ще отнесем пак newsm78

Спокойна нощ милички мами и бебчета Hug

# 65
  • Варна
dar77 в Хиполенда във Варна ги има.В такъв случай би трябвало и в Бургас да ги има.

# 66
  • София
Мили момичета, пожелавам здраве на всички и утре да няма помен от болестите!
Лека нощ!  Hug smile3524 Sleeping newsm46

# 67

Добре че си намерила подобно нещо, много се чудих как да го кажа на една приятелка, че не поставя правилно столчето на детето си. Сега ще ми е по-лесно като й пратя тези филмчета.

# 68
Добър вечер и от мен.
Тази вечер ще се помоля за бързото възтановяване на болничките февруарчета Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigи дано утре да ни зарадват със добро здраве.
Валерия и ние така ходим като вас(не с крака,а в гърне hahaha)И с приспиването сме същата история-дърпа си ушите,търка си очичките,щипе се по дупето,краката,на последно време я забелязвам,че си скубе и косата,носамо когато пие мляко Crazyна вода не го прави,на друга храна също не го прави ,а само на млякото newsm78
Еми Бадеми сърдечно благодаря мила.Добре,че те има да ни направиш комплимент Embarassedче леко се бях притеснила Embarassed,а за въшките,кво да кажа,то май още от наше време си остава традиция от градината да се носят въшки у дома.....при нас това продължи и в училище и то до 8-ми клас ShockedСега продават щадящи косата препарати,дано да се избавите бързо с гадините.
Алина ,благодаря за информацията,много ми беше полезна,чак ме хвана срам,защото съм доста безодговорна,за кратки растояния,а и не за кратки се е случвало да я взимам в ръце,ЗА УБИВАНЕ СЪМ!  #2gunfireно ще си взема бележка Tired......
Даже съм решила да купувам ново столче,защото това ни отесня.
Кво щях да пиша още newsm78......не се сещам.....
А да Бубето къде е?
Лека вечер на всички!И утре без болни Stop

# 69
Роси, Изабелко - настръхна ми косата от тези болести и мъки... Добре, че има подобрение у мъничките. Жаси - и вие да преборвате болестите, ей. Всички болни оздравявайте.
Чара - честити ходещи краченца на Камен!   bouquet Да е бърз и здрав .
При нас нещата са предимно хм... "цицести" ... Почти постоянно е на цица или гушната в мен. Вече плаче ако изляза от стаята, до тоалетната даже не ме пуска. Още сме с бистри прозрачни сополки. Днес яде кремче-пудинг и го хареса. Сега ще чакам да видя реакции. Потребителите на детската кухня - кремчетата там с мляко ли ги правят и какво? (сори за тъпия въпрос ама...  Embarassed)
Дар - да не е на алергична основа кашлицата?
Краси - супер мерки има малката Киара. Поздравления за мантуто.
Алинка - много са полезни филмчетата, само да ги гледаха повече хора...
А ми се спиии...
Утре ще ви пиша за някои новости.
Лека вечер и целувки от нас.

# 70
Много ви обичам Hug Hug Hug
Ние бавно се подобряваме. Моля се на Господ да сме здрави всички  Praynig Praynig Praynig
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
--------------------------------
Може би няма да пиша следващите дни, защото ми е много мъчно - преди 1 час си отиде моята любима и обичана баба Cry Бог да я прости Flowers Rose Flowers Rose Майка и леля спешно ще хванат първия самолет от САЩ за да се приберат. Явно всичко лошо ще се случва наведнъж Cry Дано следващият ми пост бъде положителен... Praynig

# 71
Роси, Да почива в мир баба ти!  Flowers Rose Flowers Rose
Дано Алекс скоро е добре!

Hug Hug Hug

........................................................................

Момичета пуснах тема с клипчетата, за да могат да ги видят повече родители!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345498.msg9142714#msg9142714

Лека и хубава вечер!

Hug

# 72
  • ВАРНА
Роси, моите съболезнования за баба ти. Да почива в мир Flowers Rose Flowers Rose
Моля се да оздравяват всички бебчета  newsm17

# 73
Ей, Росинко, стига бе, мила. Sad В каква черна дупка си затънала...Моите съболезнования...
Драгонче, кремчетата в кухнята ги приготвят с прясно мляко, поне аз така знам. Ние днес за първи път опитахме от детската кухня. Малката не беше особено очарована, макар, че си изяде основното. Въпросното кремче, което предложих следобеда си беше живо боядисано нишесте. Не смятам да повтарям грешката си да й го давам. Купила съм си дозина пакетчета натурално нишесте и ще започна да го правя в къщи, като ще го приготвям с вода, много гъсто и после ще добавя АМ + плодово пюре. Този вариант съм го чувала от една педиатърка...
Клипчетата са наистина полезни.На последното ни пътуване малката изтрещя направо . Пътувахме по тъмно и тя не можеше да си иргае с играчките. Не издържах и я гушнах за известно време, но стоях на тръни...

# 74
Добър вечер на всички... Hug
ЕЛЕНИЯ....Благодаря ти, че попита за нас  Hug
Днес бях ето така..Сигурно ми е дошло в повечко работата,но за вас седнах да драсна някой друг ред  Grinning
ВАЛЕРИЯ...благодаря ти за смеха,с който ме дарява всеки твой пост.. Flutter
ЧАРА,да нацелуваш ХОДЕЩОТО вече сладурче от нас четирите...  bouquet Да ти е жив и здрав Камен и да ви радва много...

РОСИ.........моите съболезнования за баба ти.. Нека почива в мир..
Надявам се наистина следващият ти пост да бъде изпълнен само с хубави новини и се надявам да се излекува по-бързо Алекс... Praynig
ИЗАБЕЛКА...дано и вие сте по-добре вече..

На всички празнуващи утре АРХАНГЕЛОВДЕН..пожелавам много здраве,безкрайно щастие  и само радост и смях да изпълват дните им...

Нека всички спим спокойни и най-вече здрави  ...

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 23:13 от бубето 29

Общи условия

Активация на акаунт