Здрави да бъдат февруарските деца, желае всяка мама от душа!

• 22 947
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

Дано днешният ден пълен с оптимизъм и настроение!

Честит Имен Ден на Рая на GALADRIEL и на всички малки и големи дами, които носят това прекрасно име!Да са ЗДРАВИ!

Честити Имен Ден и на моята сестра, която се казва Райна!
Пожелавам и и тя да е здрава и скоро, скоро братовчедче на Ина
Laughing

Честит Имен Ден и на всички други, които празнуват днес!

Дано изгрее поне малко слънце днес!

Прекрасен ден!

Hug

# 76
Добро утро!

Дано днес имаме само хубави новини за нашите болнички мъничета !!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Честит имен ден на РАЯ на Галадриел  Hug

Извинявайте,но не ми се пише ,нямам никакво настроение Sad

Пожелавам Хубав ден на всички!

# 77
Хайде и аз да почерпя днес за нашата 9-та месечинка! baloni  party023 baloni

Честито и на Алекс на Драгончето, Диана на Дар77 и Кристиян на Миркам! Да са ни живи и здрави, а всичко друго ще си дойде с времето!
Честито и на всички именници днес! newsm51
Рая на Галадриел и Рая на Хъмпти- дъмпти - да сте живи и здрави малки госпожици, желая ви щастливо и безоблачно детство! Two Hearts newsm18 Tada
Роси - моите съболезнования за баба ти Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 09:26 от мирка ив.

# 78
  • Варна
Добро утро и от нас.
Честит имен ден на всички именници днес.Няма да ги изброявам,защото мога да пропусна някой и той да се разсърди.

Честити месечинки на Габриела,Александра,Диана и Кристиян.

Ние днес сме малко по добре с изключени на многото сополи.Вече не знам какво да му слагам.Влачим си ги 2 седмици.
Изабелака как е Ева днес?
Драгонче в нашата кухня във Варна кремчетата ги правят с прясно мляко"Роса".Не знам колко е вярно,но така ми казаха.
Алинка благодаря за филмчетата.Не знам колко правилно съм сложила столчето,но аз никога не съм държала Свилка в ръце докато се возим.Сложила съм му столчето зад шофьорската седалка(и това не знам дали е правилно),но от там не ме вижда и аз си карам спокойно без някой да ми бучи и реве.

Роси радвам се ,че Алекс има подобрение.Моите съболезнования за баба ти. Flowers Rose Flowers Rose
Това е от нас.Лек ден на всички и болничките като нас да се оправят по бързо.
П.С.Забравих да споделя,че вчера ни направиха и консултацията(имахме час за 13.11.но сестрата каза,че може).Вече сме 8700кг.(+500гр.) и 71см.(+1см.)

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:12 от жаси

# 79
  • sofia
Честито на днешните именници! Със здраве да си носите името!
Честито и на днешните ни месечинковци! Леле - 9 месеца - пораснаха ни бебетата и това си е!

Еления, ще ти се карам, как може такива мисли да ти минават през главата! Чудесна е Стела, такова чаровно и усмихнато дете! И пак .... "С тези сини очички......."!Хммм, потъвам в тях.

Росинко, радвам се, че Алекс е по-добре!
И моите най-искрени съболезнования за загубата ви!  Flowers Rose Flowers Rose

Ние вчера, в допълнение към първата екстра, водих малкия на консултация. И резултата е, че и ние сме спаднали на тегло. Или просто миналия път не сме го измерили правилно, защото беше наддал 880 гр, а сега е -260 гр. В нормата сме си, ама нещо ми стана малко криво. Ама карай, това да са ни кахърите!!!

Валерия, да аз бях писала за помиярите. Оплаках се в Екоравновесие, и те веднага дойдоха и взеха нападателя в групата. А пък другите си ги оставиха с основанието, че - първо нямали право да ги взимат, и второ, че ако ги вземат ще дойдат нови обитатели на територията. Та, такива ми ти работи, съобразяваме се с помиярите, територии, нападатели и т.н.

ПП - Между другото, сега видях, че още една наша вече май бивша съфорумка има РД днес - Калина с бебе Христея. Тя май обаче по принцип е "отсвирила" форума, последно е била активна на 02 юли. Спомням си, че тя още тогава ходеше на работа, та явно вече съвсем няма време и желание да влиза тук. Както и да е, така и така се сетих за нея - Честито!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:15 от emi_bademi

# 80
Добро утро момичета,
,
да почна с това ,че на мен в почивните дни ми трябва кофа з адоза Wink
Честит имен ден на Именниците!Гала да ти е жива и здрава прекрасната усмихната принцеса http://www.foreverfriends.co.uk/ecards/preview.aspx?ecard=100021 това е за нея Grinning
Честито на месечинковците! newsm51  :bigdance2:http://www.foreverfriends.co.uk/ecards/preview.aspx?ecard=100039 това пък е за тях Grinning
Момичета айде стига вече болести,дано да оздравявате. Praynig
Изабелко ,Жаси,Роси и ма едни капки хомеопатични които се дават паралелно с АБ за по.бързо възстановяване-Есберитох-Н.Ако искайте питайте Педитата,и вземете и пребиотици,че с толкова АБ си е пълна Дисбактериоза и трябва да се възстановите.
Роси,моите съболезнования,нека почива в мир.......не е лесно,но това е живота.
Еми Бадеми-поне и толкова са свършили,,при нас няма оправия.Никой не се занимава с помиярите.
Алинка наистина си е полезно инфото,все забравям да ти кажа,че твоята разплакана принцеса е прекрасна и в сълзливо настроение досущ прилича на детето на моя много близка приятелка.Да я нацелуваш.И споделям мнението ти за бялото-просто по се вижда мръсното.
Пиле кво стана с нишките?.
Дар това с кашлицата дето е по-силна вечер.Нормално е ако има сополки.Може и да не ги виждаш да изтичат през нослето ако са по-гъсти,но да се стичат към гърлото и като легнат да спинкат да ги дави.Много съм доволна от едно Хомеопатично за сополи.Алиум сепа-имахме такъв период с двете но след тях нослетата се изчистиха.
Айде лек ден засега,че лудницата при нас е пълна.

# 81
Честит имен ден на Рая Hug Нека бъде жива и здрава и носи много радости на своите родители.
Чара, твоя малък младеж ми скри шапката направо, евала. Скоро чакаме снимки от прощапулника smile3501 smile3501 smile3501
Честито и на днешните ни месечинки!!!
Браво на всички бебенца с чудесните мерки и теглилки, много ми е любопитно ние сега с тази кухня колко сме пораснали newsm78
Вал, наистина е добра идея да сформираме баскетболен отбор, ще го разбием съперниците ти казвам smile3532
Алинка, благодаря за клипчетата Hug Аз съвсем от скоро се престраших да возя Анди сама и винаги го слагам и връзвам както трябва, но той много се кефи като го возя в буто и си кротува детето. Спомням си лятото като бяхме на Доспат това дете 4 часа стоеше и гледаше през прозореца и припяваше от време на време.
Офейкваме навън, че дъждеца спря Hug
Роси, моите съболезнования мила Flowers Rose Flowers Rose

# 82
  • Пловдив
 Роси,моите съболезнования за баба ти.Мир на праха и .Flowers Rose Flowers Rose

Честит Имен Ден на всички именници днес!!!Специално на малката Рая много здраве и само да радва мама и тати!

Да ви почерпим защото имаме месечинка днес-ставаме на 9 мес.Колко бързо минава времето,като миг,а ми е толкова хубаво да си гушкам малкото бебенце.Сигурно без да се усетя ще се превърне в момченце,младеж,мъж...И така животът си тече

Честито и на малките дами,празнуващи днес месечинки-Алекс,Диана и Габи

Честит Рожден Ден на Калина.Много здраве и успехи,ако влезне някога да прочете.
Хубав ден от нас и се пазете.На болничките бързо оздравяване.

# 83
Абе мочите,ама че майтап!!!!Докато попитам кво стана с нишките в акото,и ние ей сега се озовахме с такива #Crazy
Кво ли сме яли newsm78,принципно нищо различно от друг път Shocked

Извинявам се ако аз съм блейка и не съм видяла,но на 1стр. има ли линк към табличката?Взех малко да се притеснявам от нашите размери,последно като я разгледах само фъстъчка на Дракончето беше горе-долу колкото нас-а тя се е родила къде по-мъничка.Момичета уж си хапва ,а качва само по 100 гр. на месец newsm78На всичкото отгоре,откакто Кари има проблеми с тоя цстит през ноща спи с пампа щото не се усеща.....и двете ми са с 4.Луда работа-то вярно ,че си е икономия Wink,ма чак пък толкоз Joy

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:58 от Кас

# 84
  • Sofia
Честит имен ден на Рая на Гала и на Рая на Хъмпти дъмпти
и на всички други, които празнуват днес. Здраве и много усмивки.
Честити  месечинки.

Честито на сестрата на Алинка.                             ВЕСЕЛИ ПОЧИВНИ ДНИ

Ние отиваме на гости на гаджето  Whistling

Роси, моите съболезнования.

# 85
Честит празник на всички месечинковци и именици Simple Smile Да са здрави и усмихнати бонбони Simple Smile
Чара - честито Simple Smile Не можах да повярвам, колко рано е проходил Камен. Покрай бебетата на мои познати, винаги съм си мислила, че децата нормално прохождат на годинка и нещо, и като ми казват познати, че Йоана може до месец-два да проходи и не ми се вярваше. Пожелавам му да стъпва все така бързо и уверено в живота.
В този ред на мисли, Гала не мисля че трябва да се притесняваш за Рая, още повече, че ортопед ти е казал, че детето си се развива нормално. Simple Smile Другото , което ми направи впечатление е, че от няколко месеца в постовете ти има някакво минорно настроение, причината за която ми изглежда, че е доста по-дълбока от това, което пишеш. Но естествено, може и да се лъжа. Simple Smile
Пожелавам ти един много хубав и усмихнат празник. Simple Smile
Роси - моите съболезнования за баба ти. Дано скоро превъзмогнете голямата загуба. Flowers Rose Flowers Rose
Кас - какво стана с прегледа в Токуда? Надявам се вече сте здравички.
Да напиша малко и за нас. Детегледачката ни си намери квартира и аз спокойно мога да започна работа от понеделник. Явно Йоана ме асоциира винаги с кърмене и когато друг се грижи за нея, набързо увеличи дозите пюрета и каши, които приема. Така кърменията ни останаха вечер преди лягане и през нощта. А днес , когато я приспивах в 10 часа пак не можа да заспи без кърмене.  Големи са хитреци тези малки помпайци. Simple Smile
За сега това е от мен. ПОжелавам на всички много хубав и спокоен уикенд. Simple Smile Извинявам се за скучните ми от към картинки и мултимедия постове, но явно съм от професионално заболелите, които се стремят да не натоварват сайтовете и трафика на четящите. Това не е упрек , към останалите Simple Smile

# 86
  • ВАРНА
Честито на именниците днес! Много са, няма да изброявам поименно. Здраве желая на всички и много поводи за усмивки!
Честити месечинки на Габриела, Александра, Диана и Кристиян!

# 87
  • София
Честито на имениците и месечинките  bouquet Hug
Брат ми днес също е именик, казва се Милен, да ми е жив и здрав, много го обичам Heart Eyes
За съжаление нямам време да пиша повече сега! Само да кажа, че пращам цялата си позитивна енергия на майките и на болните дечица и се надявам скоро да са здравички, весели и безгрижни! Hug Hug Hug
Роси, моите съболезнования!
Лек, усмихнат и по-здрав ден от нас!

# 88
Честито на имениците и месечинките  bouquet Hug
За съжаление нямам време да пиша повече сега! Само да кажа, че пращам цялата си позитивна енергия на майките и на болните дечица и се надявам скоро да са здравички, весели и безгрижни! Hug Hug Hug
Роси, моите съболезнования!
Лек, усмихнат и по-здрав ден от нас!
И аз така..нямам сили отивам да си доспя Tired
Роси ,съболезнования мила Hug
  bouquetна вички празнуващи -честито!

# 89
  • София
Честит имен ден на Рая на Галка и на Рая на Хъмпти Grinning И на месечинките честито  GrinningДа са  живи и здрави всичките Grinning

Честито и на брата на Ефросина и сестрата на Алина.

Еления, найстина е много хубава Стела, много хубави очи,мислех си  да кажа, но наистина на моменти изключвам, хем уж помня и си казвам това и това ще пиша и като минат 2-3 часа и забравям Embarassed И сега пак забрравям нещо, сигурна съм( поне това помня Mr. Green).
А сетих се- за Ина и Светльо, два дни ги гледам и все забравям да кажа колко са готини и весели Grinning

Роси, най-скрени съболезнования.

От нас какво- Камен спря да кашля, но сега сополите текнаха напред, все са му до устата. Събуди се в 3ч, играхме до 4ч, после поспа до 5.30ч, но този път стана баща му, че за мен вече нормалното състояние е спяща права.  Току що заспа с триста зора, но пък имаме майстори днес, които слагат парното и всеки момент ще почнат с бормашината Tired

Дано днес е по-добър и по-здрав ден от вчера Peace

Общи условия

Активация на акаунт